La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.21. 20:04:41

palesz77 írta:
ntibi67 írta:Mekkora ígéretnek tartod a két koreai fiatalunkat Lee és Paik
GT-t kell kérdezni efelől, én nem láttam még őket játszani. Amúgy alapból szkeptikus vagyok az ázsiai tehetségekkel, nem soknak siekrült eddig a nagy karrier Európában azért.. Lee meg eszméletlen pici, ő még remélem nőni fog kicsit, mert van vagy 50 kiló vaságyastul, mellé 165 sincs állítom, nem lesz neki így egyszerű..

Sampert ismerem leginkább az ifiből én, a többieket már direkt nem is figyelem, ne legyen "kötődés", így nem ér csalódás ha nem jönnek fel.. :D (Nyilván túlzó, de nem számolok egyikükkel se mostmár, így csak kellemes meglepetés érhet, ha valaki feljön.)
Lee-t tartják a két (3) koreai közül az ígéretesebbnek, a második Messiként volt kikiáltva és jókat mondanak róla. Nagy az esély, hogy jövőre már a B-ben lesz, azért ő sem túl fiatal már, habár én nem tartom fizikailag olyan gyengének. Palesszel egyetértek, ami az ázsiai fiatalokat illeti, de cáfoljon rám és jövőre ő legyen a kezdő Dongou helyett.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.21. 19:38:55

palesz77 írta:
GT-t kell kérdezni efelől, én nem láttam még őket játszani. Amúgy alapból szkeptikus vagyok az ázsiai tehetségekkel, nem soknak siekrült eddig a nagy karrier Európában azért.. Lee meg eszméletlen pici, ő még remélem nőni fog kicsit, mert van vagy 50 kiló vaságyastul, mellé 165 sincs állítom, nem lesz neki így egyszerű..

Sampert ismerem leginkább az ifiből én, a többieket már direkt nem is figyelem, ne legyen "kötődés", így nem ér csalódás ha nem jönnek fel.. :D (Nyilván túlzó, de nem számolok egyikükkel se mostmár, így csak kellemes meglepetés érhet, ha valaki feljön.)
Talán annyiban lehet más a helyzet velük,hogy már gyerekként ide kerültek.Ha minden igaz mind ketten Tajti csapattársai.Gazdasági szepontból is értékes játékosok lehetnek a klub számára hiszen Dél Koreai cégeket lehetne megnyerni támogatóknak.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.21. 19:17:07

ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.21. 19:11:45

palesz77 írta:
nzxtpo írta:Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Hivatalos lett, még mindig nem értem. #-o
Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
Amúgy szerintem nem is cél a vissza kerülés a másod osztályba.A harmad osztály lényegesen kevesebb költséggel jár.Azt hiszem pár száz km a legnagyobb távolság és Barcelonai és közvetlen környéki 7 csapat.Mekkora ígéretnek tartod a két koreai fiatalunkat Lee és Paik
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.21. 19:00:29

palesz77 írta: Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
Egyébként én is nagyon remélem, hogy így aki tényleg tehetséges az jobban fog tudni fejlődni, és nem a 3/4ed csapatról lesz kikiáltva, hogy ő a jövő tehetsége és csak kioltják egymást a pályán.
palesz77

2016.01.21. 18:02:49

nzxtpo írta:Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.21. 17:51:56

Dongou's transfer to Zaragoza will be announced today. It will be either a loan deal or a permanent deal with buy-back option. [as/marca]

Ő róla már évekkel ezelőtt ki lett kiáltva, hogy az új Eto'o, meg hogy milyen ígéretes, de már szezonok óta csak a szapulását lehetett olvasni ebben a topikban, a sok kihagyott helyzet miatt. :(

Bagnack, who is still negotiating with the club about his contract termination, could join Stoke City. He has other offers too.
[sport]

Ő ígéretes volt amikor én láttam, azóta mi változott?

Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Tajtinak milyen eddig a szezonja? Mennyit játszik és hogy? Volt neki egy sérülése, abból sikerült kilábalnia?
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.20. 13:16:56

nzxtpo írta:Enguene-ről mit kell tudni, azon kívül, hogy Eto'o programjával került ide, és most vele fog játszani? :)
Én személy szerint nagyon kedvelem a srácot (támadó középpályás amúgy), de valahol érthető, hogy Gerard López nem számolt vele. Technikailag kiváló, robbanékony és remekül cselez, de sokszor túlságosan is egyénieskedő, nem passzol, amikor kellene, túlcselezi magát (habár fiatal még, ezen van ideje változtatni). Ettől függetlenül én szeretem nézni a játékát - bár idén alig-alig játszott a B-ben sajnos, leginkább csak csereként kapott 10-20 perceket.

Remélem, bejön neki a törökországi kaland, és néhány éven belül átigazol majd egy erősebb európai bajnokságba.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.20. 12:22:46

Enguene-ről mit kell tudni, azon kívül, hogy Eto'o programjával került ide, és most vele fog játszani? :)
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.01.18. 18:33:40

Pep óta a B minden edzője - nem is alaptalanul - úgy érezte, hogy ő az A kispadjának a várományosa és a legjobb játékosai vele mennek az A-ba. Eusebionál ez a rezsim végetért - alighanem egyszer és mindenkorra. Talán ez a magyarázat a kiesésre is, a játékosok elhajtására is. Talán a transferban is túl nagy pofon volt az utánpótlásra való építésnek.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.13. 20:17:41

Chino írta:Tarín, Samper,(Kaptoum?) Alena
Várj csak, Gerard Romero szerint a klub további 4-5 igazolást tervez a B csapat számára ebben a hónapban, szóval lehet, hogy az ő szerződésüket is felbontjuk majd. :mrgreen:
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.13. 20:08:29

Nero. írta:Ki tudja, lehet történt valami az öltözőbe. Amúgy meg nem értem ezt a sírást megint ezekért a noname játékosokért. Nagyon rég volt már ennyire gyenge a B, lehet hogy ez most egy kicsit gyenge generáció nem? :roll:
Egyénenként egyáltalán nem gyenge a csapat, legalábbis nem a generációval van a baj. Itt valami globálisan nem stimmel. Grimaldo (na jó ő már történelem) Tarín, Samper,(Kaptoum?) Alena a kölcsönben lévő Adama, mind igazán tehetséges játékosok, lehetne rájuk csapatot építeni, de valahogy nem sikerül. Nem egy harmadosztályú generáció.
Én még mindig tartom, hogy a támadósor ami igazán gyenge. A védelem eddig jó volt. Palencia stabil teljesítményt hozott, Tarín a védelem oszlopa, szélen Grimaldo (most nem tudni mi lesz).
Gumbau erőltetése kb akkora hiba, mint tavaly Patricé volt. De mellette(előtte) Samper és Alena rendben vannak. Csak sajnos, ha őket átjátsszák egyből szabad az út, Gömbi nem képes semmire.
Elől viszont nagy a gáz. Az egy szem valamire való támadót kidobtuk. Maradt Dongou, aki folyton elesik a labdában, Cámara aki kközéppályás, Rolón, meg ez az új gyerek. Így van egy Cámara-Romera-Dongou trió, ami minden csak nem veretes.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.13. 18:48:58

Nero. írta:Ki tudja, lehet történt valami az öltözőbe. Amúgy meg nem értem ezt a sírást megint ezekért a noname játékosokért. Nagyon rég volt már ennyire gyenge a B, lehet hogy ez most egy kicsit gyenge generáció nem? :roll:
Nem is feltétlenül a játékosok személye a probléma (kivéve Aitornál, aki a csapat házi gólkirálya és legjobb támadója, szóval nem igazán értem a döntést), nálam legalábbis, hanem az, hogy kiket hozunk a helyükre, illetve az, hogy ahogyan kezeljük ezt az egész dolgot, az szerintem nagyon nem méltó a Barçához és annak értékeihez.

szerk.:
Aitor: "I don't understand it, but that's football. The coach needed signings, and I was one of those who had to leave." [rac1]

