2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az erősebb ellenfelek ellen nem szabad játszatni túl rizikós lenne plusz nem is nagyon látom a helyét se. A kisebb ellenfelek ellen mehet majd lötyögni 10-20 perceket. Hálistennek a srácok bírják az iramot úgyhogy egyelőre nem szorul rá a csapat Rafinha játékára.messideco írta:Szerintem még nem jelölik keretbe, majd talán a következő héten. Kellenek az emberek a szezon hátra levő felére, van pár 12. emberünk, ez jó(S.R., Arda, Vidal, Matyi, Rafinha)
Akkor lehet hulyeseget mondtam, sorry. Viszont juli kozepen ha kezdjuk az alapozast, akkor akar meg kezdhet is nalunk..visca el barca írta:aug 3-tól vannak már meccsek, a döntő 20.-án lesz
aug 3-tól vannak már meccsek, a döntő 20.-án leszpalesz77 írta:Augusztus 6-án lesz a megnyitó, a focis rész nem tudom mikor kezdődik, de gondolom összetartás is lenne előtte, mi meg júli közepén kezdünk legjobb esetben, de lehet később is..
Azon agyalok, hogy az olimpiára ha megy, az alapozást attól még velünk kezdi meg? Augusztus 6-án lesz a megnyitó, a focis rész nem tudom mikor kezdődik, de gondolom összetartás is lenne előtte, mi meg júli közepén kezdünk legjobb esetben, de lehet később is.. Szóval lehet emiatt bukta is ez az egész, ami nagy kár, főleg az ő és a csapatba kerülése szempontjából - bár anno Messi is megkezdte az alapozást a Pep csapattal, aztán ment csak olimpiára asszem..Chino írta:de egy jó nyári alapozás rázhatja vissza rendesen. Most legalább nem fogjuk folyamatosan körbeutazni a Földet, normálisan rendbejöhet
Kérdés hogy vajon pályára is fog-e. Az elején biztosan mert elvből be kell cserélni, de a meccsek nagy részén szerintem Robit és Ardát hozza majd be.S.Agüero írta:Jó hír: Rafinha a jövő hét végétől már pályára léphet!
Majd a Real ellen 3-0-nál a 80. percben.palesz77 írta:Barcelona player Rafinha, who is recovering from a knee operation last September, will on Thursday get the medical green light. [cope]
Hajrá!Mondjuk márciusban már nem fog játszani szerintem, nagy meccsek lesznek csak a hónapban, de áprilistól kezdődhet a rotáció.
Azt hittem egyértelmű, hogy ezt az extrát úgy értem, hogy csinálja az alapot - megjátszható, labdabiztos, stbstb -, és mellé jönnek az extrák, mint a kiugratások és egyéb. Erre írhatod, hogy Robitól nem az kell, hanem stabil játék, de itt nem arról van szó, hogy kit akarunk cserének, hanem hogy melyik mehet kezdőbe. Jelen állás szerint egyik sem, Rafinha ha fejlődik, akkor talán. És igen, 90 perc számít, de azokon az 1 másodperceken meg meccsek dőlnek el. Pl amikor Xavi bepörgette 2010 tavaszán Messinek a védelem mögé a Real ellen, amikor abban az évben Pedronak a Sevilla ellen olyan passzsávban adott gólpasszt, ami nem is létezett kb, és ezzel nyertünk nagy nehezen 1-0-ra, vagy pont ma este amikor Motta 1-1-nél hajszálpontosan odatette Di Maria elé mélységből. Nem ennyit vár az ember tőlük, de azt nem fogom leírni, hogy legyen megjátszható, passzoljon a hozzá közel állóknak pontosan, védekezzen jól, mert ez teljesen alap kéne legyen a Barcában. Van amúgy amiben Rafinha sem kiváló ezek közül, ezért lehet, hogy az "extra tudása" ellenére sem fog úgy megragadni, mint SR - mert ő ezekben jó, ezt el kell ismerni -, de ha azokban fejlődik, akkor viszont pont ezek miatt a pluszok viheti többre Robinál. Ennél egyértelműbben nem tudom leírni már, ha akarod úgyis megérted.Bob_Marley írta:Ettől az extra dologtól a falra mászok egyébként.Mi ez bakker, foci vagy valami társasjáték, hogy van extra lépésed? Roberto képzett, labdabiztos, magas játékintelligencia, mi a franc kell még? Ez a futball!!! Rafinha ad egy nagy labdát, hurrá. Az nem 90 perces teljesítmény és a bizonyítvány egy egészre szól.
