Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hááát nem akartalak lelombozni de nem fog.A szerződéshosszabbitások most az elsődleges opció szóval a klub nem fog 20 milliókat költeni jobbra-balra.Másrészt télen amúgy se várjuk nagy nevet mert senki nem mozdítható.Sőt meg merem kockáztatni hogy ha a mezszpozor dolog nem rendeződik nyáron se fogunk 50-60 milliónál többet költeni ha a Neymar, Suarez kérdés nem lesz rendezve.Samper írta:MessiNeymarSuarez írta:Én is sajnálom hogy nem jön Nolito, nagy hasznát vehettük volna, hosszú a szezon, és kell a pihentetés, plusz egy esetleges sérüléseől nem is beszélve, nem mindegy hogy egy erősebb csapat ellen hogy állunk ki ha nincs pl MSN-ből 1-2 ember
Örülök, hogy nem jön Nolito, de csalódott lennék, ha a kapu bezárulta előtt nem jönne egy-két jó meglepi.
MessiNeymarSuarez írta:Én is sajnálom hogy nem jön Nolito, nagy hasznát vehettük volna, hosszú a szezon, és kell a pihentetés, plusz egy esetleges sérüléseől nem is beszélve, nem mindegy hogy egy erősebb csapat ellen hogy állunk ki ha nincs pl MSN-ből 1-2 ember
De télen viszont ezer százalék, hogy nem.noname írta:Nyáron minden valószínűség szerint 3-ért jön vissza.
inkabb hoznák vissza Halilovicot, nem is értem mit néznek melyik bajnokságot.. Ez a DenisSuarez semmi xtra, Halilovic meg mar most foghatatlan 1 vs1 ben.noname írta:Nyáron minden valószínűség szerint 3-ért jön vissza.
Lehet furcsán fog hangzani, de hálistennek, hogy rejectelték, jelenleg szvsz nem kell oda előre plusba senki.brownieheaven írta:Celta have today rejected Barcelona's final offer for winger Nolito (29). Luis Enrique has been informed the player won't join. [sport md]
Én is hasonlóan gondolom. "Bankot robbantani" igazából csak egy kezdő hátvédért kellene és talán Nolito lenne egy 20-as körül, ha őt hoznánk. Csak akkor a Bartra-Vermaelen-Matyi trióból nem tudni ki hova megy vag egyáltalán érdeklődés mennyi van. Bartra mondjuk mehet kölcsönbe, és gyanítom, ha lesz "áldozat" az a belga lesz. Egy Piqué-??-Masch-Verma/Matyi kvartettel bátran neki lehet menni a szezonnak. Már csak azért sem ártana egy stabil kh-t venni, mert matyi lassan 33, Masch meg 32 lesz. A posztjukon ez nem olyan öreg, de inkább az elit kh-k szoktak 33-34 évesen is megfelelően teljesíteni. A francia meg...crixus írta: Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.
Cserebalhátvéd egyértelműen kell, amúgy a középhátvédeket kellene "rendbetenni".
nálam: Masip, Douglas, Adriano, Sandro, Bartra biztos távozók lennének, 1-2 már a télen mehetett volna. A kölcsönben lévők közül is Montoya, Song, Tello simán mehetne a lecsóba.
Sampert pedig mindenképp kölcsön kellene adni hasonlóan mint Halilovic-ot idén. Apropó vele még egy évet várnék a kölcsönben, utána lehetne visszahozni. Iniesta 33 éves elmúlik már akkorra.
Ezen felül Vermaelen-t vagy Mathieu-t én kitenném a csapatból és hoznék egy kezdő szintű középhátvédet Piqué mellé.
Bravo(Stegen)- Vidal(Alves),Piqué (Mathieu/Vermaelen), ??? (Mascherano), Alba(???) - Busquets(Robi),Rakitic(Rafinha), Iniesta(Arda) - MSN (Nolito,Munír)
Teljesen egyetertek ezzel. Raadasul en Sampert es Halilovicot is egy csapatba adnam kolcson, hogy meg egymast is szokjak kicsit, de ez mar csak az en hulyesegem.crixus írta:3 igazolás és megannyi távozó. Maradna Samper és Halilovic kölcsönben. Így kezdenénk a következő szezont. Pénzügyileg bele kell férjen.
Én Nolito-t csak azért favorizálnám, mert ismeri Lucho és ő is Lucho-t. A klubot is ismeri, nem lenne baja a beilleszkedéssel.nzxtpo írta: Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdések).
Az egyetlen amit nem értek, hogy kp-ra kit, hova és minek hoznál?
Busi, Ini, Rakitic, Arda, SR, Rafinha, ha ég a ház akkor meg Sampert is fel lehet hozni, bár ő jövőre nem hiszem, hogy nem megy kölcsönbe. És akkor még ott van esetleg Halilovic és Denis, de már az első hatos is elég kell, hogy legyen rotálásra és minőségre is.
Mivel Nolitoról hallani csak nyilván ő fog jönni.nzxtpo írta:Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdésekKovbal88 írta:Szükségünk van Nolitóra lassan már bejelenthetnék. Nyáron egy balhátvédre és talán egy középső védőre meg akár még egy középpályásra és megvagyunk!).
Az egyetlen amit nem értek, hogy kp-ra kit, hova és minek hoznál?
Busi, Ini, Rakitic, Arda, SR, Rafinha, ha ég a ház akkor meg Sampert is fel lehet hozni, bár ő jövőre nem hiszem, hogy nem megy kölcsönbe. És akkor még ott van esetleg Halilovic és Denis, de már az első hatos is elég kell, hogy legyen rotálásra és minőségre is.
Gondolom cserebalhátvédre gondoltál, ezzel egyet is értek, azt se tagadom, hogy elkélhet előre egy csereember, de én nem Nolitot erőltetném, de nem esek kardomba ha jön. Középhátvéd is mondjuk, hogy oké, csak a kérdés, hogy akkor kezdőbe, vagy cserének egy rutinos, vagy cserének egy ígéretes aki később talán odaérhet (bár akkor már miért nem Bartra, sokszor lefutott kérdésekKovbal88 írta:Szükségünk van Nolitóra lassan már bejelenthetnék. Nyáron egy balhátvédre és talán egy középső védőre meg akár még egy középpályásra és megvagyunk!
A Milán játékosa jelenleg, csak kölcsönben van az Atmában és a nyáron lejár a szerződése. Én nyílvánvalóan bepróbálnám, mert sokat nem veszthetnénk vele. De klub nem szokott ilyen meredek FM ötleteket előrántani, pedig szerintem lenne benne ráció.palesz77 írta:Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
Kölcsönben van és szezon végén lejár a szerződése Madridban, a Milan dönt a sorsáról....ha elolvastad volnapalesz77 írta:Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.