Castiel írta:recrea írta:...A képességeit nem vitatom, nem is ismerem, így mindent elhiszek nektek, felőlem 100 millióért is jöhet, nekem mindegy, ha jól fog játszani, csak azt mondtam, h nem reális érte ennyi pénz, ha pl azt vesszük, h Neymar 57 millió volt, ami ugye a hivatalos verzió, mégha nyilvánvalóan elcsaltuk a többit.
Pique 15-20 millióért jött? Mégis kb a világ legjobb védője lett, úgy, h ő sem fért egy Ferdinand meg Vidics mellett a csapatba.
te is tudod nagyon jól hogy a mai piaci árakat tekintve túlzás mindenkiért a kiadott pénz! Senki sem ér annyit amennyiért viszik!(itt a nagyágyúkra gondolok)
plusz most még a kínaiak is megjelentek a piacon és zsebből dobálják az 50+ milliókat, kis túlzással bárkiért! ez sem lefelé viszi az árakat!
Marquinhos vételára ebből a szemszögből nem kirívó! Ez van...
piqué esete azért más volt! SAF marasztalta volna, de ő jönni akart, ha nem akart volna ő sem jött volna 15-20-ért! fergi benne látta a United jövőjét ami a védelmet illeti!
Wáó. Most Pique-t becsülöd ennyire le, vagy Luiz-t becsülöd ennyire túl?
egyetértek chinoval, ott pique is csere lenne, nem azért kezdő a luíz mert egyénileg hatalmas tanár, (Azért nem is a legrosszabb) hanem mert csukott szemmel tudja silva mozgását, és előre tudja hova helyezkedjen! az összeszokottságuk miatt!
Nálunk is a Puyi-Piqué párost ki bontotta volna meg akárkiért is? én biztos nem!
Az árakkal tisztában vagyok igen, nekem az összeg nagyágyú, egyelőre a brazilt nem értem, h mi avanzsálja azzá. Mindegy, fiatal, ügyes, tehetséges oké, ennyiért úgysem vesszük meg.
A másik, akartam is írni és jó, h említed. Elvárom egy játékostól, h az aktuális vezetés elé álljon, h "uraim, én a világ legjobb csapatában szeretnék játszani", stb, stb, nem kell hisztizni, de legyen karakán az ügyben. Sok mindent el lehet így érni. Oké, az ügynöke intézi az átigazolást, de menjenek az anyjukba bármilyen aláírási pénzzel, nemhogy 3 millióval.
Harmadik, szóval Pique a Barcelonában, spanyol válogatottban kezdő 7 éve kezdő, de a PSG-nem lenne az? Gyanítom, h TS-nek is versenytársa lenne, nemhogy a nagyképű köténykirálynak, de majd idén megint helyretesszük őket, össze nem lehet hasonlítani a két védelmet sztem.
Köszi, nem emlékeztem, Pique 5 millióért jött ezek szerint....az ziher, h nem kellett SAF-nak, máskülönben ennyiért nem jött volna. Mekkora fogás volt, édes istenem