Pedig azok az elit focisták, akik képesek pluszt adni.Bob_Marley írta:Azért bakker Pedroról ne úgy beszéljünk már mint egy közepes focista. Nem elit, de közvetlen elit alatt áll(t), ha ilyet elér Roberto akkor mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk. Azért nem lesz valaki véletlenül olyan hogy mindent megnyer, meg Pep sem magasztalja egekig. Szerintem meg egyáltalán nem jobb képességűbb Rafinha, s leírtam miért. Amit SR tud, azt Rafinha nem feltétlen és erre szükség van egy olyan csapatban, aki folyamat eredménykényszer alatt van. Ettől az extra dologtól a falra mászok egyébként.Mi ez bakker, foci vagy valami társasjáték, hogy van extra lépésed? Roberto képzett, labdabiztos, magas játékintelligencia, mi a franc kell még? Ez a futball!!! Rafinha ad egy nagy labdát, hurrá. Az nem 90 perces teljesítmény és a bizonyítvány egy egészre szól. Ez nem ellened szól palesz77, de ezek hogy kiveszünk 1-1 jelenetet semmit nem bizonyítanak a szememben. Nekem Robertoról sem a sarkazása van meg, hanem hogy odaadod neki és biztosan az a labda tovább fog folyni és megy a játék tovább. Ez a foci, nem az hogy kiveszünk egy jelentet.
Nem Rafinhat akartam ezzel lehúzni, mert én bírom őt, de egyáltalán nem tartom jobbnak mint SR-t, s most pláne nem. Ha fejben megerősödik és letisztul a játéka akkor biztos hogy hasznos tagja lesz a csapatnak és ez a lényeg.
Nyilvan, de csak ugy mint Pedronak. Ha nem fullos a kozeppalya, akkor van eselye, de ha az, akkor nincs. Ezzel a jatekkal. Most nem kell olyan bivaly kozeppalya, de nem lesz mindig MSN, es lesz meg olyan idoszak, hogy a kozeppalyatol is meg tobb plusz kell, akkor nem eleg ez - mondjuk mar most is jobb, ha tud tobbet.Bob_Marley írta:Ez Rafinha topik, de amit Roberto nyújt azzal is meglehet maradni a kezdőben. Ilyen biztos játékosra nagy szükség van, mindenkori csapatban.
Igazából, ha klasszis játékos lesz, azt meg fogja tudni mutatni ha felépült. Azért azt, még a vak is észreveszi, ha valaki feltűnően jól teljesít. Viszont, ha ez nem sikerül neki, akkor meg nincs is rá szükség, majd játszik egy szinttel lejjebb.Bob_Marley írta:Pedig pont az a legnagyobb különbség, hogy míg Roberto mindig tud hozni egy jó átlagot, addig Rafinha nagyon hektikus. Lehet vannak neki jó kiugratásai, de nekem meg ez kevés ha mezőnyben meg nem dolgozik és nem elég pontos. Hosszútávon az vezet előre, amit Roberto képvisel. Én megfordítanám, hogy olyat amit esetleg Rafinha tud, olyat SR nem, de neki nem is ezt kell, viszont amit SR tud azt meg Rafinha nem, s arra jelenleg nagyobb szükségünk van, főleg hogy elől "megoldják". Többet ér, hogy SR visszaszerzi, jól passzol ja le, minthogy esetleg Rafinha "szólózik" egyet.
Biztos hogy van bennem is elfogultság, de akárhogy nézem Roberto a megbízhatóbb játékos, s ez döntő.
Viszont ha Rafinha képes még fejlődni, akkor később talán több esélye lesz arra, hogy megmaradjon esetleg a kezdőben.Bob_Marley írta:Pedig pont az a legnagyobb különbség, hogy míg Roberto mindig tud hozni egy jó átlagot, addig Rafinha nagyon hektikus. Lehet vannak neki jó kiugratásai, de nekem meg ez kevés ha mezőnyben meg nem dolgozik és nem elég pontos. Hosszútávon az vezet előre, amit Roberto képvisel. Én megfordítanám, hogy olyat amit esetleg Rafinha tud, olyat SR nem, de neki nem is ezt kell, viszont amit SR tud azt meg Rafinha nem, s arra jelenleg nagyobb szükségünk van, főleg hogy elől "megoldják". Többet ér, hogy SR visszaszerzi, jól passzol ja le, minthogy esetleg Rafinha "szólózik" egyet.
Biztos hogy van bennem is elfogultság, de akárhogy nézem Roberto a megbízhatóbb játékos, s ez döntő.