BÚÉK mindenkinek előre is!

Ezt úgy hívják, hogy kiragadtad a szövegkörnyezetéből és így tényleg képzavar.noname írta:Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.Alba mögé kellene valakiIgen. Kb ezért igazolunk.még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak![]()
Szóba került pár érdekes név, de Pogba, szerencsére eléggé kikerült a képből és akik most szóba jöttek azok valóban olyanok, akik az MSN mögé jönnének. Én se támogatom Nolitot, de olyan ember kéne, aki hamar megszokja a bajnokságot és képes mind3 csatár poszton játszani, ez pedig illik Nolitora.Ha rajtam múlna hoznék egy rutinos vén rókát középcsatár posztra és annyi. Esetleg Patot érdemes lenne kipróbálni.
Balhátvéd nem igazán került szóba. Remélem Adriano lelép és akkor hozunk egy jó cserét.
Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
Denisre ha jól tudom van 3 milliós visszavásárlási opció. Annyit bőven megér. Stabil kezdő a Villarrealban és az egyik legjobbjuk. Ráadásul elég univerzális.Chino írta:-
Nem igazán értem miért kellene annyira Denis. Egyrészt ki kellene pengetni érte vagy 8-9 milliót, másrészt azon a poszton Arda talán még jobb is, kp-n meg bőven megvagyunk. Ini, SR, Rakitic, Turan (Vidal?) bőven elég plusz még Rafinha is jön vissza. Idehozni padmelegítőnek, ahelyett, hogy a Villarrealban folyamatosan játszana nagy hiba szerintem.
Nolitot sem érzem ezért annyira létszükségnek. Neymar helyére okés, de a másik szélen, de főleg középen...
Szerintem nem érdemes télen igazolni, ha nincs perfect jelölt. Nyáron könnyebb is, plusz egy középhátvédre is tartalékolni kellene a pénzt.
Azt a színvonalat senki nem fogja megközelíteni sem.palesz77 írta: Csak akkor nincs senki, ha Suárez esik ki.. Tavaly is nem egy meccs volt, amikor a lecserélése után Messi ment be középre, nem kicsit esett vissza a játékunk - és Messié is sokat romlott. Azért hoznék én egy ilyen embert mögé, akinek feküdne is az a poszt, akkor talán kisebb lenne a kontraszt. Tőlem mehetne Munir is ilyenkor, csak játsszuk továbbra is a középcsatáros játékot, amikor nincs Suárez..
Csak akkor nincs senki, ha Suárez esik ki.. Tavaly is nem egy meccs volt, amikor a lecserélése után Messi ment be középre, nem kicsit esett vissza a játékunk - és Messié is sokat romlott. Azért hoznék én egy ilyen embert mögé, akinek feküdne is az a poszt, akkor talán kisebb lenne a kontraszt. Tőlem mehetne Munir is ilyenkor, csak játsszuk továbbra is a középcsatáros játékot, amikor nincs Suárez..csababarca írta:ha egy kiesik, akkor is ott van Arda valamelyik szélre, vagy Aleix a jobbosra, szóval kettejükkel már lehet optimálisan variálni a dolgokat.
Ha ketten esnek ki az MSNből,akkor meg tök mindegy,hogy van egy Soriano a padon, sokat nem érne.
Ez fikció, jelentve leszel rosszfiú.ab1daL írta:Ha már ennyire szóba jött, hogy kéne egy igazi vérbeli középső csatár Suárez mellé, eszembe jutott egy név: Falcao.Annyit, amennyit a Unitednél, és a Chelseanél csinált (játékpercekre gondolok elsősorban), annyit itt is tudna, sőt, talán újra magára találna. PErsze ez csak hirtelen jött ötlet a részemről, semmi komoly.
![]()
itt is annyi a dilemma, hogy minek veszel 20 millioért egy nolitot arra az évi 3 meccsre. akinél ney meg messi még így is jobb fényévekkel középen...noname írta:Neymar még nem elég jó ahhoz, Messi már nem elég jó. Azért Messi se 22 éves már. Nem véletlen h látványosan visszaesik a teljesítménye (fals)9-es pozícióban. Neymar pedig ugyan rengeteget erősödött, de ha beküldenénk birkózni kétlem h sok haszon lenne belőle. A jelenlegi játékunk megkövetel egy masszív középcsatárt: Suarez. Patot csak azért említem, mert ugyan nem illik teljesen a profilba, de kiváló játékos.
ha nincs suarez, akkor majd játszik neymar vagy messi ott.noname írta:Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.
Alba mögé kellene valaki
Igen. Kb ezért igazolunk.még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak
Természetesen nincs pótolhatatlan ember, mert elég egy súlyos sérülés és kell pótolni. De az szövetségi kapitányi gondolkodás, hogy ha ez nem, akkor majd az, meg amaz. Egy klub ennél több: mit szólnak a játékostársak és a közönség, hogy a csapat saját nevelésű oszlopa el akar menni és sok pénzért el is engedik. Milyen folyamatok indulnak ettől? Ez több a szakmai kérdésnél.Bob_Marley írta:Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?![]()
Nálam ennyiért mehetne, de kevesebbért nem.
Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?![]()
Nálam ennyiért mehetne, de kevesebbért nem.
Visszautasíthatatlan ajánlat nem létezik, legfeljebb ilyennek szánt ajánlat. A Barcanál Busi identitás kérdés, neki meg aligha ígérhetnek több pénzt, mint amit az ottani sztárok kapnak. Ha ő egy csapathoz kötött karrierben gondolkodik, akkor több pénzért úgyse megy nem ismert körülmények közé.Castiel írta:Dennis Suárez vonalon mi a helyzet? (Az elmúlt időben nem nagyon volt lehetőségem utána nézni!)
A Le Parisien és a Mundo Deportivo azt hozta le, hogy a Psg Busquets játékjogát szeretné megszerezni, akivel Motta pozícióját szeretnék betölteni, ugyanis a Brazil távozik a Francia fővárosból! Összeget ugyan nem írnak, de állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a Spanyol világ- és európa bajnok középpályásért!