Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól megnőhettél, ha neked ez a térdmagasság..Bob_Marley írta:1-2 méterrel a föld felett sarkokra.
Laposra és felfelé könnyebben odaér a kapus mint térdmagasságra, amit kézzel és/vagy lábbal is nehezebben lehet elérni. Nekem ezt tanították, s így is lőttem mindig a tiziket, 1-1,5 méterrel a föld felett sarkokra.eimenis1212 írta:pont nem. Szimpla fizika. Ha vetődik a kapus szélre mi az az utolsó pont ahova odaér? A lapos lövés. (hisz egy ívet ír le a kapus teste)Nem véletlen h a legtöbb tizenegyest laposan lövik. A térdmagasságú lövés felejtős, a legrosszabb opció. A felfelé lövésekkel meg tényleg az a baj h könnyebb elhibázni. Szval papír alapon lapos lövés a célravezető, és ezt "tanítják" h így rúgj tizit. Más kérdés h messi lövőtechnikájával nem jelenthet problémát a felső sarok, ott tényleg esélytelen a kapusBob_Marley írta:Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
pont nem. Szimpla fizika. Ha vetődik a kapus szélre mi az az utolsó pont ahova odaér? A lapos lövés. (hisz egy ívet ír le a kapus teste)Nem véletlen h a legtöbb tizenegyest laposan lövik. A térdmagasságú lövés felejtős, a legrosszabb opció. A felfelé lövésekkel meg tényleg az a baj h könnyebb elhibázni. Szval papír alapon lapos lövés a célravezető, és ezt "tanítják" h így rúgj tizit. Más kérdés h messi lövőtechnikájával nem jelenthet problémát a felső sarok, ott tényleg esélytelen a kapusBob_Marley írta:Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
a 4-3as classicon, mindkét tizi fel lőtte a sarokba, lopeznek semmi esélye sem volt, meg szegény pókoknak semvisca el barca írta:igen ám, csak ahhoz marha pontosnak kell lenni.Bob_Marley írta:Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
majd palesz hoz nekem vmi statot, de én határozottan emlékszem h messi régebben mindig fellőtte izomból vmelyik ficakba és kész. mondtam is mindig magamban, hogy igen, így kell büntit lőni
Az amerikai túrán volt, amiben alul is maradtunk. Ha jól emlékszem az uccsót Halilovic vágta a keresztlécre. Persze az csak barátságos meccs, a Bl-ben nem szeretnék az egyik párharc során tizenegyesekig jutni. Lőjünk inkább szabadokat.Bob_Marley írta:Nekem is eszembe jutott, hogy Murphy törvénye lenne hogy 20 éve nem volt büntető párbajunk, mindent kihagyunk "natúrban" és mikor jön egy tizipárbaj, akkor meg megy mindegyik a helyére.visca el barca írta:
amúgy lemerem fogadni, ha netalántán vmelyik párharcban bünti rúgások döntetnének, tuti h belőnénk mindet..
De a realitás az hogy szabadrúgásból veszélyesebbek vagyunk.....
Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
igen ám, csak ahhoz marha pontosnak kell lenni.Bob_Marley írta:Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
Nekem is eszembe jutott, hogy Murphy törvénye lenne hogy 20 éve nem volt büntető párbajunk, mindent kihagyunk "natúrban" és mikor jön egy tizipárbaj, akkor meg megy mindegyik a helyére.visca el barca írta:
amúgy lemerem fogadni, ha netalántán vmelyik párharcban bünti rúgások döntetnének, tuti h belőnénk mindet..
már u6-ban is azt tanítják, ha felfele lövöd akkor csak te hibázhatsz, a kapus nem tudja fogni. jó, nyilván vicces lenne egy messinek megmondani, hogy mit csináljon, de azért na.Bob_Marley írta:katasztrofális a büntető kihasználtság.
Az a vicces, hogy az előző meccsen kapott is sárgát Suarezvisca el barca írta:Barcelone line-up (vs Getafe): Bravo - Vidal Pique Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Munir Neymar
helyes. laller pihen, a 4 sárga miatt is jól jön. bár ha lett volna egy kis esze, akkor az előző meccsen kisárgázza magát
visca el barca írta:
helyes. laller pihen, a 4 sárga miatt is jól jön. bár ha lett volna egy kis esze, akkor az előző meccsen kisárgázza magát