nzxtpo írta:
Jövőre nagyon tömören, ha nem jön télen senki, főleg nem Nolito:
kapus: MAtS, Bravo
jhv: Alves, Vidal(, SR)
kh: Piqué, Bartra(?), Vermaelen, Mascherano, Mathieu(, új kh?)
bhv: Alba(, Adriano?)
kp: Busi, Samper, Mascherano, SR, Iniesta, Rakitic, Arda, Rafinha(, Halilovic?, Denis?)
szél: Neymar, Messi, Munír(?), Sandro(?), Arda, Rafinha, Vidal(, Halilovic?)
kcsatár: Suárez, Munír(?)
Nem lehet évekre előre berendezkedni, mert nagy lenne az elégedetlenség. Ha az említetteid kifelé mennek, akkor jövőre még lesz megoldás, nem kell rohanni. Iniesta esetleges pótlása 2 évre biztosított (bármennyire örülnék, ha egy személyes kedvencem érkezhetne), a középhátvédet már említettem és Alvest is. Egyedül bhv csere kéne, meg valaki Suárez mögé - de csak magamat ismétlem -. Ezzel arra szerettem volna reflektálni, hogyha egyszerre el is kezd romlani a teljesítményük, akkor van helyettes. Még egy embert pedig felesleges idehozni, csak ártana a csapategységnek. Főleg, hogy így is megvan a csapat létszámban és minőségben. Ezért nem értem ezt a nagy igazolósdit, ami mostanában megy a sajtóban (-> és a fórumon).
Bartrával én nem számolok, ennyi lehetőség mellett megbízhatatlan. Lehet, hogy rendszeres játéklehetőség mellett kinőné, amit - mint ahogy írtad - kölcsönnel lehetne javítani, talán jövőre megérne egy misét.