Aitor: "I'm hurt because Barcelona is the club of my life. But it's my profession, and I have to continue."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.01.13. 18:41:07

Ki tudja, lehet történt valami az öltözőbe. Amúgy meg nem értem ezt a sírást megint ezekért a noname játékosokért. Nagyon rég volt már ennyire gyenge a B, lehet hogy ez most egy kicsit gyenge generáció nem? :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.13. 18:28:59

Gareth Tello írta:Aitor távozása közben hivatalos... :( A Villarreal B-ben folytathatja, remélem, sikeres lesz náluk és a klub is jobban fog vele bánni, mint mi. A helyére a 25 éves Alberto Perea érkezhet a szintén harmadosztályú Olotból.
Nem tudom melyik lenne jobb, ha tényleg ennyire nem értenének hozzá a "szakembereink" vagy ha valami más lenne a háttérben, amiről nem tudunk. :roll: Nem jó ilyen híreket olvasni az fix.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.13. 18:05:45

Aitor távozása közben hivatalos... :( A Villarreal B-ben folytathatja, remélem, sikeres lesz náluk és a klub is jobban fog vele bánni, mint mi. A helyére a 25 éves Alberto Perea érkezhet a szintén harmadosztályú Olotból.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.13. 17:56:22

MessiNeymarSuarez írta:
nzxtpo írta:Nem ő volt a legígéretesebb támadónk idén? Mi volt az indok?

Most értesültem én is róla..Fel nem tudom fogni...
Pedig múltkor is játszott a nagycsapatban, és az egyik legigéretesebbnek tűnt #-o =D>

Bár Grimaldo után nem csodálkozok..
Valahogy nem fér a fejembe, hogy olyan posztokra igazolunk, ahova totál felesleges és küldjük el a játékosokat. Ha Dongouval ilyen elégedettek akkor miért kellett új centert hozni. Ezzel annyit értek el, hogy a kameruni játszik Aitor helyén, talán ezért bontottak vele szerződést. Tkp-nak is a Cornella-ból hoznak embert, mikor ott van Kaptoum, Alena, Camára, ráadásul egy támadó középpályással szoktunk felállni, mert persze Gumbaunak játszani kell.

Egy normális balszélsőt meg csesztek hozni, hadd szenvedjen ott Camára. Lehet, hogy velem van a baj, de hogy eebben logika nincs az biztos.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2016.01.13. 05:24:12

Gareth Tello írta:Sok az új igazolás (az, hogy valóban tehetséges/minőségi játékosokról van szó, viszont erősen megkérdőjelezhető), és csak 22 játékost lehet regisztrálni a bajnokságra, szóval miért is ne rúgjunk ki gyorsan pár tehetséges saját nevelésű fiatalt, akik többségében hosszú éveket töltöttek a La Masíán és/vagy a B csapatban. Számomra Grimaldo eladása is vérlázító volt, de az, hogy az idei legjobb támadónk és házi gólkirályunk (Aitor) szerződését is felbontjuk, csak azért, hogy regisztrálni tudjunk egy túlsúlyos, fizikailag közel sem csúcsformában lévő brazil srácot, aki ráadásul csak kölcsönben van nálunk, már a teljesen nonszensz kategória. Ha José Suárezzel is képesek leszünk így elbánni, az pláne nevetséges. Szegény Bagnackot is sajnálom, régóta nem fejlődik már túlzottan, és lehetőséget sem igazán kap, de ez az eljárás azért elég erős túlzás...

Úgy tűnik, a vezetőségnek az jött le az őszből, hogy az edzővel semmi baj, a problémákat pedig meg lehet annyival oldani, hogy gyorsan igazolunk pár középszerű játékost a spanyol másod- vagy harmadosztályból, és eközben a Barcelona értékeihez egyáltalán nem méltó hozzáállásról tanúbizonyságot téve sebtiben kirúgunk néhány tehetséges fiatalt a klubból (köztük a legjobb
támadót), ezzel "jó" üzenetet küldve azok felé, akik maradnak a csapatban. Igen, így biztosan megmenekül a csapat a kieséstől.
Túl nagy a csönd Samper körül. Pedig aligha marad.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.12. 23:15:11

nzxtpo írta:Az már ki is ment a fejemből, lett visszavásárlási opció végül, vagy nem?
Nem lett. Ha a Benfica eladja a jövőben, akkor a vételárból kapunk részesedést. 2019-ig 15%, utána 10, ha jól emlékszem.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.12. 22:58:33

