Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pardon elnéztem, egyébként 1928-29es szezonban volt az első La liga találat, egyébként akkor a Barca nyerte is a la ligát.recrea írta:Palesz a 9000.re nem emlékszik, nem az 5000.re....azt érdekes lenne tudni, h az első mikor volt, mert akkor tudnánk, h hány év alatt rúgtunk 1000 gólt. Nagyjából ez 5-6 év lehet ugye
Na akkor mégegyszer, 2009ben, a Barcelona megszerezte 5000. gólját a ligában (csak és kizárólag liga gólok!), tegnap a 10000. találat pedig az összes versenysorozatban szerzett találat, tehát summázott érték, nem 5-6 év alatt szereztek 5000 gólt, hanem akkor nem számolták oda a többit hanem csak a liga gólról volt szó.csababarca írta:Ez akkor sem stimmel.
5 év alatt nem rúgtunk 5ezer gólt, ne vicceljetek már.
Liga történetènek 5ezredik gólja lehetett esetleg, bár az meg nem tűnik soknak 100évre levetítve, sőt, kevés.
Itt valami hiba van az biztos.
Most, hogy írod ez is egy elképzelhető lehetőség.szekelygyula írta: Az 5ezredik az csak a liga gólokra vonatkozik szerintem, a 9-10ezer pedig summa minden.
Az 5ezredik az csak a liga gólokra vonatkozik szerintem, a 9-10ezer pedig summa minden.csababarca írta:Ezeket az 5ezer, 9ezer, 10ezer gólokat én nem értem?
Nehogy már meglőtte mondjuk 10 éve az 5ezrediket azóte meg a 10ezrediket is...valahogy ez matematikailag nekem nem jön ki sehogy.
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ague-goals" target="_blankcsababarca írta:Ezeket az 5ezer, 9ezer, 10ezer gólokat én nem értem?
Nehogy már meglőtte mondjuk 10 éve az 5ezrediket azóte meg a 10ezrediket is...valahogy ez matematikailag nekem nem jön ki sehogy.
Sot, az 5.000. bajnoki talalatunkat is o szerezte anno. Elekszem cserekent beallva forditotta meg a meccset, en meg majdnem kiestem a szekbol, mert akkoriban meg nem hasznalta ennyit a jobb labat golszerzesre, aztan beakasztott egy ilyet.. Ez a 10.000. gol is szep volt amugy - finoman fogalmazva - viszont a 9.000. gol az nem remlik, hogy melyik volt..ozsimiki írta:A Barcelona 9000. és 10.000. góljának is Messi a szerzője
Mellesleg 301 gólos a spanyol
Most már rákerestem ha ennyire mondták, pár rémlett, de ez a stat olyan hogy így azért nem teljes a kép.PCsabi írta:Players with most free kicks/goals this season: Messi 36/5 - Calhanoglu 31/1 - Salibur 28/2 - Ronaldo 27/1.
egoland írta:Ramazotti megkérte hát belőtte!!!
http://index.hu/sport/sportgeza/2016/02 ... _csodagol/" target="_blank
Azt hittem valami szimulációs gyakorlást végeznek.....mint a játékkonzolok vagy hasonló...recrea írta:Azért elég nagy számban helyesen intik be. Nekem partjelző ismerősöm azt mondta, h hangra emelik. Mozognak együtt a legelöl levő játékossal, de közben figyelik a passzoló szándékot is. A rúgás pillanatában a labdát kapó játékost figyelik, amikor jön a passz puffanó hangja, akkor húznak vagy sem.Bob_Marley írta:Ez kicsit nekem olyan mint a les, érzésre húzzák azt is. Szinte lehetetlen megmondani élőben.
Kellene egy játékvezetők topikBob_Marley írta:Ez elég logikusan hangzik, egyszer jó lenne kipróbálni.Mármint szidjuk mindig a zebrákat, de közben nem egyszerű szakma az sem.
Hozzáteszem még ha nálunk nincs is hangorkán, de egy százezres stadionban nehezebb kiszűrni a hangokat mint teszem azt Békéscsabán vagy Felcsúton.
Ez elég logikusan hangzik, egyszer jó lenne kipróbálni.recrea írta:Azért elég nagy számban helyesen intik be. Nekem partjelző ismerősöm azt mondta, h hangra emelik. Mozognak együtt a legelöl levő játékossal, de közben figyelik a passzoló szándékot is. A rúgás pillanatában a labdát kapó játékost figyelik, amikor jön a passz puffanó hangja, akkor húznak vagy sem.Bob_Marley írta:Ez kicsit nekem olyan mint a les, érzésre húzzák azt is. Szinte lehetetlen megmondani élőben.
Azért elég nagy számban helyesen intik be. Nekem partjelző ismerősöm azt mondta, h hangra emelik. Mozognak együtt a legelöl levő játékossal, de közben figyelik a passzoló szándékot is. A rúgás pillanatában a labdát kapó játékost figyelik, amikor jön a passz puffanó hangja, akkor húznak vagy sem.Bob_Marley írta:Ez kicsit nekem olyan mint a les, érzésre húzzák azt is. Szinte lehetetlen megmondani élőben.