Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.06. 11:06:52

nzxtpo írta:Azért ha Realba menne ott se lennének kutyaütők, persze MU-ban is, csak mihez képest, de direkt lehettel írtam. Ez mindig csak feltételezés :)
feldobtad a napom :D (nem rossz indulatból írtam)

most lecsuktam a szemem és elképzeltem ahogy béllel tikitakázgat a 16-oson belül :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.06. 10:12:50

Kash írta:Most lehet nagy böszmeséget írok, de én Neymar helyére -abban az esetben, ha távozna- csak is Di Mariat tudom elképzelni :D
Valamiért mindkét futbalista testfelépítése és mozgáskultúrája azonos.
Ez most csak így hirtelen eszembe jutott :lol:
Nyugi mostmár Zizounak Pogba kell. :D
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.06. 00:48:31

Most lehet nagy böszmeséget írok, de én Neymar helyére -abban az esetben, ha távozna- csak is Di Mariat tudom elképzelni :D
Valamiért mindkét futbalista testfelépítése és mozgáskultúrája azonos.
Ez most csak így hirtelen eszembe jutott :lol:
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.05. 23:16:48

visca el barca írta:
nzxtpo írta: Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.
vagy nem. :D itt azért elég komoly játszótársai vannak.
Azért ha Realba menne ott se lennének kutyaütők, persze MU-ban is, csak mihez képest, de direkt lehettel írtam. Ez mindig csak feltételezés :)
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.05. 21:41:54

nzxtpo írta: Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.
Vagy kapna egy akkora terhet amitől 2 év alatt kiégne, és mehetne bohóckodni kínába. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.05. 21:14:13

nzxtpo írta:
ZBarca írta:Először is boldog születésnapot neki! :)

szakmai szempontból jobb helyet nem is találhatna.
Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.
vagy nem. :D itt azért elég komoly játszótársai vannak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.05. 18:49:05

ZBarca írta:Először is boldog születésnapot neki! :)

szakmai szempontból jobb helyet nem is találhatna.
Attól függ ez alatt mit értünk. Ha egy MU, vagy egy Real number one-ja lenne, az egész csapatot rá építenék, lehet, hogy sokkal jobban kiteljesedhetne a játéka.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.02.05. 18:01:50

Először is boldog születésnapot neki! :)

Másodszor pedig szerintem nem valószínű, hogy a közeljövőben távozzon. A szurkolók szeretik és megbecsülik és Messiékkel is jól kijön. Az utóbbi időkben nagyszerűen játszott, így értelemszerűen egyre több csapat szeretné a soraiban tudni. Ha a szívére hallgat, akkor nem fog elmenni innen, mert szakmai szempontból jobb helyet nem is találhatna. Én teljességgel kizárom a váltását a fent említett okok miatt. Egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy a pénzt válassza, eddig sem így tett és remélem ezután sem így fog. Bár lehet, hogy csak túl naiv vagyok... :D

Mégy egyszer boldogat neki, kívánom, hogy továbbra is ilyen sikeres legyen Barca színekben! =D>
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.05. 17:56:44

Nero. írta:Mondjuk azért ne felejtsük már el, hogy mi vagyunk az FC Barcelona, egyenlőre minden játékos nálunk akar játszani és nem fordítva . Ha nem érzi úgy, hogy a címerért is focizik, akkor menjen el a Real Madridba nyugodtan, de akkor már most 24 évesen örökre megbukott mint ember, de akár elmehet a Unitedbe is, ott aztán hatalmas sikerélmények várnak rá, majd biztos sokan felfigyelnek az Európa-Ligában való sikerekre. 8)
De ez nem mindig lesz így, s új kihívás pénz bármi benne lehet. 25 évvel ezelőtt a Milan volt a legjobb, mindenki odaakart igazolni, 15 éve a RM, mindenki odaakart igazolni. Az hogy most mi jók vagyunk, az nem azt jelenti, hogy 1; mindig így lesz 2; hogy idelehetne láncolni a játékosokat. Egy Untiednél vagy máshol is címekért harcolhatna ha nem is egyből, de ha megy ő lehet megy más is.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.05. 17:28:05

