Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Castiel
Capitá del Barça

2016.04.07. 12:58:34

Filipe Luis ellen az Uefa eljárást indít sajtóértesülések szerint, mert a Brazil a Barcelonai bajnokok-ligája mérkőzés után nyilatkozatában azzal vádolta meg az európai futballszövetséget, hogy a Barcelona csapatát védik, és kiemelten kedvezményeznek nekik pénzügyi megfontolásból!
A bajnoki mérkőzésen is ugyanezt mondta csak akkor a spanyol szövetséget vádolta ugyanezzel!

nem értem én ezt, miért csodálkoznak a lapokon ha úgy játszanak ahogy, abban a stílusban?
ne ránk kenjék a saját sz@rukat! már bocs!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.07. 12:30:42

Most már az megy, hogy egy Citynek jobban örültek volna...
Mi minden évben megkapjuk a kőkemény ellenfeleket, úgy állunk hozzá, hogy ha kell a Bl akkor meg kell verni akit kapunk, tök lényegtelen ki az.
Nekik már mindjárt a legkönnyebb ellenfél kell, meg is kapják őket, és meg is szívják, mert könnyelműen, nagy mellénnyel mennek ki a pályára, és mekkora plusz volt az nekik, hogy megvertek minket... látszik.
Mind1, legyen az ő nyomoruk, annyira nem hat meg, csak szánalmas ahogy a szövetségre fogják, hogy nem segítenek nekik. Emellett a bíró is hibás, az uefa is mindenki csak Zidane meg a játékosok nem. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.07. 12:14:11

Varatrix írta:
Csak egyszer élném meg hogy azt mondják: "Elszabtuk! Nem kicsit nagyon..."

Egyszerűen felháborító mind a szurkolóik mind a játékosaik hozzáállása. Volt most egy kép, csak nem találom neten hogy a játékosok milyen képeket posztoltak a 4-0 után meg, most a 2-1 után és óriási a különbség (ja meg a tabellán is :roll: ). Szóval oké örüljenek, sőt van bennem annyi hogy azt mondjam megérdemelten nyertek, de ne mondják már hogy a Barcelona van behájpolva "jófiúnak", amikor csak maguknak köszönhetik hogy "rossz fiúvá" váltak . Lehet örülni, nem arról van szó, de 7 pontos hátrányba egy fontos BL meccs előtt, ahol utólag egyértelműen látszik hogy totálisan lebecsülték az ellenfelüket, talán mutathatnának egy kis visszafogottságot. Ezesetben talán nem gyűlölné őket a fél világ, csak Katalónia...

Meg Salgado nyilatkozata... #-o
http://madridom.hu/blog/2016/04/06/salg ... l-epiteni/" target="_blank

Nem megyek át soha mert provokációnak vennék, de nem ég a pofájuk ilyenkor?
Minden éven meglepődök, és jót nevetek az ilyeneken.
Komolyan odaát a jelentős részük azt hiszik minden évben, hogy amiért elszabták az egész szezont, és bajnokságban, Spanyol kupában sehol nincsenek, akkor majd alanyi jogon jár nekik a BL és biztosan behúzzák. =D>

Folyton azt látom hogy" bajnokság, kupa elment, de nembaj a BL-t idén tuti behúzzuk, ezt senki sem veheti el tőlünk"... :mrgreen: =D>
Komolyan mit hisznek ezek? A bajnokságban nem tudnak nyerni TOP4 csapat ellen egyik meccsen sem( a nagyban BL-re készülő Barcelona ellen nyertek egyedül akiknek a csapat egy részének még 2 napja VB selejtezőjük volt a Világ végén) , aztán rögtön a BL-ben azért mert felkerül a "10"-es BL szám akkor majd rögtön hirtelen minden megjavul? [-X

De sebaj, ha esetleg kiesnek hamarosan a BL-ből(bár szerintem behúzzák otthon ha vért isznak és a Wolfsburg beijed), akkor majd History Chanel: ON, és jöhet a " 10 BL-ünk van! Melyik csapatnak van még? Ja senkinek, látszik hogy mi vagyunk a legjobbak a világon!"
Ja...Az igazából 4 BL, és 6 ősi népművészeti cserépedény, amit még akkor nyertek amikor elindult a BEK, és egyedüli igazán pénzes csapatként, gyerekcipőben járó nemzetközi viadalnál igazán nehéz volt... :lol: =D>
Jól leírja az értékét az, hogy az első 5-öt megnyerték zsinórban, aztán még egy leakadt nekik 1965-66-os kiírásban, aztán jó sok ideig nem sikerült, mert felerősödött a többi csapat és komolyan vette a nemzetközi szintet, aztán lényegében ebből élnek meg azóta is =D>
Tényleg úgy kezelik ezt a 6 BEK + 4 BL kombót, mintha tényleg 10 BL lenne, és mind a 10-et a mai modern labdarúgásban szerezték volna :mrgreen:
Varatrix
Director del Fútbol

