Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6-al van lemaradva Suareztől. Ha a fiúk elkezdenek rájátszani és a 11-eseket is ő lövi akkor még az aranycipő is meglehet a sok kihagyás ellenére.kanty írta:Lő egy mesterhármast, aztán senki, sehol.
Ez volt a 30. mesterhármasa a klub színeiben.
Akkor most kell eladniBarcafanTomee írta:Mióta Lucho az edző 90 meccset játszott, ezeken szerzett 88 gólt és 39 gólpasszt. Ha még a 11-eseket is tudná lőni...
Február: Hónap elején mindjárt egy mesterhármas a Valencia ellen a kupában, 5 bajnokin "csak" 4 gól és 2 gólpassz, igaz a mai gólja elég fontos volt, akárcsak a két Gijon elleni, illetve ott van az örökké emlékezetes 11-es, amit lepasszotl Suáreznek. A BL-ben pedig két gól és jó játék az Arsenal ellen idegenben.Nero. írta:Januárja: 5 bajnokin 6 gól, ebből egy mesterhármas és egy győztes gól a Malaga ellen, de a mai bajnoki második helyzet ellen is fontos egyenlítő. A kupában "csak" két gól, de elég jelentős szerepet játszott abban hogy ottvagyunk az elödöntőben.
ráadásul megint csak bemakkolta...Fecooo írta:csak a kiscsapatoknak tud gólt lőni ő is...
Felesleges fogni, már labdával sem lehet nagyon lekövetni a mozgását miközben folyamatosan figyelik, szerintem észre sem vennék hogy kivált 2 ember közülAlfa írta:Fő a biztonság
Dehogy raktalakpalesz77 írta:Latom jol megkevertem paratokat..Recrea es Szekelygyula amugy jol mondta, a bajnoki golokbol - is - o lotte az 5000. talalatot, az osszes golbol meg most a 10.000-es merfoldko is az o nevehez fuzodik. Viszont a 9000. gol az nincs meg, hogy melyik volt. Egy 7-8-9 eve volt gondolom, aki unatkozik az kiszamolhatna..
TripleH te meg biztos tiltora raktal, full azt a linket raktam be en is, raadasul el is meseltem mi volt azon a meccsen..![]()
Szerintem csak félreértette vagy elolvasta.palesz77 írta:Latom jol megkevertem paratokat..Recrea es Szekelygyula amugy jol mondta, a bajnoki golokbol - is - o lotte az 5000. talalatot, az osszes golbol meg most a 10.000-es merfoldko is az o nevehez fuzodik. Viszont a 9000. gol az nincs meg, hogy melyik volt. Egy 7-8-9 eve volt gondolom, aki unatkozik az kiszamolhatna..
TripleH te meg biztos tiltora raktal, full azt a linket raktam be en is, raadasul el is meseltem mi volt azon a meccsen..![]()
Vannak itt félreértésekTripleH írta:pardon elnéztem, egyébként 1928-29es szezonban volt az első La liga találat, egyébként akkor a Barca nyerte is a la ligát.recrea írta:Palesz a 9000.re nem emlékszik, nem az 5000.re....azt érdekes lenne tudni, h az első mikor volt, mert akkor tudnánk, h hány év alatt rúgtunk 1000 gólt. Nagyjából ez 5-6 év lehet ugye