Bob_Marley írta:off:Új szponzort keres a klub, főleg ha az Adidas tényleg beszáll 140-150 millióval a RM-ba, akkor nekünk is valami nagyot kell virítani.

on:
Semmi meglepőt nem látok ebben, parádés alkuhelyzetben van Neymar és a fater is erőlködik, mert minden a pénzről szól és többet akarnak. Én megértem őket, mert top3-ba is eljutott, ehhez mérten a fizetését is emelni kell. Ez már nem megélhetési fizetés, hanem presztízs fizetés. És ezért lobbiznak. Ezért dobják be, hogy akkor inkább elmennek a Rm-ba, mert ezzel is akarnak hatni a vezetésre. Érzelmi "zsarolás", igazi kis szajhák. :lol:

Itt csak az a kérdés, hogy a klubnak megéri-e ezt megadni. Valóban sokan csak egy aspektusból közelítik meg, pedig ez ennél sokkal bonyolultabb, s a 190 millió kapásból rengeteg pénz. Plusz ki tudja hogy állunk fizukkal. Én nem aggódok, mert szerintem a klub egy korrekt ajánlatot fog tenni, ha ez nem lesz megfelelő nekik, akkor kalap kabát.

És nekem úgy rémlik, hogy 2017 körül Messi szerződéshosszabbítása is aktuális lesz. Szóval lesznek még itt gondok. :D
Nálam ez most +1.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.05. 17:26:22

recrea írta:Azért a sikeres saját neveléseket kevés értelme van a brazilokkal szembeállítani. Ahogy emlékszem, a nálunk játszó brazilok egyáltalán nem maguk döntése alapján hagyták el a klubot, inkább edzői nyomás, valamint formahanyatlás miatt.

Ezt a helyzetet totál felesleges összehasonlítani a korábbi brazilokéval. Legalábbis azokkal akik igazán egy lapon említhetők vele. Ronaldo aem azért ment el, mert annyival többet keresett volna vagy nem ő lett volna a szupersztár. Mert akkoriban bőven ő volt és a csapat sem volt ennyire a csúcson, mint most. Rivaldo LVG való balhéja miatt, Ronaldinhoval kapcsolatban pedig mindenki tudja mi volt a helyzet.
A Realnál meg ha jól tudom a szponzori pénzekből is lecsippentenek, ami Neymar-nál hatalmas összeg.

A saját nevelésekkel meg teljesen felesleges összehasonlítani. Alves is már rég lapáton lenne, ha nem kapna akkora fizetést. Ráadásul azért sem lehet párhuzamot vonni, mert a többiekért nem áll sorban fél Európa. Ha mondjuk Rakitic lenne hasonló helyzetben, nem venném biztosra, hogy nem röpködnének itt a hírek.

Amúgy meg lemaradtam valamiről? Egyik napról a másikra az lett a téma, hogy Neymar nyáron eligazol. Én nem nagyon hallottam semmi hasonlót. Lehet dobálni, de a nyilatkozatai arról szólnak, hogy nagyon jól érzi magát itt, fantasztikus Messivel együtt focizni stb. A pályán sem az ellenkezője látszik. Úgy örülnek egymás góljainak, mintha ők rúgták volna, vigyorognak, fényképeken is így vannak. De elég megnézni amikor kimennek a játékoskijáróból vagy meccs után is jókedvűen beszélgetnek. Ez nekem nem azt mutatja, hogy annyira zavarná, hogy Messi mellett játszik. Az, hogy megkapta a tizenegyest is jól szemlélteti, hogy milyen a kapcsolatuk.

