ferninho írta:Az az egészben a legszomorúbb, hogy az egész spanyol futball magasan uralja Európát, legyen EL BL stb, és a játékvezetés nagyon durván a közelében sincs.
Fújkálnak össze vissza, azt se tudják hol vannak, következetesség sehol.
Meccs tök mindegy mi lesz mert bajnok a Barca, de egyszerűen no komment a játékvezetés összességében ...
Sokszor azt hiszi az ember, hogy idefújnak, odafújnak, mert ennyire vakok nem lehetnek, pedig sajnos ennyire fogalmatlanok.
Amúgy összességében valóban kiemelkedően gyengék a spanyol bírók és folyamatosan fokozódnak az indulatok miattuk, de egyébként azért mióta a milliméter pontossággal lehet megnézni még a játékosok pötschszőrét is, azóta minden hibát látni lehet (ezért van állandóan panasz az angol, olasz, német bajnokságban is, mégha annyira nem is kirívóan durva, mint a spanyol). A technológia meglenne, hogy megtámasszák a bírókat, lehetne ésszerű kompromisszumokat kötni, de nem a futballvezetés inkább a saját korrupciós ügyeit menedzseli, mintsem haladna a korral...
A meccsről annyit, hogy a legfontosabb periódusban jobb volt a Madrid, de akkor látványosan, a csatártriónk nulla volt, Ardának meg szólni kéne, hogy nem szurkolónak érkezett a pályára.
Az egyetlen örömöm, hogy a Vincze Ottó-Harsányi páros pofája be lesz fogva, rohadtul irritálóak, nem tudom miért kell erőltetni a két majmot, ahogy Szebenivel is ki lehetne üldözni a világból. Értem én, hogy azt hiszik, hogy vicces az évődés a Vincze-Hajdú páros között, de amikor az egyik fél kilométerekkel kulturáltabb, mint a társa, akkor az inkább kínos. Ottót meg talán az anyján kívül senki nem szereti...