Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2016.01.25. 21:47:59

ntibi67 írta:A Frankó fasiszta diktatúra alatt a Barca 20 évig nem tudott bajnokságot nyerni
7 bajnoki címet nyert a Barca Franco alatt. Egyébként utána meg 10 évig semmi... döbbenet. Nem maradt ki 20 év,de 15 sem.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 21:45:08

ntibi67 írta: Szerintem azzal sincsenek tisztában hogy az első 5 Bek győzelmük úgy született,hogy szabályosan ellopták a már hozzánk leigazolt Di Stefanot.A Frankó fasiszta diktatúra alatt a Barca 20 évig nem tudott bajnokságot nyerni.Hát legyenek büszkék a múltjukra.
Pár hónapja beszéltem egy realossal. Ötlete se volt mi az a Franco diktatúra. :twisted: Olyat még nem találtam, ami tudja Di Stefano sztoriját sem. Sajnos idővel a Barca szurkolók körében is megnő az ilyenek aránya, akik csak azért szurkolnak nekünk, mert ez a legjobb csapat. Talán annyival jobb a helyzet h a Barcánál mindig van egy játék filozófia, ami csak minimálisat változik, így a Barca szurkolók nem csak pár játékost(Zidane, Ronaldo, Messi, Neymar) szeretnek, hanem egy konkrét játékstílust.

Bobnak. Azért a mundo és a sport nem szokott photoshoppolni képeket. Továbbá átigazolások terén is sokszor beletrafáltak, miközben a két madridi lap. Hát hogy is mondjam :arrow: #-o
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 21:35:18

noname írta:Csak a szokásos médiacenzúra. Az átlag Barcás többet tud a Realról, mint az átlag realos és ezt tapasztalatból tudom.
Még emlékszem, amikor pár éve volt egy fontos meccs(lehet pont Clasico, de a lényeg h beleszólt a bajnoki címbe), rúgtunk egy gólt és mindenáron be akarta bizonyítani a spanyol média h lesről született. Először is lejátszották az ismétlést a meccsen kb 5x, de mindig olyan szögből, hogy lesnek tűnjön a dolog, miközben nem volt az. Végül a Marca vagy AS(egyremegy) lehozott egy jó képet, csak épp photoshopban eltüntettek 2 játékost az ellenfélből h tényleg les legyen. :lol:

Hasonlóan a realosok 90%-a nem volt tisztában vele h el lehetnek tiltva az átigazolásoktól. Perez véle választási manipuláció is kimarad, vagy az, amikor nagyjából ingatlancsalással finanszírozta őket madrid városa. A Real a mestere a médicenzúrának.
Mert a Mundo vagy a Sport nem hergeli a népet? :D Egy kaptafa az összes, átkozott média meg sajtó.
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.25. 21:33:57

noname írta:Csak a szokásos médiacenzúra. Az átlag Barcás többet tud a Realról, mint az átlag realos és ezt tapasztalatból tudom.
Még emlékszem, amikor pár éve volt egy fontos meccs(lehet pont Clasico, de a lényeg h beleszólt a bajnoki címbe), rúgtunk egy gólt és mindenáron be akarta bizonyítani a spanyol média h lesről született. Először is lejátszották az ismétlést a meccsen kb 5x, de mindig olyan szögből, hogy lesnek tűnjön a dolog, miközben nem volt az. Végül a Marca vagy AS(egyremegy) lehozott egy jó képet, csak épp photoshopban eltüntettek 2 játékost az ellenfélből h tényleg les legyen. :lol:

Hasonlóan a realosok 90%-a nem volt tisztában vele h el lehetnek tiltva az átigazolásoktól. Perez véle választási manipuláció is kimarad, vagy az, amikor nagyjából ingatlancsalással finanszírozta őket madrid városa. A Real a mestere a médicenzúrának.
Szerintem azzal sincsenek tisztában hogy az első 5 Bek győzelmük úgy született,hogy szabályosan ellopták a már hozzánk leigazolt Di Stefanot.A Frankó fasiszta diktatúra alatt a Barca 20 évig nem tudott bajnokságot nyerni.Hát legyenek büszkék a múltjukra.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 21:19:59

Csak a szokásos médiacenzúra. Az átlag Barcás többet tud a Realról, mint az átlag realos és ezt tapasztalatból tudom.

