Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1!Petr írta:Annyi jutott még eszembe, hogy talán lehetne egy próbahét, ahol kiderülne, hogy milyen hatással van a fórumozásra. Részemről remélem, ha valaha is - akár ideiglenesen - bevezetésre kerül nem lesz hatással a véleménynyilvánításra, mert csak úgy lenne értelme részemről.
Engem rohadtul nem érdekel te mit gondolsz vagy más mit gondol, probléma volt megoldást kéne keresni és nem ugyanazt hajtogatni. És az meg vicc volt hogy nem értenem. A privát üzenetesre nem kaptam választ én azt jó ötletnek tartom, de nem kell megvitatni, van szavazás. Remélem megfelelő visszajelzés érkezik...Tromort77 írta:Én vagyok a hülye, hogy reagálok mert nincs ebben ennyi.Bob_Marley írta:Nem hagyom ennyiben, mert képzeld megértettem Petr vagy S.Agüero és a te írásodat is. És a költői túlzás hasonlatot is értem az öt percre, de annyi minden úgyse történik hogy hú de sűrűn szavazást kéne kiírni. Viszont az elvvel meg totál nem értek egyet hogy bárkinek a hszt ki kéne emelni. Sokadjára írom hogy privátban miért nem jó elküldeni ha annyira egyetértesz vele? És kiakarod ezt mindenáron fejezni.
Jelzem, hogy annyira nem értem, hogy kettő javaslatom is volt a problémákra.
Volt egy felvetés, voltak érvek, ellenérvek, mindenki leirta amit akar. Örülök, hogy lett belőle szavazás, még ha végül nem is lesz megszavazva. Erre csavarod a dolgokat. Meghallgattam a véleményed de ne akard már kiharcolni, hogy vitassuk meg. Gondolsz valamit én meg totál nem úgy gondolom és ennyi. Túl rövid ehhez az élet.
Én vagyok a hülye, hogy reagálok mert nincs ebben ennyi.Bob_Marley írta:Nem hagyom ennyiben, mert képzeld megértettem Petr vagy S.Agüero és a te írásodat is. És a költői túlzás hasonlatot is értem az öt percre, de annyi minden úgyse történik hogy hú de sűrűn szavazást kéne kiírni. Viszont az elvvel meg totál nem értek egyet hogy bárkinek a hszt ki kéne emelni. Sokadjára írom hogy privátban miért nem jó elküldeni ha annyira egyetértesz vele? És kiakarod ezt mindenáron fejezni.
Jelzem, hogy annyira nem értem, hogy kettő javaslatom is volt a problémákra.
Nem hagyom ennyiben, mert képzeld megértettem Petr vagy S.Agüero és a te írásodat is. És a költői túlzás hasonlatot is értem az öt percre, de annyi minden úgyse történik hogy hú de sűrűn szavazást kéne kiírni. Viszont az elvvel meg totál nem értek egyet hogy bárkinek a hszt ki kéne emelni. Sokadjára írom hogy privátban miért nem jó elküldeni ha annyira egyetértesz vele? És kiakarod ezt mindenáron fejezni.Tromort77 írta:Szerintem a moderátoroknak is van életük és nem hinném, hogy beleférne 5 percenként kiirni egy szavazást. Nem megkülönböztetésről beszélünk hanem csak a vélemény kifejezése szöveg és minden salang nélkül. Sokszor leirtam már, elég megnézni egy Reddit fórumot, bőven jó példát nyújt.
Az, hogy folyamatosan nem tudod megérteni a mondandómat azzal nem tudok mit kezdeni. Próbálok érthetően fogalmazni. Csak hagyjuk ennyiben.
Engem sem zavarna.Petr írta:Más:
Lehet, hogy elvetélt ötlet, de én nem tartanám rossz ötletnek egy "kedvelőgomb" bevezetését - ha kivitelezhető -. Vannak hozzászólások, amik tükrözik a véleményemet, és szeretném ezt kifejezni. Új hozzászólást emiatt nem érdemes írni, ezért szerintem nem lenne rossz megoldás a fent említett gomb.
Biztos vannak, akiknek az ötlet kevésbé tetszik - ami bőven elfogadható, mert támadható -, de gondoltam építő jellegű ötletnek bedobom.
Lépjünk tovább. A szavazás mutatja a TÖBBSÉG véleményét nem az EGYÉNI vélemény kedvelése. Ezt nem lehet vitatni szerintem.Tromort77 írta:Visszajelzést nyújtana a többség véleményéről, igy már érthető? Vagy komolyan szavakon akarsz vitázni? Te leirtad a véleményed, én leirtam a véleményem, lépjünk már tovább.Bob_Marley írta:A funkciót nem értem. Hiszen S.Agüero pl azt írta nem elismerés hanem többség. Legyen így, de te meg visszajelzest írtál pl. Többséget meg szavazásban lehet lemérni.
Nem rosszindulatból írom, de kicsit ellentmondtok egymásnak.
Ui:Oké hogy állami dolgokról döntöttek, de szép lett volna ha pl Rómában egymás vállát veregették volna hogy "de okosat" szóltál.
Bocsánat, hogy egy szót ragadtam ki, de a visszajelzésen kiakadtam
Visszajelzést nyújtana a többség véleményéről, igy már érthető? Vagy komolyan szavakon akarsz vitázni? Te leirtad a véleményed, én leirtam a véleményem, lépjünk már tovább.Bob_Marley írta:A funkciót nem értem. Hiszen S.Agüero pl azt írta nem elismerés hanem többség. Legyen így, de te meg visszajelzest írtál pl. Többséget meg szavazásban lehet lemérni.
Nem rosszindulatból írom, de kicsit ellentmondtok egymásnak.
Ui:Oké hogy állami dolgokról döntöttek, de szép lett volna ha pl Rómában egymás vállát veregették volna hogy "de okosat" szóltál.
Bocsánat, hogy egy szót ragadtam ki, de a visszajelzésen kiakadtam
A funkciót nem értem. Hiszen S.Agüero pl azt írta nem elismerés hanem többség. Legyen így, de te meg visszajelzest írtál pl. Többséget meg szavazásban lehet lemérni.Tromort77 írta:Nem érted. OK.
A szavazást csak egy-egy témában lehetne elkésziteni, mig ez folyamatos visszajelzést nyújtana.Azokat akiket egyáltalán nem érdekli ez az egész azokat nem tudom miért zavarna egy apró szám a hozzászólásuk mellett ha annyira mindegy ki mit gondol a hozzászólásukról. Mi akiket érdekelne egy ilyen rendszer és látunk benne pozitivumot igenis értékelnénk. Remélem a moderátorok átgondolják a felvetést és utána akár lehetne egy szavazás is a témáról.
Ha élne ez a rendszer és netán bekapcsolnád Te is akkor most menne a +1 a jó ötletért. De mivel nem él, igy leirom, hogy nagyon jó ötlet, egyetértek!csababarca írta:Oldják meg úgy akkor,hogy aki akarja, az beállíthatja a profilján belül,hogy a hozzászólásait lehessen +1ezni.
Probléma megoldva.
mert a mai fiatalok ilyenek. mit kell megint fenn akadni egy ilyen? ha lesz, nem nyomsz sehova (ahogy én sem és kész)Bob_Marley írta:Csak felhoztunk több buktatót is. És azt meg pláne nem értem hogy miért fontos valakinek hogy visszajelzest kapjon...
mikor volt itt ilyen?kanty írta:Néhány napig anno volt ilyen, nekem nem volt bajom vele, de aztán a többségnek nem jött be.