Bob_Marley írta:Alapból nem relevánsak az ilyen vélemények, amiket linkeltél. De ez hogy te valami személyes sérelemnek fogsz fel valamit és ezt kivetíted egy országra ez nálam bocs de sok.

Ráadásul ezek szubjektív vélemények, a szakértők, újságírók elismerik a különbséget és ez számít nem az hogy Kis Pista mit mond Angyalföldről vagy Baktalórántházáról.....Más szurkolók zavarnak? Ez mi?
Plusz az szerintem is úgy van hogy az angol alsóház csapatai erősebbek mint a spanyol alsóház csapatai. Mert pénzben is teljesen mások a források is. Viszont a spanyol élcsapatok meg jelenleg sokkal erősebbek mint az angolok.
Reméltem, hogy az előző "vitatkozásaink" után legalább te érteni fogod amit akarok mondani, de sajna rosszul fogalmazok.
Miért is kellene engem érdekelni, hogy mit mondanak a szakértők? Ők elmondják a sok okosságot és kész, reálisan látják valószínűleg a mai felhozatalt is és nem maradnak a régi időkben, mint a legtöbb PL drukker barátom, akik egyszerűen képtelenek belátni a legalapabb dolgokat is.
Na egy utolsó példát felhozok, onnantól kezdve csakis a Leszter miatt írok ide, ja és a történet valós eseményeken alapszik

Elmegyünk haverok 9-en egy kocsmába, iszogatni, csocsózgatni, dumálni. Na ebből a 9 emberből van 1 hölgy meg 1 pali akit nem érdekel a foci. Emellett legjobb barátom Realos, én ugye Barcás és a maradék 5 ember pedig angol drukker, szépen elosztva Chelsea, Arsenal MU részekre. Amikor feljön a foci, hogy "fú a Barca mekkora meccset tolt már", ilyenkor az 5-ből 4-en elkezdenek oltogatni, hogy "hagyjad már, a Barca csak passzolgat, tök unalmas, trágya az egész spanyol bajnokság, mindig 2 csapat között dől el, a Barca csak azért nyer, mert a bírók is velük vannak" és ilyenkor rátesznek még egy lapáttal: "bezzeg a Mu atya ég mekkora meccset tolt a Watford-al, igaz nem volt gól, de fú micsoda pörgés volt, 90 perc izgalom, futás". Aztán tovább jön a többi PL-es szurker: "hát igen, mert a PL a legizgalmasabb és legjobb!!!, mert bárki megverhet bárkit, nincs erős-gyenge-rossz csapat, azonos szint az egész".
És ülünk a Real-os haverommal meg a nem elvakult Senal sráccal a söröcskéink előtt, hogy erre a mi a francot is válaszoljunk, felesleges a szópárbaj (mint itt, be is fejezem mindjárt), úgyis ennyit löknek majd oda, hogy a Barca csak unalmasan passzol (foci lényege mondjuk), PL nagyon jó, PD egy kalap trágya és mindig eljátsszuk ezt, nem lehet normálisan beszélni a spanyolokról, mert jönnek ezzel. Ja még egy: amikor mondjuk, hogy: "de a spanyol csapatok évek óta ott vannak a BL-ben, meg EL-ben", a válasz: "a bajnokság meg a 2 kupa kiveszi az erőiket ezért nem megy nekik a BL-ben, ráadásul az EL egy angol csapatot sem érdekel."
Na ilyenek miatt örülök amikor egy teljesen érdektelen Leicester vezeti a bajnokságot, akinek a keretéből 10 szurkolóból 9 egy embert sem tudott volna megnevezni a szezon előtt (köztük én sem) és jönnek ezzel a folyamatos "majd kipukkadnak" szöveggel. Ha ez össze is jön, már úgyis indulnak a BL-ben, remélem minél hamarabb kiesnek a többi angol csapattal és pár éven belül elvesznek tőlük egy BL helyet, aztán kacérkodhatnak majd a Liga meg F.A. kupájukban.
Azt a kommentet meg csak azért linkeltem be, mert ilyenekkel jönnek ismerőseim is (nem azért, mert láttam egy tök ismeretlen valakitől, hogy isteníti a PL-t).
Végén írod, hogy erősebbek a PL alsóházi csapatai, mert több a pénzük. Hát ez is szép meglátás már bocsi. Azt hiszem a Leicester-nél jó pár csapatnak több a lóvéja aztán mindegyik a hátát látja.
Na hajrá Leicester meg Tottenham, meg Arsenal is, ők úgyis kiesnek a legjobb 16-ban jövőre is