A Fifa egy szégyen
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.25. 20:53:23

Megy a sport tv-n a harmadik félidő, nyaljuk fényesre a real seggét műsor.A mült héten és most se játszották be Ronaldó utánrugását.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.01.25. 19:04:25

CR eléggé belehúzott, hogy a Barcához kerüljön. Labdaszedőnek jó lesz nálunk, abban jeleskedett a legjobban tegnap. :)
Leon
Director del Fútbol

2016.01.25. 18:56:46

Egy kis Ronaldo best of:
http://vs.hu/sport/osszes/cristiano-ron ... aign=sport" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:49:48

Szerintem PSG, majd MLS lesz a továbbiakban. Már többször is lenyilatkozta, hogy az USA vonzza, de azért még annyira nem koros, hogy egyből menjen az MLS-be. Viszont Párizsban tényleg mindene meglenne. Zlatan valószínűleg lelép, Ronaldo pedig 3-4 szezon alatt a PSG gólrekordere is lehetne - ami nála azért szempont szerintem továbbra is. A Realnál ezt már megtette, és egy kupa nélküli szezon után azért eléggé valószínű, hogy továbbállna.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:23:26

Hát nem tudom. Valszeg csak a PSG-nek kéne, esetleg az MU, de egyik sem olyan nagy nevű csapat, mint a Real. Sztem amíg ő nem érzi úgy h kevés már a Realhoz, addig nem fog könnyűszerrel lelépni, főleg h nincs az az edző, aki cserepadra rakná. Még az MU-hoz menne talán szentimentális okokból, de jelen állás szerint lehet a BL-be se jutnak be. :| Mindenesetre nyáron furcsa lesz. Általában a saját igazolásaink miatt esz a fene, ehhez képest most nálunk nagy csend lesz. Asszem néha a poén kedvéért átnézek majd a szomszédba. :twisted:

Az eltiltás náluk érdekes dolgok, mert amíg a mi eltiltásunkat akkor jelentették be, amikor nem lehetett játékost igazolni, volt ok, amiért kérjük a halasztást. Ugyanez a Realnál most nincs meg. A bejelentés után volt 3 hetük igazolni, jogival pedig nem lehet arra hivatkozni h télen a fenét se lehet megvenni, hiszen jogival nincs különbség a téli és nyári igazolásszezon között. A Real vezetősége nagyon arrogáns és idén már helyre lettek alaposan rakva Cserisevvel. Nem lepne meg ha most is nagy arroganciájukban a végén nem kapnának halasztást.

UI: az h BL leestek a PSG-nek arra én konkrétan nulla esélyt látok. A keret se feltétlen elég erős hozzá(csak pár helyen :mrgreen: ), de egyszerűen nem készít fel a francia bajnokság arra h a BL-ben kemény ellenfeleket kapj. A spanyol bajnokságból a Villarreal nagyobb kihívója lenne a PSG-nek, mint bárki a franciáktól, a nagy 3 pedig sima bajnok.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:21:20

ha nyer semmit a madrid, sanszos h lelép. a psg adja magát, ott lubickolhatna, lehetne gólkirály, bajnok, pénzt is annyit adnának neki amennyit akar, meg akár még egy bl is leeshet. zlatan nyáron úgyis elmegy, szinte biztos vagyok h vele fogják pótolni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:20:17

noname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.

Szerintem nem lesznek nyáron, nem véletlen lesz májusban a megbeszélés , mert ugye addig annyira sok dolga van a FIFA-nak :D Májusban megbeszélés, utána fellebbezés fellebbezés hátán, és kihúzzák a nyarat és akkor majd csak repülni fognak a 100milliók :D
daffy
Madridista

2016.01.25. 18:15:02

noname írta: Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló? :wink:
Nem,mert nem kell kommunikálni. Tudja ő,hogy nyáron tipli van. Másként nem mehetne,ha marad a tiltás akkorra is. Cr távozása abszolút win-win kategória.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.25. 18:13:39

daffy írta: Eladják most és nyárig marad kölcsönben
Van 1 het, hirek sincsenek nagyon, legalabbis olyan, ami legalabb 2 napon at "elne", csak pletykak. Nem igazoltok senkit szerintem mar januarban.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:12:03

daffy írta:
noname írta:Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
Eladják most és nyárig marad kölcsönben
Szerinted ez őfelségének nem lenne degradáló? :wink:
Én tudom h nem az, de az ő ezt kétlem h pozitívan ítéli meg. Lásd Alves, aki tavaly szezon elején katasztrófa volt, emiatt nem is tárgyaltak vele hosszabbításról, majd amikor elkezdett jól játszani, akkor kezdtek tárgyalni, de Alves nagyon nehezen akart asztalhoz ülni, mert meg volt sértve, miközben a szezon eleji játéka nem hogy hosszabbításhoz, még az A keret tagsághoz is kevés volt.
Roncit se tartom értelmesebb embernek.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 18:03:31

Zozzy 5 írta:ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.

egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben :D
Előző EB környékén jött elő a térdprobléma nála, úgy rémlik. Szerintem akkortájt elég sokat ki is hagyott. És benne van az elhasználtság is.

