Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
csabimo
Capitá del Barça

2016.01.27. 10:59:56

noname írta:Nyáron minden valószínűség szerint 3-ért jön vissza.
inkabb hoznák vissza Halilovicot, nem is értem mit néznek melyik bajnokságot.. Ez a DenisSuarez semmi xtra, Halilovic meg mar most foghatatlan 1 vs1 ben.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.27. 10:04:31

Nyáron minden valószínűség szerint 3-ért jön vissza.
A Fifa egy szégyen
splinter
Jugador del Barça

2016.01.27. 08:42:32

A Denis Suárez-es story most hogy áll?
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.27. 08:31:40

brownieheaven írta:Celta have today rejected Barcelona's final offer for winger Nolito (29). Luis Enrique has been informed the player won't join. [sport md]
:?
Lehet furcsán fog hangzani, de hálistennek, hogy rejectelték, jelenleg szvsz nem kell oda előre plusba senki. :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.27. 07:53:21

Barcelona plan to sign 3-4 players in summer: centre back, left back, and one or two midfielders, including Villarreal player Denis. [md]

Entourage of PSG defender Marquinhos (21) have informed Barcelona sports director Robert that the player wants to leave in the summer. [md]

Remelem a Mundo az utobbiba beletrafalt - plusz mi is akarjuk majd. Denisre meg mindig nem latom mi szukseg van, esetleg akkor ertem meg, ha Sandro megy, Nolito nem jon, es ot akarja Lucho baloldalra csere tamadonak is. De meg igy is sok lenne lehet az ember kozepen. +1 kozeppalyassal meg aztan vegkepp, meg akkor is, ha Verratti lenne az. Nyilvan minosegbe javulnank, csak akkor ki nem jatszana..? Ennyit meg nem kell forgatni a csapatot, hogy kelljen 2 helyre 6-7 ember.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.01.26. 20:24:08

Celta have today rejected Barcelona's final offer for winger Nolito (29). Luis Enrique has been informed the player won't join. [sport md]
:?
messideco
Presidente del Barça

2016.01.26. 10:48:56

Egy új név: Georges-Kevin N'Koudou (OM). Veb, Bob, mit érdemes tudni róla? :)

Találtam egy videót a srácról.

A fél spanyol liga sorban áll Sandroét, szurkolok a srácnak.
Kép
"And my heart will leave you never."
Samper
Director del Fútbol

2016.01.25. 09:05:16

Márpedig vérfrissítés kell. Ha nincs keret neves játékosra,. Egy jószemű szakvezetés kell ismerjem olyan fiatal tehetségeket, akik tavasszal besegíthetnének és olcsóak. Ezek egy része kerülhetne a kiszórtak helyére az A - keretbe, mások a B-be. Középső és baloldali védőre, jól megtermett középpályásra és szélsőre gondolok.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.25. 03:31:03

crixus írta: Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.
Cserebalhátvéd egyértelműen kell, amúgy a középhátvédeket kellene "rendbetenni".
nálam: Masip, Douglas, Adriano, Sandro, Bartra biztos távozók lennének, 1-2 már a télen mehetett volna. A kölcsönben lévők közül is Montoya, Song, Tello simán mehetne a lecsóba.
Sampert pedig mindenképp kölcsön kellene adni hasonlóan mint Halilovic-ot idén. Apropó vele még egy évet várnék a kölcsönben, utána lehetne visszahozni. Iniesta 33 éves elmúlik már akkorra.
Ezen felül Vermaelen-t vagy Mathieu-t én kitenném a csapatból és hoznék egy kezdő szintű középhátvédet Piqué mellé.

Bravo(Stegen)- Vidal(Alves),Piqué (Mathieu/Vermaelen), ??? (Mascherano), Alba(???) - Busquets(Robi),Rakitic(Rafinha), Iniesta(Arda) - MSN (Nolito,Munír)
Én is hasonlóan gondolom. "Bankot robbantani" igazából csak egy kezdő hátvédért kellene és talán Nolito lenne egy 20-as körül, ha őt hoznánk. Csak akkor a Bartra-Vermaelen-Matyi trióból nem tudni ki hova megy vag egyáltalán érdeklődés mennyi van. Bartra mondjuk mehet kölcsönbe, és gyanítom, ha lesz "áldozat" az a belga lesz. Egy Piqué-??-Masch-Verma/Matyi kvartettel bátran neki lehet menni a szezonnak. Már csak azért sem ártana egy stabil kh-t venni, mert matyi lassan 33, Masch meg 32 lesz. A posztjukon ez nem olyan öreg, de inkább az elit kh-k szoktak 33-34 évesen is megfelelően teljesíteni. A francia meg...

