Hát nem tudom. Valszeg csak a PSG-nek kéne, esetleg az MU, de egyik sem olyan nagy nevű csapat, mint a Real. Sztem amíg ő nem érzi úgy h kevés már a Realhoz, addig nem fog könnyűszerrel lelépni, főleg h nincs az az edző, aki cserepadra rakná. Még az MU-hoz menne talán szentimentális okokból, de jelen állás szerint lehet a BL-be se jutnak be.

Mindenesetre nyáron furcsa lesz. Általában a saját igazolásaink miatt esz a fene, ehhez képest most nálunk nagy csend lesz. Asszem néha a poén kedvéért átnézek majd a szomszédba.
Az eltiltás náluk érdekes dolgok, mert amíg a mi eltiltásunkat akkor jelentették be, amikor nem lehetett játékost igazolni, volt ok, amiért kérjük a halasztást. Ugyanez a Realnál most nincs meg. A bejelentés után volt 3 hetük igazolni, jogival pedig nem lehet arra hivatkozni h télen a fenét se lehet megvenni, hiszen jogival nincs különbség a téli és nyári igazolásszezon között. A Real vezetősége nagyon arrogáns és idén már helyre lettek alaposan rakva Cserisevvel. Nem lepne meg ha most is nagy arroganciájukban a végén nem kapnának halasztást.
UI: az h BL leestek a PSG-nek arra én konkrétan nulla esélyt látok. A keret se feltétlen elég erős hozzá(csak pár helyen

), de egyszerűen nem készít fel a francia bajnokság arra h a BL-ben kemény ellenfeleket kapj. A spanyol bajnokságból a Villarreal nagyobb kihívója lenne a PSG-nek, mint bárki a franciáktól, a nagy 3 pedig sima bajnok.