2016.04.07. 11:32:37

visca el barca írta:na, végülis meg van h ki a hibás a tegnapi balett buktáért. a spanyol szövetség, meg a rossz versenynaptár az oka.
Csak egyszer élném meg hogy azt mondják: "Elszabtuk! Nem kicsit nagyon..."

Egyszerűen felháborító mind a szurkolóik mind a játékosaik hozzáállása. Volt most egy kép, csak nem találom neten hogy a játékosok milyen képeket posztoltak a 4-0 után meg, most a 2-1 után és óriási a különbség (ja meg a tabellán is :roll: ). Szóval oké örüljenek, sőt van bennem annyi hogy azt mondjam megérdemelten nyertek, de ne mondják már hogy a Barcelona van behájpolva "jófiúnak", amikor csak maguknak köszönhetik hogy "rossz fiúvá" váltak . Lehet örülni, nem arról van szó, de 7 pontos hátrányba egy fontos BL meccs előtt, ahol utólag egyértelműen látszik hogy totálisan lebecsülték az ellenfelüket, talán mutathatnának egy kis visszafogottságot. Ezesetben talán nem gyűlölné őket a fél világ, csak Katalónia...

Meg Salgado nyilatkozata... #-o
http://madridom.hu/blog/2016/04/06/salg ... l-epiteni/" target="_blank

Nem megyek át soha mert provokációnak vennék, de nem ég a pofájuk ilyenkor?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.07. 11:19:23

na, végülis meg van h ki a hibás a tegnapi balett buktáért. a spanyol szövetség, meg a rossz versenynaptár az oka.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2016.04.07. 11:06:23

http://index.hu/sport/futball/2016/bl/2 ... wolfsburg/" target="_blank

De igen, lehet Busquetsre mutogatni. A német majdnem meg is lincselte ezután a szánalom után, lehet ez volt a célja :lol:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Res
Jugador d'estrella

2016.04.04. 15:44:16

Nem akartam hozzászólni, de a sok kommentet látva nem bírom ki…
Dióhéjban a véleményem a "nagy" meccsről:
- A vártnál színvonalasabb, kiegyenlített összecsapáson a szerencsésebb csapat nyert. Ennyi. Se több, se kevesebb.
- Alves, Pique - a góloknál hibáztak: na és? Egyébként kifejezetten jól játszott mindkettő a meccsen. Nem hiszem, hogy van olyan a csapatban, aki sokkal kevesebbet hibázott náluk… Lehet bűnbakot keresni egy-egy elvesztett meccs után, de ez a játék azért ennél jóval összetettebb.
- Neymar, Suarez - pocsék napot fogtak ki, tök mindegy mi volt az oka. LE emlékeim szerint támadó posztra akart igazolni, ami megint őt dicséri. Az ilyen szituációkban nem lehet beküldeni Munirt, mert ezen a szinten nem tud hozzátenni a játékhoz. A "mesterhármasnak" nincs alternatívája, akkor sem ha egyiknek másiknak éppen nem megy a játék. Ez ilyen helyzetben visszaüt, de ez van, ezzel kell élni.
- Rakitic - Turan csere. Adott esetben tök logikus lépés volt. Az hogy nem jött be az egy dolog. Rakitic kiválóan játszott, de elfáradt, mint mindig. Ki jöhet helyette: Arda, Vidal, vagy SR. Nyilván Arda papíron a legerősebb a három közül. Szóval egyszerűen nem értem azt, aki ezt a meccset az edző nyakába varrja.
Szóval javaslom, hogy a továbbiakban inkább fordítsuk energiánkat az ATMA elleni meccseken a csapat támogatására, mert szükség lesz rá. Az a csapat jelenleg jobban össze van rakva, mint ez a REAL és motiváltabb is.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.04. 15:41:54

A 2009/2010-es idény óta:
Ronaldo: 254 gól 231 bajnoki mérkőzésen
Messi: 254 gól 231 bajnoki mérkőzésen
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.04. 15:14:14