Ha értékesítenénk a kereten kívüli/kölcsönjátékosokat, akikról már tényleg lemondtunk (nem Adamara és a hasonlókra gondolok) valami csurranna-cseppenne is. Douglast sem kölcsönbe kéne adni. Itt van Alves, elsőszámú helyettese Vidal plusz ugye Sr. Minek egyáltalán még egy fizetést állni, az öt hátvédről nem is beszélve?

Nagytakarítás hál' Istennek nem kell, csak azt a kh-posztot kéne valahogy megoldani. Nem tudom a spanyolok közül kit lehetne minőság/ár/kor arányban hozni. Egy Hummelst viszont el tudnék kérdezni.
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.01.24. 21:54:33

crixus írta:3 igazolás és megannyi távozó. Maradna Samper és Halilovic kölcsönben. Így kezdenénk a következő szezont. Pénzügyileg bele kell férjen.
Teljesen egyetertek ezzel. Raadasul en Sampert es Halilovicot is egy csapatba adnam kolcson, hogy meg egymast is szokjak kicsit, de ez mar csak az en hulyesegem.

Viszont ugytunik, hogy Denis jon vissza nyaron mindenkepp, azt en nem egeszen tudom hova tenni..
crixus
Entrenador del Barça

2016.01.24. 21:49:38

nzxtpo írta: Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdések :) ).

Az egyetlen amit nem értek, hogy kp-ra kit, hova és minek hoznál?
Busi, Ini, Rakitic, Arda, SR, Rafinha, ha ég a ház akkor meg Sampert is fel lehet hozni, bár ő jövőre nem hiszem, hogy nem megy kölcsönbe. És akkor még ott van esetleg Halilovic és Denis, de már az első hatos is elég kell, hogy legyen rotálásra és minőségre is.
Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.
Cserebalhátvéd egyértelműen kell, amúgy a középhátvédeket kellene "rendbetenni".
nálam: Masip, Douglas, Adriano, Sandro, Bartra biztos távozók lennének, 1-2 már a télen mehetett volna. A kölcsönben lévők közül is Montoya, Song, Tello simán mehetne a lecsóba.
Sampert pedig mindenképp kölcsön kellene adni hasonlóan mint Halilovic-ot idén. Apropó vele még egy évet várnék a kölcsönben, utána lehetne visszahozni. Iniesta 33 éves elmúlik már akkorra.
Ezen felül Vermaelen-t vagy Mathieu-t én kitenném a csapatból és hoznék egy kezdő szintű középhátvédet Piqué mellé.

Bravo(Stegen)- Vidal(Alves),Piqué (Mathieu/Vermaelen), ??? (Mascherano), Alba(???) - Busquets(Robi),Rakitic(Rafinha), Iniesta(Arda) - MSN (Nolito,Munír)

3 igazolás és megannyi távozó. Maradna Samper és Halilovic kölcsönben. Így kezdenénk a következő szezont. Pénzügyileg bele kell férjen.

szerk.: Esetleg Bartra mehetne kölcsönbe, hátha a több játékperc hatására ki tudna bontakozni és nem halmozna hibát hibára ha betesszük.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.24. 21:43:32

nzxtpo írta:
Kovbal88 írta:Szükségünk van Nolitóra lassan már bejelenthetnék. Nyáron egy balhátvédre és talán egy középső védőre meg akár még egy középpályásra és megvagyunk!
Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdések :) ).

Busi, Ini, Rakitic, Arda, SR, Rafinha, ha ég a ház akkor meg Sampert is fel lehet hozni, bár ő jövőre nem hiszem, hogy nem megy kölcsönbe. És akkor még ott van esetleg Halilovic és Denis, de már az első hatos is elég kell, hogy legyen rotálásra és minőségre is.
Mivel Nolitoról hallani csak nyilván ő fog jönni.
Igen természetesen csere balhátvéd kell.
középpályán, pedig még Rafinha helye kérdéses
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.24. 21:35:08

Kovbal88 írta:Szükségünk van Nolitóra lassan már bejelenthetnék. Nyáron egy balhátvédre és talán egy középső védőre meg akár még egy középpályásra és megvagyunk!
Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdések :) ).

Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.24. 20:43:39

Szükségünk van Nolitóra lassan már bejelenthetnék. Nyáron egy balhátvédre és talán egy középső védőre meg akár még egy középpályásra és megvagyunk!
Tromort77

2016.01.24. 14:31:32

palesz77 írta:Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
A Milán játékosa jelenleg, csak kölcsönben van az Atmában és a nyáron lejár a szerződése. Én nyílvánvalóan bepróbálnám, mert sokat nem veszthetnénk vele. De klub nem szokott ilyen meredek FM ötleteket előrántani, pedig szerintem lenne benne ráció.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:24:56

palesz77 írta:Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
Kölcsönben van és szezon végén lejár a szerződése Madridban, a Milan dönt a sorsáról....ha elolvastad volna :mrgreen: :P Csak azért nem fogják meghosszabbítani, h nehogy nálunk kössön ki.

