Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Falcao és Pato teljesen más történet. Egyrészt a kolumbiai mindenhol szórta a gólokat, ahol volt Anglia előtt, szóval az ő esetében abszolút logikus lépés volt, hogy szintet akart lépni. Sőt, már a matracosoktól mehetett volna, de még keresni akart egy kis lóvét a hercegségben.noname írta:Sztem meg van hol válogasson. Nem sok jó középcsatár van európai rutinnal a világon.
Csak sima arrogancia, mint Falcao esetében. Ahelyett h elmennek egy Fiorentina szintű csapathoz, hogy újra tényezők legyenek, inkább mennek a legerősebb angol csapatba, mert annak nagyobb a presztízse. Pont ugyanaz, mint Valdes esete. Ahelyett h a sérülése után elmenjen kezdő kapusnak egy középerős klubba, elment cserének az MU-ba, látjuk mi lett a vége. Gyakorlatilag vonulhat vissza. Nem tudom sajnálni az ilyeneket, megérdemlik a sorsukat.
Emlékszem Falcao-ra az Atleticoból. Amilyen játéka volt ott, arra jelenleg Suarez, Benzema, Agüero és Lewandowski képesek, senki más. Szinte tarthatatlan volt. Ha elment volna egy gyengébb csapatba kezdőnek, lehet megint a világ elitje között emlegetnénk.
Az egy dolog, hogy hova illene és egy másik, hogy hol van szükség rá. Pato abszolút nincs abban a helyzetben, hogy nagyon válogasson - legalábbis az európai top klubokat illetően. Szerintem örül, mint majom a farkának, hogy egy jegyzett csapatban játszhat újra.rhuni írta:Ez a Pato hihetetlen mennyire zokni agyilag. Az értékelendő, hogy próbálkozik, de tényleg a Chelseabe? Ott akinek egyébként jó képességei vannak az is alulteljesít, pl. Hazard vagy Ramires.
Arsenalba, Liverpoolba sokkal inkább illett volna, bár ugye Kloppnak nem kellett. De akkor is, simán mehetne máshová is szerintem, így a bukása gyakorlatilag borítékolható.
És szerintem jól is jár(ná)nak vele.visca el barca írta:matip elvileg megy a poolba
Épp ezzel van a bajom. A játékosok és a főbb labdarúgó szervek is ugyanazt hirdetik, és nem történik semmi változás a pályán. Ezt mélységesen elítélem, és részemről szánalmas, hogy az ilyeneket megteszik és meg lehet tenni szankció nélkül. Szerencsére a játékosok többségében van gerinc, és nem viselkednek Costa módjára. Nem szerettem volna magam ilyen durván kifejezni, de ez valakinél csibészség, valakinél gerinctelen csibészség. Nálam az utóbbi. Az pedig, hogy erre nincsen szabály teljesen szembemegy a hirdetett eszmével és azzal, amiről a focinak szerintem szólnia kéne - játékról, sportszerűségről -.Bob_Marley írta:A bíró azért van, hogy büntessen.
Ezt már kibeszéltük anno.csababarca írta:
Az miért bohóckodás,ha valakit megversz 1-1ben egy csellel, amivel ráadásul kapura is törhetsz?
Costa nem fog megváltozni, ő ilyen, amíg nem szankcionálják nyomja majd az undorító viselkedéseit tovább. Az a jó,hogy azt nem a spanyol közegben teszi már, hanem ott a PL-ben, oda való ez a tuskók közé pontosan.
Az miért bohóckodás,ha valakit megversz 1-1ben egy csellel, amivel ráadásul kapura is törhetsz?Bob_Marley írta:Keverj ide egy teljesen más esetet és egy olyat, ami egy eldőlt meccs végén volt, s bohóckodás. Igazad van.S.Agüero írta:Az a baj, Bob, hogy neked Neymar csele a Bilbao(?) ellen tavaly, mikor nekiugrottak, elítélendőbb dolog, mint ez a Costa-féle hempergés.
Szóval ezek után felesleges vitázni ilyen témákról.
Keverj ide egy teljesen más esetet és egy olyat, ami egy eldőlt meccs végén volt, s bohóckodás. Igazad van.S.Agüero írta:Az a baj, Bob, hogy neked Neymar csele a Bilbao(?) ellen tavaly, mikor nekiugrottak, elítélendőbb dolog, mint ez a Costa-féle hempergés.
Szóval ezek után felesleges vitázni ilyen témákról.
Én meg azt szerettem volna mondani, hogy 20éve is benne volt a játékban, s 20 év múlva is benne lesz, nagy változásokra nem nagyon számítok ilyen szempontból-nem is nagyon kell, max utólag eltiltani a durva belépőket, de ennyi.palesz77 írta:Ennyiről van szó.. Nem erről kéne szólnia ennek a sportnak, ehhez képest egyre több és több az ilyen szituáció, még sincs büntetve.Tromort77 írta:Az más kérdés, hogy én minden ilyen szituációt és felesleges színészkedést keményen büntetnék. Hihetetlen, hogy profi sportról beszélünk és minden profi csak maga a szabályrendszer nem.
Ennyiről van szó.. Nem erről kéne szólnia ennek a sportnak, ehhez képest egyre több és több az ilyen szituáció, még sincs büntetve.Tromort77 írta:Az más kérdés, hogy én minden ilyen szituációt és felesleges színészkedést keményen büntetnék. Hihetetlen, hogy profi sportról beszélünk és minden profi csak maga a szabályrendszer nem.
Ha ez patkányság meg hasonlók akkor felesleges bármiről is beszélni akármilyen szabálytalansággal vagy dobbantok az ellenfélről, vagy bármiről. Tudom ajánlani a sakkot.S.Agüero írta: Attól még "patkányság".
Szánalmas, de ez pláne csibészség kategória. Visszagurult, hogy megálljon a játék.palesz77 írta:Nem, ez szimplan sportszerutlen es szanalmas, foleg hogy meg nem is vezettek.. Nehogy mar ez legyen a normalis magatartas.
Gondolom ebbe is belesérült valaki.S.Agüero írta: Ja-ja, semmi gond nincs vele.
Mert visszagurult a pályára?