Nem azt mondom, hogy egy Puyol szintű mentalitás van benne, ezt nem is nagyon lehet elvárni. Ráadásul az újságírókat is leoltotta, hogy hagyják békén a hazugságaikkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2016.02.05. 17:28:09-kor.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.05. 16:11:34

Mondjuk azért ne felejtsük már el, hogy mi vagyunk az FC Barcelona, egyenlőre minden játékos nálunk akar játszani és nem fordítva . Ha nem érzi úgy, hogy a címerért is focizik, akkor menjen el a Real Madridba nyugodtan, de akkor már most 24 évesen örökre megbukott mint ember, de akár elmehet a Unitedbe is, ott aztán hatalmas sikerélmények várnak rá, majd biztos sokan felfigyelnek az Európa-Ligában való sikerekre. 8)

Sajnos nem érzem nála azt, mint Messiné, Jordi Albánál vagy mondjuk Busquetsnél, hogy nem csak hogy a pénz nem érdekli őket, de még a nehéz időkben is itt maradnának a csapattal. Ezért nincs is a kedvenceim közt, és biztos vagyok benne hogy 3 év múlva már nem lesz itt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.05. 15:53:02

Kovbal88 írta:Most komolyan, hova menne meg minek?
A világ egyik legjobb csapatában játszik, talán jelenleg nincs is jobb csapat, olyan fizetést kap, aminél többet máshol se. Minek menne meg hova?

Ez a 190 milliós dolog is csak arra jó, hogy magasabb fizetést kapjon. Egyébkénk jár is nekik, úgyanis történelmet készül írni a csapat
Mondjuk Cé helyére Madridba, mert ő jó eséllyel lelép nyáron!Ronciért még kaphatnak jó összeget, a psgtől, vagy a Unitedtől! Nem véletlen hogy erőltetik a Neymar-Hazard párost! Kettejük közül valamelyiket meg szeretnék szerezni! Egyikkel sem járnának rosszul!
Bob_Marley írta:...Semmi meglepőt nem látok ebben, parádés alkuhelyzetben van Neymar és a fater is erőlködik, mert minden a pénzről szól és többet akarnak. Én megértem őket, mert top3-ba is eljutott, ehhez mérten a fizetését is emelni kell. Ez már nem megélhetési fizetés, hanem presztízs fizetés. És ezért lobbiznak. Ezért dobják be, hogy akkor inkább elmennek a Rm-ba, mert ezzel is akarnak hatni a vezetésre. Érzelmi "zsarolás", igazi kis szajhák. :lol:...
Mondjuk ha a klub ad egy korrekt ajánlatot ami mondjuk rosszabb a kérőjénél, ennek ellenére nem lesz hajlandó emelni a licitet, az példát statuáló procedúra lehet, és kell is! Ne higgye el senki sem hogy pótolhatatlan! ney papa sem! :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.05. 15:15:37

off:Új szponzort keres a klub, főleg ha az Adidas tényleg beszáll 140-150 millióval a RM-ba, akkor nekünk is valami nagyot kell virítani.

on:
Semmi meglepőt nem látok ebben, parádés alkuhelyzetben van Neymar és a fater is erőlködik, mert minden a pénzről szól és többet akarnak. Én megértem őket, mert top3-ba is eljutott, ehhez mérten a fizetését is emelni kell. Ez már nem megélhetési fizetés, hanem presztízs fizetés. És ezért lobbiznak. Ezért dobják be, hogy akkor inkább elmennek a Rm-ba, mert ezzel is akarnak hatni a vezetésre. Érzelmi "zsarolás", igazi kis szajhák. :lol:

Itt csak az a kérdés, hogy a klubnak megéri-e ezt megadni. Valóban sokan csak egy aspektusból közelítik meg, pedig ez ennél sokkal bonyolultabb, s a 190 millió kapásból rengeteg pénz. Plusz ki tudja hogy állunk fizukkal. Én nem aggódok, mert szerintem a klub egy korrekt ajánlatot fog tenni, ha ez nem lesz megfelelő nekik, akkor kalap kabát.