"Despite the defeat, Messi approached Cristiano after yesterday's match to congratulate him on the victory, and also his winning goal [Sport]"

=D>
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.03. 21:04:49

https://www.youtube.com/watch?v=ACmQlk55aDE

Hatalmas. :lol: Érdemes nézni a háttérben a részleteket is, "Say no to biting" és "Say no to banana" feliratok a stadionban pl, "Pep, si? logo, stbstb.. :lol:
kristop
Entrenador del Barça

2016.04.03. 19:35:43

a realnak általában van egy jó 15-20 perce, de dominálni nem nagyon tudnak, ha azt okosan, nyugodtan kihúzzuk, akkor csak szenvednek. na mi ehelyett tálcán kínáltuk magunkat pont akkor teljesen kinyílva. én nem látom, hogy bármivel is jobbak lennének, mint benitez alatt, ad hoc támadások, ha odapattog valahogy, akkor belövik. cé szokásosan nem ér semmit nagy csapatok ellen, ramos szokásosan kéthárom sárgát úszik meg meccsenként, max ilyen közhelyeket lehetne hozni, hogy most talán "jobban akarnak".

mi meg hoztunk egy szokásos válogatott szünet utáni meccset, csak pechünkre most pont egy ultramotivált real jött a szünet után, akinek szüksége volt nagyon erre a győzelemre. nálunk meg hiába a nagy szavak, hiába clásico, nem tudtunk felpörögni egy semmit se számító meccsre. kivéve piqué, aki a meccs embere volt kábé, de nála érthető az extra motiváltság :D

a bíró pedig az egész alacsonya lévő spanyol átlagot is simán alul tudta múlni. nem pár hibával hozta le a meccset, amiért már általában kiátkozza minden szurkoló a bírót, hanem mondjuk tízzel.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.03. 11:18:22

Én egyáltalán nem éreztem, hogy nem lett volna meg pl az elsőben a mozgás. Mindig volt 2-3 ember, aki mutatta magát a labdásnak és vagy beindult, vagy üresbe helyezkedett. Labdákat is szereztünk folyamatosan, védekezésben is megvolt a mozgás. Én csak annak tudom be, hogy ennyire szétestünk a másodikra, hogy nem volt kraft. Sajnos ez egy olyan meccs volt, hogy mi csak veszíthettünk rajta, gondolok itt arra hogy egy iksz is remek eredmény lett volna pl a RM-nak. Nekünk veretlenség "terhe" (és ezt pl rohadtul örülök, hogy megszűnt végre és nem ezzel foglalkozik a sajtó se, mert a lőtéri kutyát nem érdekli a veretlenségi sorozat mikor osztják a bizonyítványt), Cruyff, hazai meccs, őszi nagy győzelem. Sajnos be is igazolódott, de egyáltalán nem kongatnám a vészharangokat, mert megvan az erő a csapatban, s egy meccsből soha nem szabad kiindulni. Elfáradtunk, szétestünk, kikaptunk. Ez van, de a világ nem dőlt össze, azt kell folytatni amit elkezdtünk. Nem hiába vezetjük a bajnokságot se, ezek számítanak nem 1-1 meccs végeredménye. Grat a RM-nak még egyszer, ennyit jelent ha Casemior játszik, nem egy labdapörgetős, de tegnap ő volt szerintem a legjobb játékosuk. És többek között miatta is esett szét a mi középpályánk.

Tényleg fel a fejjel srácok, mert bajnok csak abból lehet, aki megismeri a padló ízét is. :D Kikaptunk, volt már ilyen a történelemben és mégis létezünk. :D

Ez oltári jelenet volt. :D
https://twitter.com/ToniKroosNews/statu ... 5300661248
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.03. 10:16:58

Na, kicsit lenyugodtam én is a tegnapi után. Én még mindig tartom, hogy hihetetlenül kevés mozgás volt, és nem volt intenzív a csapat, ez az első félidőre is igaz. Nálunk volt a labda, de attól még nem nyomtuk be őket kapu elé 60 percen át, egyedül az első 20 volt kb necces nekik, onnan meg "csak" járattuk szinte a lasztit. Lehet rosszul láttam, vagy utólag torzult a kép, de szerintem az MSN-ből nem csak Suárez volt gyenge, még ha ő is volt a legrosszabb. Messi is 10-ből 7-8-szor rossz döntést hozott, a második félidőbe konkrétan majdnem kidobtam a söröm az ablakon dühömben, amikor megindult a kontránk, Neymar előtte tisztán elfutott és könnyen megjátszható volt, erre ő átívelte a hosszúra Suáreznek, akihez el se jutott a labda. De első félidőben is volt ilyen, hogy csak cipelte, cipelte, aztán elvették, pedig passzolhatott volna. Úgyhogy szerintem Leonak se volt egyáltalán jó meccse.