Hülyeséget csinált anno, hozzánk kellett volna szerződnie, még mindig top lehetne.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:18:51

recrea írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2463029

Olykor-olykor felröppen ez a hír...nagyon bírtam régen, eszméletlen center volt abban a 3-4 évben, amikor csúcsformában volt, de manapság kétlem, h hozzá tudna bármit is tenni a játékunkhoz.
Az a gond ezekben, hogy a legtöbb játékos, akinek felmerült a neve, abszolút nem mobilis. Ha kiesne mondjuk Neymar, kötve hiszem, hogy egy Torres-szel sokkal előrébb lennénk, mint akár Munirral. Rutin stb., de ő például vérbeli center, nem alkalmas egy védelem megbontására.
Nagyon kevés az olyan játékos, aki megfelelne a paramétereknek és bírja is a padot. Egy mindkét szélen bevethető játékos kellene igazából.
Az a "baj", ez a támadósor olyan erős, hogy bárki száll be nagyon meglátszódik a minőségbeli különbség. Ha Pedro-Alexis, esetleg Villa alkotná ezt a triót, Munir sem lógna úgy ki, mint most.
A chilei tökéletes lenne például, de ő nem egy padozó játékos, ha egészséges az MSN nem igazán jut hely senkinek. Arra nem fog alapozni egy minőségi ember, hogy megint olyan szezon lesz, amikor sok lesz a sérülés köztük.
Ha Suarez kiesne én mondjuk megnézném Munirt 2-3 meccsen a helyén. Akkor tisztább képet kaphatnánk a srácról.
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.01.24. 14:13:16

Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:05:14

Amolyan Larsson posztra lehet jó is lenne. Igazából nem vészes, amit az Atmában nyújt. Messze áll a régi önmagától, de nem rosszabb, mint pl Jackson Martinez.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.24. 13:59:13

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2463029" target="_blank

Olykor-olykor felröppen ez a hír...nagyon bírtam régen, eszméletlen center volt abban a 3-4 évben, amikor csúcsformában volt, de manapság kétlem, h hozzá tudna bármit is tenni a játékunkhoz.
Samper
Director del Fútbol

2016.01.23. 23:22:22

Tivornya írta:
palesz77 írta:Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Biztos az, hogy cserecsatárért ajvékol LE, ennek ellenére úgy tűnik, hogy a csapat kezdi megkedvelni Munirt ;)
Így gondolom.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.23. 14:25:05

palesz77 írta: Kíváncsi leszek összejön-e a dolog végül, én személy szerint arra tippelnék, hogy nem jön már senki.
Jelenleg én is így látom, olyan hírek voltak, hogy Denist nem hoznánk a télen, Nolitoról szólt minden, de mintha most ezek a hangok is elcsendesedtek volna.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Tivornya
Capitá del Barça

2016.01.23. 12:34:16

palesz77 írta:Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Biztos az, hogy cserecsatárért ajvékol LE, ennek ellenére úgy tűnik, hogy a csapat kezdi megkedvelni Munirt ;)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
palesz77

2016.01.23. 12:05:08

Barcelona don't expect to be able to sign Villarreal Denis Suarez (22) this month. Likely to be bought back for 3M in the summer. [md]

Barcelona plan to offer 3M for six-month loan of Celta winger Nolito, and to sign a private deal to pay 18M buyout fee in the summer. [md]

Kíváncsi leszek összejön-e a dolog végül, én személy szerint arra tippelnék, hogy nem jön már senki.
Samper írta:Most, hogy Munir lő gólokat, figyelem, hogy a csatártársak hogy ölelgetik, vagy nem ölelgetik, illetve ha más lő gólt, részt vesz-e az ölelkezésben. Lassú befogadást látni vélek.
Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Tivornya
Capitá del Barça

2016.01.23. 11:41:00

S.Agüero írta:
Samper írta:Most, hogy Munir lő gólokat, figyelem, hogy a csatártársak hogy ölelgetik, vagy nem ölelgetik, illetve ha más lő gólt, részt vesz-e az ölelkezésben. Lassú befogadást látni vélek.
:lol:
Ezt ugye csak viccből írtad? :mrgreen:
Tuti, hogy ilyen dolgokon múlik. :D
Te még gyerek vagy, természetes dolog, hogy még nem értél meg rá, hogy az emberi kapcsolatok alakulását az apró momentumokból is meg tudd ítélni. És most röhöghetsz tovább :mrgreen:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Válasz küldése