Gareth Tello írta:Grimaldo eladása
Az már ki is ment a fejemből, lett visszavásárlási opció végül, vagy nem?
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.12. 22:42:13

nzxtpo írta:
palesz77 írta:Kozben Aitor szerzodeset is felbontottuk.
Nem ő volt a legígéretesebb támadónk idén? Mi volt az indok?

Most értesültem én is róla..Fel nem tudom fogni...
Pedig múltkor is játszott a nagycsapatban, és az egyik legigéretesebbnek tűnt #-o =D>

Bár Grimaldo után nem csodálkozok..
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.12. 21:02:07

Sok az új igazolás (az, hogy valóban tehetséges/minőségi játékosokról van szó, viszont erősen megkérdőjelezhető), és csak 22 játékost lehet regisztrálni a bajnokságra, szóval miért is ne rúgjunk ki gyorsan pár tehetséges saját nevelésű fiatalt, akik többségében hosszú éveket töltöttek a La Masíán és/vagy a B csapatban. Számomra Grimaldo eladása is vérlázító volt, de az, hogy az idei legjobb támadónk és házi gólkirályunk (Aitor) szerződését is felbontjuk, csak azért, hogy regisztrálni tudjunk egy túlsúlyos, fizikailag közel sem csúcsformában lévő brazil srácot, aki ráadásul csak kölcsönben van nálunk, már a teljesen nonszensz kategória. Ha José Suárezzel is képesek leszünk így elbánni, az pláne nevetséges. Szegény Bagnackot is sajnálom, régóta nem fejlődik már túlzottan, és lehetőséget sem igazán kap, de ez az eljárás azért elég erős túlzás...

Úgy tűnik, a vezetőségnek az jött le az őszből, hogy az edzővel semmi baj, a problémákat pedig meg lehet annyival oldani, hogy gyorsan igazolunk pár középszerű játékost a spanyol másod- vagy harmadosztályból, és eközben a Barcelona értékeihez egyáltalán nem méltó hozzáállásról tanúbizonyságot téve sebtiben kirúgunk néhány tehetséges fiatalt a klubból (köztük a legjobb támadót), ezzel "jó" üzenetet küldve azok felé, akik maradnak a csapatban. Igen, így biztosan megmenekül a csapat a kieséstől.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.12. 21:01:03

palesz77 írta:Kozben Aitor szerzodeset is felbontottuk.
Nem ő volt a legígéretesebb támadónk idén? Mi volt az indok?
Kép
palesz77

2016.01.12. 20:44:47

Kozben Aitor szerzodeset is felbontottuk. Ha jol tudom a B legeredmenyesebb tamadoja volt iden, a kupabol lehet ra emlekezni. Juse Suarez sorsa szinten ez lesz lehet - 8 honapos serules kizepen van nagyjabol amugy. Erdekes tel eddig a B csapatnal, kivancsi leszek mi lesz ennek a La Masia No Se Tocanak a vege, egyelore eleg sok a megkerdojelezheto dolog ..
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.01.12. 17:57:07

http://www.sport.es/es/noticias/futbol- ... na-4810359
Erről tud valaki valamit? :-k
Ami a cikkben van: Bagnackkal szerződést bontott a klub és a 2017. júniusáig hátralévő tartozásokat kifizették neki. Tavaly tavasszal kellett műteni, azóta nem játszott, mostanra felépült, de Gerard López nem számol vele, nem is játszott idén a B-ben és emiatt úgy döntöttek, most elbocsátják. Bagnacknak nem tetszik a dolog és ha nem tud közös nevezőre jutni a klubbal, akkor hajlandó a bírósághoz fordulni. Pedig ígéretes srácnak tűnt még anno...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
Válasz küldése