Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ritkán látok PSG meccset, tudnál írni róla? Mit értesz ilyen profilú alatt?palesz77 írta: Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.
Isten őrizz, múltkori 3 meccsen se volt túl meggyőző emlékeim szerint. Ha már 50 körül kiadunk egy fiatalra, az legyen Marquinhos. PSG-be szoktam nézegetni, nagyon nagy király lehet az a srác szerintem.. Hál istennek szóba került ő is már többször is, ráadásul ilyen profilú védőből úgyis hiány van nálunk.ntibi67 írta:Laporte a Bilbaóbol
Montoya a Betisben , Tello a Fiorentinában van kölcsön.mess2009 írta:jól látom, hogy Montoya és Tello vissza került? akkor a fizetési spirál csak romlik....
Laporte a BilbaóbolBarcafanTomee írta:Nyáron szerintem középső védő poszton lehet a legnagyobb mozgás nálunk. Legalább is próbálkozás megint meg lesz rá. Mert már vagy 10 éve nem hoztunk minőségi KH-t. Ha jól emlékszek Rafa Marquez volt az utolsó, na meg Piqué. Puyol helye azóta is üres. Látszik, hogy mikor Piqué nem kezd akkor hiányzik egy vezér, pedig ő se kimondottan az.
A mostaniak közül csak Piqué helyét érzem biztosnak. A többiek közül adott esetben többen is távozhatnak. Masherano nem rég le is nyilatkozta, hogy lassan sok lesz neki az évi 60-70 meccs, Mathieu is már 32 éves, Vermaelen még nem tudott igazán bizonyítani, Bartra meg már évek óta nem tud megragadni. Szóval ha a piacon lesznek jó lehetőségek amikkel élni is tudunk végre, akkor bárki távozhat vagy távozhatnak e négyes közül. Bartra szinte biztos.
Vezetőség is beláthatja most már, hogy évek óta csak toldozgatva lett a védelem, meg kényszer megoldásokat alkalmaztak az edzők. Nem sokáig tudják már halogatni minimum egy komolyabb védő igazolást.
Nem Nolito itt a lényeg, hanem hogy ennyi pénzből van esély jól szerepelni mindhárom sorozatban, a bajnokság még hosszú oda nagyon kellett volna...Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért,
Te magad írtad le előre a válaszom. Ez a 18 milla csokipénz ahhoz képest, amit az utóbbi 5-6 évben buktunk az átigazolásokkal.Castiel írta:Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Mert 18 miska tényleg nem tűnik soknak, de ha mi a Thiagot, meg a Fabregast is alig több mint 25/27 millió körüli összegért lett elpasszolva, akkor ilyen tekintetben meg rengeteg!
Bár nálunk az divat hogy mindenkit "áron alul" vagy "ingyen" engedünk el!
Részben igaz, de nézőpont kérdése minden!Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk. Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Azért már Matyinál is ahogy mondtam míg mi a 29-30 éves játékosokat egy zsák szotyiért adjuk el nehogy már 20 millió körüli összeget szurkoljunk le egy ugyanilyen koruért.Másrészt azt se felejtjük el hogy nincs most kidobni való 18-20 millió.Jó lett volna ha lett volna de ha nem lehet megegyezni akkor nem lehet megegyezni.A Celta is érthető.Én sem örülnék ha legjobb játékosunk csak úgy elvinnék apróert.Nero. írta:Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.
Nolito szélső és pont ezért lett volna jó. Munir nagyon ritkán játszott a baloson (1-2 alkalom lehetett) övé a jobb szél volt. Suarezt meg nem hiszem, hogy vele pótolnánk. Olyankor Messi többnyire húzódott be középre, ő maradt szélen. És pont ez a gond, hogy Neymarnak nincs alternatívája, pedig nagyon kellene. Talán most van Arda, aki ott bevethető. Nolito-val gondolom úgy számolt Lucho, hogy mindkét szélen játszható (azt nem tudom mire lehet képes jobb oldalon) így bárki esik is ki minimális átszervezéssel megoldható, de leginkább Neymart rotálhatja/pótolhtaja, amire nagy szükség lenne.Feast4 írta:Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.
Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.
Pár éve Afellay.De ennyivel ami igy dereng.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
Lehet, de volt itt egy pici eltiltás ami miatt nyáron nem a legmegfelelőbben lehetett igazolni.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
Nem is azért nem jött, mert a vezetőség nem akarta kifizetni a 18-at, hanem mert nem tudtuk megvenni most télen, nincs rá keret. Olyan verzióval próbálkoztak, hogy most utalunk 2-3 milliót, aztán nyáron megvesszük 18-ért, de a Celta nem akarta elengedni a legjobbját most télen ennyiért, részben érthető.Nero. írta:Szerintem a mai elmebeteg átigazolásai összegeket nézve 18 millió € nem sok egy Nolitoért, főleg hogy a liga egyik legjobb támadója, nem hiszem hogy besült volna nálunk.
Vidal és Arda hivatalosan januárban lettek beregisztrálva, szóóóval..visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
egyelőre egyik sem kelt még el...Nero. írta:Mások meg nem sajnálnának 50-eket meg 100-kat túlhypeolt Laportékra, Pogbákra...
Szerintem nem kell, de úgy tudom, hogy vettük volna, de a Celta akkor is pénzt kért volna fél év után, ha tök fogalmatlan a srác. Tehát mindenféleképpen fizetnünk kellett volna, akár bejön, akár nem. Ebbe meg nem mentünk bele. Lehet rosszul tudom, de mintha ezt olvastam volna.Nero. írta:Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.
Amikre én emlékszem, az Afellay és Maxi Lopez. Jól beváltak mindketten.visca el barca írta:nem is emlékszem mikor igazoltunk utoljára télen. a nagy klubok amugy sem szoktak ilyenkor vásárolgatni.
Nincs alternatívája az MSN-nek... Ha valaki lesérül mi lesz? Munir? Nagy nagy fekete pont a vezetőségnek Nolito meg nem szerzése, főleg hogy Enrique ennyire ragaszkodott hozzá.Samper írta:Holnap bezárják az igazolási kaput. Most már csak tök váratlan fejlemény törheti meg a hosszú eseménytelenséget.