A Real meg engem speciel meglepett, én nem hittem, hogy ők ilyen szervezeten tudnak Zizu alatt védekezni. Talán a legjobb meccsüket játszották eddig a francia irányítása alatt, jól is nyúlt bele a meccsbe, tényleg szép munka volt tőlük. Még ha alárendelt szerepből is hozták ezt le, mert azért ők se játszottak olyan jól. Mondjuk kérdés, hogy egy jó MSN ellen mire mentek volna, de az ő játékuk is kellett ahhoz, hogy ilyen gyengék legyenek a srácok, ez nem csak az utazás műve volt.. Na mindegy, túl kell lépni ezen a meccsen, majd kedden lehet javítani részünkről.
na0421 írta:Én nem vagyok egy gyakori fórumozó de…megálmodtam hogy 2-1 lesz a Realnak. Ritkán álmodok meg meccset, de akkor mindig eltalálom. Szóval bocsi, az én hibám.
Legközelebb aludj vissza addig, amíg 3-2 nem lesz ide.. :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2016.04.03. 10:09:46

Egyet aludva a tegnap estére -és rendkívül rosszkedvűen kellve...- eljutottam arra a következtetésre, hogy nem is játszottunk rosszul. Háromszor passzoltunk rosszul, a Madrid pedig csak 3x tudott veszélyeztetni az egész meccsen -Benzema helyzetét nem figyelembe véve, amikor kapufölé rúgta- Nagyon meg kell becsülnie a Madridnak ezt a győzelmet, mert az MSN nem lesz többet ennyire tompa, valamiért ez a válogatott szünet őket készítette ki a legjobban, talán mert ők utaztak a legmesszebbre.
Én azt mondom ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, sztem ők is szégyenlik magukat, remélem tanultak a tegnap estéből.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.03. 09:01:45

De azért az nagy hülyeség, hogy ezzel nagy lökést adtunk neki, ők mindig felszívják magukat ellenünk, kivéve, amikor 3-nál több gólt lövünk nekik, de olyankor mi vagyunk jók, és nem ők rosszal...Szerintem a Real már a következő meccsén szenvedni fog, ahogy egész évben, semmi sem változik, ahogy nálunk sem, remélem Enrique leszídja őket.
Szerintem meg nem csak erre a meccsre szívtak fel magukat, már a Sevilla elleni gálájuk is elég meggyőző volt. Ne feledjük, tavaly végig nagyon komoly riválisok voltak, aztán jött Benitez, aki borzasztóan lehúzta őket. Zidane-ról még korai lenne véleményt mondani, de az kb. már a kinevezésénél garantálható volt, hogy a pincérnél csak jobb lehet.
Casemiro játszatása nagyon okos döntés. A galaktikus Real is rácseszett már, hogy Makelele eladásával vkp. nélkül erőltették a dolgukat, erre kb. egy évtizeddel később eljátszották ugyanezt. :lol: Én azért helyükben megerősítenem a posztot, Casemiro nem rossz, de vannak nála jobbak. Nekünk kb. 2004 óta mindig klasszis ember oldotta meg a posztot.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.04.03. 08:49:25

Megérdemli a gratulációt a Madrid. Nagyot küzdöttek és teljesen alárendelt pozícióból tudtak váltani, amikor szükség volt rá.

Piqué góljáig teljesen kontroll alatt tartottuk az egész meccset, a gólok ugyan hiányoztak, de a Realnak nemhogy komoly helyzete nem volt, de többnyire át se tudtak jönni a mi térfelünkre. Abszolút domináltunk. A vezető gól után jött hamar az egyenlítés, mégis úgy játszottunk, mintha teljesen jó lenne az 1-1 (szépen megemlékeztünk Cruyffról... :( ) és elveszett az intenzitás. Nem reagáltunk megfelelően. Innentől kezdve meg egyértelműen a Real volt jobb és meg is érdemelték a győzelmet. Bale gólja teljesen szabályos volt, mint ahogy Ramos kiszórása is már bőven érett. A bíró bár nem vezette tökéletesen a meccset, de számunkra nem befolyásolta döntően a meccs képét.