Bale meg látszódott, hogy pl mennyire hiányzik nekik a szélről. Lehet Reusben, Hazardban stb emberekben gondolkodni, de ha a walesit összerakják fejben akkor baromi hasznos elem. És mostanában nagyon sokat tett a csapatukért. Nagy összeg esetén persze simán ellehetne adni, de magában a játékban nagyon kell nekik jelenleg.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2016.01.25. 18:01:39

Eladják most és nyárig marad kölcsönben
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 18:01:21

[quote="noname"]Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.[/quote]

Meg fogják kapni nyárra a haladékot, nem véletlen nincs egyetlen hír sem, h igazolnak januárban, megkapták a fülest is erről, vagy hivatalos, azért nem kapkodnak most. Nyáron lehet pótolni CR-t, ha eddig megalomán volt Perez, most mi lesz. Egyébként nagy pótolni való nincs rajta, szerintem nélküle is elmenne a csapat, sőt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.01.25. 18:02:18-kor.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:55:29

Csak épp lehet el lesznek tiltva az igazolásoktól. :lol: Nem fogják megfelelő pótlék nélkül elengedni Ronaldot. Így pedig, hogy számukra legjobb esetben is el lesznek tiltva és maximum nyárra kapnak egy kis haladékot sztem megpróbálnak leigazolni vmi nagy sztárt, majd még ott tartják Ronaldot is addig, amíg beüt az eltiltás. Ha beválik az xy sztár, akkor elengedik Ronaldot, ha nem, akkor marad Ronci.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:48:03

Szerintem nyáron dobbant Madridból, nagyon adja magát a dolog.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.01.25. 17:30:00

ezt a térd problémáját már én is hallottam emlegetni máshol, de nem volt világos, hogy konkrét sérülésről van szó, ami nem jött helyre neki, vagy egyszerűen az azzal járó természetes elhasználódásról, hogy fizikai teljesítmény terén ő elég durván kihasználta a testét, és most a térde kezdi nem bírni ezt a fajta terhelést? nekem sérülése nem nagyon rémlik, a második esetet viszont könnyen elképzelhetőnek tartom.

egyébként kiégve szerintem sincs, azt akkor lehetne rá mondani, ha elvesztette volna mindenfajta motivációját a futballban, ettől pedig messze van. a környezetváltás viszont nagyon érik, a Madrid és ő is jól járna vele sztem. amúgy ha FM-ben kezdenék egyet a Reallal, akkor azzal nyitnék, hogy vele együtt Bale átadólista, és abból a 150-200 millából lehetne csapatot építeni és a meglévő gerinchez, amit daffy is vázolt, hozzárakni a szükséges elemeket. Perez meg a játékban szerencsére nem jelent zavart az erőben :D
Kash
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:14:27

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Az nagy túlzás, hogy ki van égve.
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Igen, ezeket énis észrevettem, viszont ha ez a "térd" téma ennyire kihatással van a játékára, akkor illene rászánni valamennyi időt, hogy rendbehozzák, mi is túléltünk Messi nélkül 2 hónapot -az igaz, hogy Mess esete most nincs kihatással a teljesítményére, viszont komoly sérülés volt, játszani lehetetlenség lett volna- akkor ők is kibírnának ronáldó nélkül párat, és a Real játékát elnézve nem is nagyon éreznék meg a hiányát, főleg annak fényében, hogy pár madridista már eladta volna.
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 17:02:28

Egészen elképesztő, hogy Ronaldo nem kap semmiért sem lapot, nem hogy pirosat. Idén már vagy a 8. esete volt a tegnapi, és még csak lapot sem kapott érte.
94:39 6 - 1
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.01.25. 16:58:02

Bob_Marley írta:
Kash írta:
Nem tudom, hogy mi lehet vele a gond, egyesek aztmondják, hogy kezd hanyatlani, de szerintem nincs ilyesmiről szó, olyan még most is a testfelépítése, akár egy 20-23 évesé, ha betartja az edzésmunkát és nem szed fel magára plusz 2-3 kilót, akkor még képes nagyon magas szinten játszani 3-4 évig...Szerintem ez nála most egy valamivel hosszabb ideig tartó gödör, amiből szerintem hamarosan kifog mászni.
Mondjuk nálunk Messi részéről kezdtek meg fogyatkozni a gólok, talán már készíti a trónt a következő generációnak(Neymar).
Az hogy ki van égve az szerintem is még túlzás, de sokat vesztett az atletikus képességeiből. A térdével is voltak gondok, most már nem tud 2 fejjel nagyobbat ugrani mint mások és nem tud 2 métert verni az ellenfelekre sprintben. Ez is frusztrálhatja.
Meg az, hogy Benzema is szépen elkezdett gólokat lőni, meg hogy van egy Bale a csapatban. De nem írnám még le Ronaldo-t. Idén is vannak még jó meccsei. Korai temetni!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.25. 15:59:45

Kash írta:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése