Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na már most elég közhelyes de tökre igaz a jó csapat ismerve az hogy akkor is képes nyerni ha nem megy.Barcaforever írta:Én komolyan nem hiszem el a Leicestert. Mindig várom, h kipukkanjanak, de úgy látom ez a hajó elúszott. Ranieri megérdemli az év edzője díjat.Alfa írta:Eleg unalmas a meccs , de legalább a Leicester vezet egy szép góllal.
1 kaput eltaláló lövésük, azért szép munka. Leicester City a BL-ben, durva. Az angolok elgondolkodhatnak magukon, már ha az Arsenal MC Chelsea csapatokat még lehet angoloknak nevezni.

Saját tapasztalatom szerint, ami nem az internet világában merül ki, hanem ismerőseim, barátaim által, az esetek túlnyomó többségében az angol csapatoknak szurkolók nem bírják elismerni, ha nem a PL a legjobb bajnokság. Természetesen nem most kezdtek el nekik szurkolni, hanem a Giggs, Zola, Bergkamp időkben, de egyszerűen képtelenek elismerni, hogy ez az angol bajnokság egy kalap trágya és csakis azzal jönnek, hogy a spanyoloknál van két nagy (mostanában már hármat is mondanak), az angoloknál viszont az 5-6!!! nagycsapat mellett bárki képes bárkit megverni és ezért jó a bajnokság, mert bármi lehet.Tromort77 írta:
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.
Persze, hogy totál baromság, de ne üljünk már fel minden hülyére. Hülyéket bárhol lehet találni.palesz77 írta:Az iro mondjuk legalabb lenne kepben.. A Granada pont hogy szorakoztato focit jatszik, meg ha sokszor bele is szaladnak a kesbe. Azt meg sose fogom megerteni, hogy mitol dicsoseg egy bajnoksagnak az, hogy az egyik legnagyobb csapata olyan gyenge - MU -, hogy barmelyik kicsitol kepes kikapni..
Nyilvan kinek mi tetszik, de ezek az ervek.. Attol jobb egy bajnoksag szerinte, hogy a kiesojeloltek a gyenge bajnok aspiransokat meg tudjak verni. Hogyne..
Ennyi erővel utáld a Barcát, mert rengeteg gyökér Barcás is van.zola8787 írta:Bob, ilyen emberek miatt utáltam meg, de nagyon a PL-t:
Papinianus882016-03-14 23:59:21
egyolvasoember: Az mindent elmond a spanyol bajnokságról, hogy az általad dicsőített Villareal is olyan csúnya futballt játszik, hogy azt bűn végig nézni... Mellesleg a 3-4 nagy tudású csapat esetében a 4. nálam éppen a Villareal volt, az eredményességéből következően. A Sevilla vendégként duplanulla, a Bilbao meg összeteheti a kezét, hogy van egy 35éves csodacsatáruk aki kb válogatott formában játszik... Mostanában még a Las Palmas ami futballozik, a többit felejtsük el... Ilyen Granadákat, Getafekat, főleg Espanyolokat ki kellene zárni a bajnokságból. Nézzél meg egy PL meccset, ahol a tökutolsó is nagy meglepetést tud okozni. Egy Norwich le Xel a bajnokságra hajtó Cityvel, Sunderland verte a Mu-t, hol fogja a Levante szoros meccsen verni a Barcát? Persze értsd: úgyhogy a Barca még nem bajnok. Még a bundás is izgalmasabb, ahol 3-1ről a Hertha ellen feláll egy Werder, vagy a Mainz megveri a Leverkusen, Gladbach, Bayern triót.
Hajrá Leicester
Megtisztelsz.palesz77 írta: Megint teged kerdeznelek..![]()
Shelveyrol mit tudsz? Milyen jatekos? Nehany nagy labdajat lattam mar videokon, de amugy nem tudok rola semmit, most neztem 20 percet, a meglatasai jok voltak, a pontossag kevesbe.. Newcastle az o szintje, vagy annal azert jobb? Valogatottba bent van?
A masik meg Clasie. Kedvelem nagyon, csak nem kovetem egy jo ideje, nem tudod mennyire vette fel a Pl iramat? Ahogy nezem az utobbi idoben jatszik azert normalisan, de transfermarkt azt nem irja milyen szinvonalon..Te nem tudod, jol is tolja?
Elore is koszi, ha tudsz valamelyikre valaszolni.
Megint teged kerdeznelek..Tromort77 írta:...

Én komolyan nem hiszem el a Leicestert. Mindig várom, h kipukkanjanak, de úgy látom ez a hajó elúszott. Ranieri megérdemli az év edzője díjat.Alfa írta:Eleg unalmas a meccs , de legalább a Leicester vezet egy szép góllal.

Én tévesztettem el, szori! Abban a hitben voltam, hogy a Wolfsburg a 2009-10-es ligát nyerte meg, nem a 2008-9-est.crixus írta:Ez rendben van, tudom, hogy nyertek én is, nem is mondtam, hogy nem nyertek. Azt mondtam, hogy ha egy szezonban nem a bajorok nyertek, akkor a következő szezonban ők nyertek, kivéve két dortmundi "duplázást":hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ma a Leicester a legerősebb csapatával áll ki hazai pályán a Newcastle ellen, nagyon nagy lépést tehetnek a bajnoki cím felé, ha győznek. A Newcastle kispadján most debütál Benítez. Hajrá Leicester!
94: Bayern, 95: Dortmund, 96: Dortmund, 97: Bayern, 98: K'lautern, 99: Bayern, 00: Bayern, 01:Bayern, 02:Dortmund, 03: Bayern, 04:Bremen, 05: Bayern, 06: Bayern, 07: Stuttgart, 08: Bayern, 09: Wolfsburg, 10: Bayern, 11: Dortmund, 12: Dortmund, 13: Bayern, 14: Bayern, 15: Bayern
Az biztos hogy a brazil nagy focista volt bár állítólag a szerződését az ügynöke olvasta fel mert olvasásban már nem jeleskedett annyira...hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ez rendben van, tudom, hogy nyertek én is, nem is mondtam, hogy nem nyertek. Azt mondtam, hogy ha egy szezonban nem a bajorok nyertek, akkor a következő szezonban ők nyertek, kivéve két dortmundi "duplázást":hank1ee írta: Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.
Ma a Leicester a legerősebb csapatával áll ki hazai pályán a Newcastle ellen, nagyon nagy lépést tehetnek a bajnoki cím felé, ha győznek. A Newcastle kispadján most debütál Benítez. Hajrá Leicester!
Bocs, hogy kijavítalak, meg off is, de az egyik ilyen bajnoki cím a Wolfsburgé volt, akik a Dzeko-Grafite csatársorral alkottak nagyot a 2009-10-es szezonban. 2004-ben pedig nyert a Werder is egyet, a Lisztes-Aílton féle csapat. Utóbbi játékost élmény volt nézni, hatalmas egyéniség volt.crixus írta:Utóbbi 15 szezonból 10-szer a bajorok győztek, ráadásul 93 óta két kivétellel fordult csak elő, hogy a Bayern két egymást követő szezon egyikében se legyen bajnok. Mindkét kivétel két-két dortmundi bajnoki címet jelentett.
Erre én is gondoltam mostanság. Valószínűleg az Arsenal-MU duónak több bajnoki címe lenne.P.U.Y.O.L. írta: Ilyenkor kemény belegondolni, hogy mi lett volna, ha a Chelsea és MC duóból nem csinálnak sok sok pénzből nagy csapatot...
Ő építette be, ő talált rá, tette csapatba.TripleH írta:Ez oksa, csak a találra írtam.Bob_Marley írta:![]()
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.

2012 telén megvették a Genktől és rögtön vissza is dobták nekik kölcsönbe aztán nyáron csatlakozott a Chelseahez majd megint kölcsönadták akkor éppen a Werdernek , ahol lehúzott egy évet majd megint visszatért Londonban és akkor érkezett meg Mourinho is a csapathoz. A 13-14-es szezonban Mou nem is adta kölcsön viszont nem is játszatta ezért télen megvette a Wolfsburg. Mou előtt se nagyon bíztak benne az edzők , de amikor már simán belehetett volna építeni akkor sem látott benne fantáziát és hát a távozása utáni szezonban mind tudjuk , hogy milyen teljesítményt nyújtott.Bob_Marley írta:Lukaku akart menni, De Bruyne sztorit nem ismerem. Az biztos hogy kevésbé jött ki jól a történet, de visszavezethető oda, hogy a Chelseanek túl sok a játékosa. Irgalmatlan mennyiség még kölcsönben is van. Cuadrado is jól játszik, de hova férne be.

Ez oksa, csak a találra írtam.Bob_Marley írta:![]()
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.
Ez így igaz, mert a francia mutatta, de a portugál mondta ki a döntő szót és miatta is ment Madridba. Mourinhonak is bőven benne volt a keze hogy odakerült.TripleH írta:Varane az inkább Zizounak köszönhető.Bob_Marley írta:Mintha fegyelmezési gondok is lettek volna vele, de lehet rosszul rémlik, mindenesetre elengedte sok sikert kívánt neki.
Védőket jobban talál.Zouma-Varane korszakos védők lehetnek, előbbinél mondjuk ez a sérülés baromi rosszkor jött.

Varane az inkább Zizounak köszönhető.Bob_Marley írta:Mintha fegyelmezési gondok is lettek volna vele, de lehet rosszul rémlik, mindenesetre elengedte sok sikert kívánt neki.
Védőket jobban talál.Zouma-Varane korszakos védők lehetnek, előbbinél mondjuk ez a sérülés baromi rosszkor jött.