Többen írtátok, hogy kik játszottak rosszul. Az én megítélésem szerint az első gólig csak Suárez volt halovány, mindenki más teljesen rendben volt. A védelmet illetően különösen jó volt látni, hogy Alba egyedül levette Balet, míg a túloldalon vagy Alves vagy Piqué szintén 1 az 1-ben szerelte Ronaldot, ki se kellett váltani a két szélsőre, míg Benzemáig el se jutott a labda. A kp. is remekül dolgozott, Rakitic cseréje sajnos időszerű volt. Elfáradt, rengeteget futott, ráadásul volt már egy sárgája, plusz kisebb sérülésből jött ő is. Nem ezen ment el, akármennyire is hangoztatta a kommentátor. :D A csatársorunk nyilván haloványabb volt, hiszen gólt se rúgtak, de a legnagyobb probléma az volt, hogy szinte csak Suárezre jött ki a befejező szerep és ő nem fogott ki jó napot, pedig a helyzeteink megvoltak.

Nagy kár hogy nem jött össze legalább a döntetlen, de most még időben jött ez a pofon. Vége a veretlenségnek, vissza lehet venni az arcból és jöhet a BL párharc!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.04.03. 08:08:56

szerintem megérdemelte a real, jól játszottak. felmérték, hogy mit kell ma csinálni és azt egységesen véghez is vitték. ellentétben velünk, nem tudom mi mit akartunk tegnap. azt sem értem, hogy a középpályát direkt adtuk-e fel ennyire látványosan, vagy annyiról volt szó többek között, hogy az msn-ből senkinek nem volt kedve még a félpályáig sem visszajönni. az viszont biztos, hogy semmit nem láttunk abból, hogy az msn 1-1be tudjon kerülni valamelyik real játékossal egy jól szervezett csapatvédekezés és labdaszerzés után. embereink 20 méterekre egymástól, ostoba labdaeladások, vezetés után is fejjel a falnak, semmi visszaállás, visszazárás, vagy valami. teljesen abszurd volt, hogy a realnak gyakorlatilag 10ből 10szer volt felkínálva, hogy átrohanjanak a középpályánkon és 1-1be legyenek a védőkkel. szóval gőzöm nincs mit akartunk, és az, hogy emberelőnyben 1-1nél (egy meg nem adott szabályos real gól után) még képesek vagyunk otthon kikapni, az sztem jól illusztrálja azt, hogy mennyire voltunk képben tegnap. na mind1, majd valami nálam jobban hozzáértő ember biztos kielemzi ezt majd, meg is fogom nézni, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi történt tegnap, tök abszurd volt. legutóbb még talán a lejtmenetben lévő Rijkaard csapattól láttam olyasmit, mint tegnap.

szerencsére viszonylag nagy előnyünk maradt így is, meg amúgy ki is lehet kapni a realtól, de ennyire buta, szervezetlen, mindenféle egységet és csapatvédekezést nélkülöző játékot jó lenne többet nem produkálni. most belefért, meg ott van tényleg az, hogy fáradtak voltak, időzóna, 10 pont előny, hétköznap BL...szóval lehet mivel magyarázni, jogos, is (bár én azért azt gondolom, hogy legalább 1-1nél emberelőnyben annyira vissza lehetett volna futkosni időzónaváltás után is, hogy ne kapjunk ki, mind1), csak egy 2. ilyen nem fér bele.
Samper
Director del Fútbol

2016.04.03. 06:01:30

A Real évekre megtalálta az edzőjét.
Kash
Entrenador del Barça

2016.04.03. 01:36:42

Második félidőben a gól után történt valami, ennyire látványosan nem szoktunk alábbhagyni, teljesen lejátszottak minket az utolsó 20 percben, rossz volt nézni.
De azért az nagy hülyeség, hogy ezzel nagy lökést adtunk neki, ők mindig felszívják magukat ellenünk, kivéve, amikor 3-nál több gólt lövünk nekik, de olyankor mi vagyunk jók, és nem ők rosszal...Szerintem a Real már a következő meccsén szenvedni fog, ahogy egész évben, semmi sem változik, ahogy nálunk sem, remélem Enrique leszídja őket.
Kép
na0421
Barça B

