2016.04.03. 08:08:56
szerintem megérdemelte a real, jól játszottak. felmérték, hogy mit kell ma csinálni és azt egységesen véghez is vitték. ellentétben velünk, nem tudom mi mit akartunk tegnap. azt sem értem, hogy a középpályát direkt adtuk-e fel ennyire látványosan, vagy annyiról volt szó többek között, hogy az msn-ből senkinek nem volt kedve még a félpályáig sem visszajönni. az viszont biztos, hogy semmit nem láttunk abból, hogy az msn 1-1be tudjon kerülni valamelyik real játékossal egy jól szervezett csapatvédekezés és labdaszerzés után. embereink 20 méterekre egymástól, ostoba labdaeladások, vezetés után is fejjel a falnak, semmi visszaállás, visszazárás, vagy valami. teljesen abszurd volt, hogy a realnak gyakorlatilag 10ből 10szer volt felkínálva, hogy átrohanjanak a középpályánkon és 1-1be legyenek a védőkkel. szóval gőzöm nincs mit akartunk, és az, hogy emberelőnyben 1-1nél (egy meg nem adott szabályos real gól után) még képesek vagyunk otthon kikapni, az sztem jól illusztrálja azt, hogy mennyire voltunk képben tegnap. na mind1, majd valami nálam jobban hozzáértő ember biztos kielemzi ezt majd, meg is fogom nézni, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi történt tegnap, tök abszurd volt. legutóbb még talán a lejtmenetben lévő Rijkaard csapattól láttam olyasmit, mint tegnap.
szerencsére viszonylag nagy előnyünk maradt így is, meg amúgy ki is lehet kapni a realtól, de ennyire buta, szervezetlen, mindenféle egységet és csapatvédekezést nélkülöző játékot jó lenne többet nem produkálni. most belefért, meg ott van tényleg az, hogy fáradtak voltak, időzóna, 10 pont előny, hétköznap BL...szóval lehet mivel magyarázni, jogos, is (bár én azért azt gondolom, hogy legalább 1-1nél emberelőnyben annyira vissza lehetett volna futkosni időzónaváltás után is, hogy ne kapjunk ki, mind1), csak egy 2. ilyen nem fér bele.