És nekem úgy rémlik, hogy 2017 körül Messi szerződéshosszabbítása is aktuális lesz. Szóval lesznek még itt gondok. :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.05. 14:12:59

visca el barca írta:
recrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül.
na majd te is megkapod h undorító vagy :lol: ha eladjuk neymart, akkor vége lesz a barcelonának, ezt nem tudtad?
Az vagyok, csak nem emiatt :D

Sztem - függetlenül Neymartól - a pénzügyi nadrágszíj miatt lesznek meglepő dolgok, vagy találni kell egy új szponzort, netán olyan felületet, ami eladható...mez másik része, stadion, név :lol: hagyom ezt a dolgot, mert tényleg kiverem a biztosítékot plusz nem ez a topik.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.05. 13:49:49

hajnesz írta:Jó játékosnak tartom, a jövő barca vezérének, viszont ha elmegy, akkor nem érdemli meg a mezt.
Pedig egyszer el fog menni.

:mrgreen:
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.02.05. 13:43:32

Jó játékosnak tartom, a jövő barca vezérének, viszont ha elmegy, akkor nem érdemli meg a mezt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.05. 13:23:54

recrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül.
na majd te is megkapod h undorító vagy :lol: ha eladjuk neymart, akkor vége lesz a barcelonának, ezt nem tudtad?
Kép
LajoS9
Barça C

2016.02.05. 12:14:06

recrea írta:Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül. A múltkori főoldali cikk tökéletesen bemutatta ezt.

Én még mindig azt mondom, nem Neymar távozására van a legnagyobb esély, de félve írom le, mert már unom meg rosszul esik, ha kinevettek :( :lol:
Igen nyilván ott a klub szempontja is, de szerintem a klubnak is az a legjobb ha Neymart meg tudják tartani..mondjuk nem pont pénzügyi okokból a legjobb, ez igaz :mrgreen:

Na mindegy, elég szemetek vagyunk amúgy hogy erről beszélünk a szülinapján! :D (Remélem nem haragszik :lol: )
https://twitter.com/FCBarcelona_es/stat ... 2284337157

Még sok sikeres évet kívánok itt nálunk neki, és egy pár aranylabdát :lol:
Isten éltessen Ney!

Szerk.: Így 24-nél..tudom más a kettőjük karrierje de csak érdekességképpen berakom :D
https://twitter.com/MessiQuote/status/6 ... 6528599040
Barcelona have now scored 105 goals in 39 matches this season, an average of 2.61 goals per game #fcblive [via fcb]

Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.05. 11:55:26

Azért itt van egy klub szempont is, nemcsak egy Neymar szempont, nem értem, ezt miért hagyjátok figyelmen kívül. A múltkori főoldali cikk tökéletesen bemutatta ezt.

Én még mindig azt mondom, nem Neymar távozására van a legnagyobb esély, de félve írom le, mert már unom meg rosszul esik, ha kinevettek :( :lol:
LajoS9
Barça C

2016.02.05. 11:47:47

Én is azt gondolom hogy most nincs értelme sehova mennie. Legjobb csapatban játszik jelenleg, a legjobb támadóhármas egyik tagja, és annyit kereshet majdnem mint Messi..3 év után.

Szerintem hülyeség lenne elmennie, persze a pénz nagy úr, de nem értem mi oka lenne váltani.

Egy olyan jó 3-4 évet még itt lesz velünk (remélem) és nézhetjük ahogy az őrületbe kergeti az ellenfél védőit, és ahogy történelmet ír Messivel és Suarezzel! :D
Barcelona have now scored 105 goals in 39 matches this season, an average of 2.61 goals per game #fcblive [via fcb]

Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2016.02.05. 11:37:13

Kash írta:Sosem fogom megérteni, hogy mi értelme egy szerződésnek, ha bárki bármelyik átigazolási időszakban -ha kifizeti a kivásárlási árát- elviheti bármelyik játékosunkat abban az esetben, ha a játékos is menni akar...A klubnak ebbe semmi beleszólása? Én egy szerződést úgy képzelek el, hogy 2015-től 18-ig köti őt ugye egy 3 éves szerződés a klubhoz, és csak abban az esetben távozhat, ha abba a klub is beleegyez..
Spanyolországban kötelező kivásárlási árat rakni a szerződésbe. Ezt odaát úgy oldják meg, hogy 1Mrd-s kivásárlási árakat állapítanak meg, ami kb olyan, mintha nem is lenne kivásárlási ár, de mégis kötelező, pedig semmi értelme...Amúgy gondolom munkajogi jogszabályok írhatják elő, hogy ez kötelező (bár nem vagyok képben a spanyol jogszabályokkal).

