Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én félszemmel mindig követem az eredményeiket, sajnálnám, ha kiesnénekvisca el barca írta:azért sajnálom h ennyire leépült ez a nyúkasztl, ha kiesnek, akkor 2. vonalból nem lesz egyszerű visszajutni...

Elég jó bemutatkozás volt, Pedro első gólja előtt különösen szép volt az a bepassza. Viszont a sebessége nagyon megkopott sajna, "fájó" volt látni, ahogy könnyedén utolérik a védők.Tromort77 írta:Pato...
Épp most akartam linkelni, eszméletlen..Tromort77 írta:https://streamable.com/0qrg Payet és egy újabb gyönyörű szabadrúgás.
Jó a védekezés, ez jutott eszembe róla..Tromort77 írta:https://streamable.com/um3p Adrian a WHU allstar meccsén.
Pirosból hátha kevesebb lesz neki a PL-ben, de a labdavesztések aggasztóak... Na mindegy, először igazoljuk le, aztán majd visszatérünk rápalesz77 írta:Hááát.. Fejben szerintem nem elég erős, sok a piros lapja, és egész sűrűn szokott hülye helyen labdát veszíteni. Amúgy én kedvelem, de ezt sokallom érte azért. Abba szinte biztos vagyok, hogy lesz olyan meccs, hogy szidod majd mint a bokrot, mert fejben nem volt ott eléggé, de összességében azért - ártól eltekintve - szerintem jól jár vele az Arsenal.
visca el barca írta:ezzel ne foglalkozz, a szezon nagy részében úgyis sérült lesz
ezzel ne foglalkozz, a szezon nagy részében úgyis sérült leszPCsabi írta:Arsenal agree £33m deal to sign Granit Xhaka on a 5-year contract worth £120k per week! [Sky Germany]
Tud ő ennyit?![]()

Hááát.. Fejben szerintem nem elég erős, sok a piros lapja, és egész sűrűn szokott hülye helyen labdát veszíteni. Amúgy én kedvelem, de ezt sokallom érte azért. Abba szinte biztos vagyok, hogy lesz olyan meccs, hogy szidod majd mint a bokrot, mert fejben nem volt ott eléggé, de összességében azért - ártól eltekintve - szerintem jól jár vele az Arsenal.PCsabi írta:Arsenal agree £33m deal to sign Granit Xhaka on a 5-year contract worth £120k per week! [Sky Germany]
Tud ő ennyit?![]()
Arsenal agree £33m deal to sign Granit Xhaka on a 5-year contract worth £120k per week! [Sky Germany]palesz77 írta:Na róla tudok írni, őt külön figyelem mindig..Bár őt lehet te is ismered, felkapottabb névnek számít - videó topicban van is róla friss anyagom.
![]()
Nordtveitpalesz77 írta:A másik csávót meg - akinek elfelejtettem a nevét - múltkor direkt néztem. Hát nem egy szélvész, és védőként elég könnyen zavarba jött a múltkor a Schalke ellen. A gólt is az ő hibájából kapták, és Sané nem egyszer forgatta be, pedig ő is elég halovány volt. Középpályán emlékeim szerint jobban teljesített, védőként flop volt a múltkor, de lehet csak rossz meccse volt.
Nagyon korai még véleményt formálni. Gyors és jól tud helyezkedni a 16oson belül, nekem eddig ennyi jött le belőle. De Angliában szeretik túl hype-olni az ilyen tehetségeket. De kíváncsi leszek rá én is.palesz77 írta:Rashford...
Na róla tudok írni, őt külön figyelem mindig..PCsabi írta:A német Sky Sports szerint az Arsenal és Granit Xhaka képviselői az elmúlt napokban tárgyaltak, az angol csapat 43 millió eurót ajánlhat a Borussia Mönchengladbach box-to-box/védekező középpályásáért, akinek a szerződése 2019-ig szól.
Nevetséges az egész, ráadásul szó sem volt semmiféle erőszakról, a kiscsaj is akarta a dolgot... Szerencsétlen Johnson, szexuális ragadozóknak nem adnak ennyit. Nem érdemli meg ezt a büntetést.Nero. írta:Elvitte a nép haragja meg a felhajtás amit a média csinált ennek az ügynek. 6 év ezért közröhej, sokkal komolyabb bűncselekményeket lazán úsznak meg felfüggesztettel egyszerű kispolgárok háttér nélkül.visca el barca írta:a tinilányok csúnyáját lelkesen hajkurászó adam johnsont 6 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.
http://444.hu/2016/03/24/hateves-borton ... tt-focista" target="_blank