2016.04.02. 23:51:34

Én nem vagyok egy gyakori fórumozó de…megálmodtam hogy 2-1 lesz a Realnak. Ritkán álmodok meg meccset, de akkor mindig eltalálom. Szóval bocsi, az én hibám. Viszont…
Nem igazán érdekelt ez a mai cucc. Emberek minimum 3 meccs volt az előnyünk, hátra van 7 forduló (így is). Ez a bajnokság régóta a miénk. Értem hogy szegény Cruyff meghalt és tisztelegni kellett volna az emlékének, de sztem ez a "rangadó" volt a leginkább érdektelen a következő 1,5 hónapból. És mintha ezt a srácok is így látták volna. Még ha „gyalázatos” is: ti melyik meccsen akartok? Amelyiknek szinte semmi jelentősége (mai), vagy pihentek arra, amelyik kupáról is dönt (kedd)? Nem akarom lenézni a Realt, de ha ma akarunk, nyerünk. Nem akartunk. Gondolom mert igazi esemény is lesz 3 nap múlva.
Ők akartak. Mert nekik gyakorlatilag ez az év arról szól, hogy ahol lehet, alázzanak, és bizonyítsák, hogy de „ők a Real Madrid”. Ez teljesen érthető.
Részünkről ha az Atletico ellen sem megy kétszer, akkor lehet szidni itt a népet, de tényleg tegye fel a kezét, aki nem azt látta fiainkon (főleg a második félidőben, főleg az MSN-nél) hogy tök mindegy nekik.. mert én ezt láttam…Remélem ennek fényében kedden odarakják magukat, és eldöntik a továbbjutást. Ha nem, mehetnek a fenébe a mai teljesítményükkel együtt. De egyébként.. én teszek a maira, nem oszt, nem szoroz... :D
tibor1158
Barça B

2016.04.02. 23:45:46

csúnyán fogalmazva szegény Cruyff forog a sírjában, hogy így emlékeztek meg róla. :( bízok benne ez a 7 pont kitart a bajnokság végéig.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.04.02. 23:40:32

Johan emléke, veretlenségi sorozat, nagy fogadkozás, minden oda.
Azt nem értem, mi a baj Ardával? Talán miatta kaptunk ki? Milyen volt Iniesta, Neymar, Suarez, Alba és Bravo? Nem őket kellett volna lecserélni?
tibor1158
Barça B

2016.04.02. 23:37:45

Nem nagyon értem, hogy emberelőnyben miért nem esünk neki az ellenfélnek? Ramos ámokfutását legalább 30-35 perccel korábban meg kellett volna állítani. Pepe is már régen lezuhanyozhatott volna. 7 pontra fogyott az előnyünk, de ennek a meccsnek ébresztőként kell hatnia! BL mérkőzésen ez nem lesz elég. Piqué gólja szép volt. Ezek után (nem lebecsülve Bravo teljesítményét) ter Stegen is kaphatna bajnoki mérkőzésen lehetőséget. Gratulálok, nehéz meccsek vannak a csapat mögött, sajnos lezárult a veretlenségi sorozat. Előre Fiúk , Kupa-BL-Bajnokság!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.02. 23:29:48

LG írta:
Egyébként tökre meglepett, hogy CR-nek ez már a 16. gólja volt Klasszikusokon. :shock: Nekem tökre úgy rémlik, hogy gyenge szokott lenni ellenünk.

gyenge is, de a helyzeteket berugdossa általában ellenünk.
Főleg ilyen asszisztálások mellett #-o
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.02. 23:21:43

Szuszimester írta:
Attól tartok, nagy pofonnak fogják ezt most megélni a srácok (az is volt), nagyon szorítani kell nekik, hogy kijöjjenek ebből az ütésből, mert erre rámehet a bajnokság és a BL is... és az ATM ezek után fog hinni abban, hogy kiverhetnek minket...
Ezektől mondjuk nem tartok. Ha akkora tragédiának fognák fel a vereséget, akkor talán egy kicsit többet tettek volna érte, hogy elkerüljük. Szóval szerintem gyorsan túl fogják tenni magukat rajta. A bajnokság elvesztésére esélyt sem látok, az Atleticotol meg akkor sem tartanék kevésbé, ha ma simán nyerünk. Sőt, talán jobb is lesz, hogy szerényebben állunk hozzá a párharchoz.

Egyébként tökre meglepett, hogy CR-nek ez már a 16. gólja volt Klasszikusokon. :shock: Nekem tökre úgy rémlik, hogy gyenge szokott lenni ellenünk.
Válasz küldése