Egyébként hivatalosan nem is a többi klub fizeti ki a kivásárlási árat, hanem a játékos vásárolja ki magát a szerződéséből, pont emiatt van sokszor, hogy valakit kivásárlási ár fölötti áron adnak el, mert ha a játékos vásárolja ki magát úgy, hogy a vevő klub nyilván kifizeti neki a vételárat, akkor az adójogilag olyan, mintha a játékos megkapná a vételárat, ami után meg adózhat. Thiago 18 milliójára is ezért dobott rá pár plusz millát a BM (asszem 20 körül lett a vételár, jobban járt vele mindhárom fél, mint a kivásárlással), így kikerülték a dolgot. Persze elég hülye szabály...
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.02.05. 11:34:46

Most komolyan, hova menne meg minek?
A világ egyik legjobb csapatában játszik, talán jelenleg nincs is jobb csapat, olyan fizetést kap, aminél többet máshol se. Minek menne meg hova?

Ez a 190 milliós dolog is csak arra jó, hogy magasabb fizetést kapjon. Egyébkénk jár is nekik, úgyanis történelmet készül írni a csapat
Petr
Entrenador del Barça

2016.02.05. 11:30:05

recrea írta:Azért az ........ (mindenki gondolja ide a számára illő szót), h 3 év alatt majdnem azt a fizetést eléri, amit Messi 15 év alatt, nem beszélve arról, h még zsebbe is kapott anno, szóval nagyon elmaradva sincs.
Azért azt tegyük hozzá, ha az a cél, hogy a klub biztosan megtartsa, akkor ez kell. Manapság random kínai klubok 50 milliókkal dobálóznak a piacon, ezenfelül bármilyen pénzesebb klub hajlandó ehhez hasonló fizetést biztosítani Neymarnak. Valószínűleg ha a klub minden áron meg szeretné tartani, elé fognak tenni egy durva szerződést, efelől ne legyen senkinek kétsége. Nem azért, mert értelme van (az ideláncoláson kívül - ami épp elég -), hanem azért, mert ezt követeli a piac. Ha pedig nincs rá ekkora szükség, akkor esélyesebbnek látom, hogy lejáró szerződéssel áll tovább, mintsem pénzt keressen rajta a klub. Sajnos idáig fajult a világ, ezzel együtt kell élni... :(
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.05. 11:22:40

visca el barca írta:2018-ig van szerződése és heti 200.000 eurót keres. messi ugye vmi 330-350 körül keres, annyit biztos nem fog kapni.

egy heti 300.000 eurót vhogy sztem még beletudnak erőltetni az új szerződésbe (max kap pár millát zsebbe aláírási pénz gyanánt), a kivásárlási árát felviszik mondjuk 300 millio euróra (ennyit sem fizetne érte senki szóval ez lehet 1 mrd is)

ha ezt nem fogadja el, mehet isten hírével.
Azért az ........ (mindenki gondolja ide a számára illő szót), h 3 év alatt majdnem azt a fizetést eléri, amit Messi 15 év alatt, nem beszélve arról, h még zsebbe is kapott anno, szóval nagyon elmaradva sincs. Ínséges időket élünk, tényleg a jövő első számú focisa, minden tekintetben, pénzt is hoz gondolom, de azért ez egy érdekes aspektus.

Ahhoz képest amennyiért valójában vettük, egyáltalán nem sok a 190 millió euro és Manszur sejk 20 milliárd fontjához képest sem az.
Válasz küldése