2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden éven meglepődök, és jót nevetek az ilyeneken.Varatrix írta:
Csak egyszer élném meg hogy azt mondják: "Elszabtuk! Nem kicsit nagyon..."
Egyszerűen felháborító mind a szurkolóik mind a játékosaik hozzáállása. Volt most egy kép, csak nem találom neten hogy a játékosok milyen képeket posztoltak a 4-0 után meg, most a 2-1 után és óriási a különbség (ja meg a tabellán is). Szóval oké örüljenek, sőt van bennem annyi hogy azt mondjam megérdemelten nyertek, de ne mondják már hogy a Barcelona van behájpolva "jófiúnak", amikor csak maguknak köszönhetik hogy "rossz fiúvá" váltak . Lehet örülni, nem arról van szó, de 7 pontos hátrányba egy fontos BL meccs előtt, ahol utólag egyértelműen látszik hogy totálisan lebecsülték az ellenfelüket, talán mutathatnának egy kis visszafogottságot. Ezesetben talán nem gyűlölné őket a fél világ, csak Katalónia...
Meg Salgado nyilatkozata...![]()
http://madridom.hu/blog/2016/04/06/salg ... l-epiteni/" target="_blank
Nem megyek át soha mert provokációnak vennék, de nem ég a pofájuk ilyenkor?
Csak egyszer élném meg hogy azt mondják: "Elszabtuk! Nem kicsit nagyon..."visca el barca írta:na, végülis meg van h ki a hibás a tegnapi balett buktáért. a spanyol szövetség, meg a rossz versenynaptár az oka.
Legközelebb aludj vissza addig, amíg 3-2 nem lesz ide..na0421 írta:Én nem vagyok egy gyakori fórumozó de…megálmodtam hogy 2-1 lesz a Realnak. Ritkán álmodok meg meccset, de akkor mindig eltalálom. Szóval bocsi, az én hibám.
Szerintem meg nem csak erre a meccsre szívtak fel magukat, már a Sevilla elleni gálájuk is elég meggyőző volt. Ne feledjük, tavaly végig nagyon komoly riválisok voltak, aztán jött Benitez, aki borzasztóan lehúzta őket. Zidane-ról még korai lenne véleményt mondani, de az kb. már a kinevezésénél garantálható volt, hogy a pincérnél csak jobb lehet.De azért az nagy hülyeség, hogy ezzel nagy lökést adtunk neki, ők mindig felszívják magukat ellenünk, kivéve, amikor 3-nál több gólt lövünk nekik, de olyankor mi vagyunk jók, és nem ők rosszal...Szerintem a Real már a következő meccsén szenvedni fog, ahogy egész évben, semmi sem változik, ahogy nálunk sem, remélem Enrique leszídja őket.
LG írta:
Egyébként tökre meglepett, hogy CR-nek ez már a 16. gólja volt Klasszikusokon.Nekem tökre úgy rémlik, hogy gyenge szokott lenni ellenünk.
Ezektől mondjuk nem tartok. Ha akkora tragédiának fognák fel a vereséget, akkor talán egy kicsit többet tettek volna érte, hogy elkerüljük. Szóval szerintem gyorsan túl fogják tenni magukat rajta. A bajnokság elvesztésére esélyt sem látok, az Atleticotol meg akkor sem tartanék kevésbé, ha ma simán nyerünk. Sőt, talán jobb is lesz, hogy szerényebben állunk hozzá a párharchoz.Szuszimester írta:
Attól tartok, nagy pofonnak fogják ezt most megélni a srácok (az is volt), nagyon szorítani kell nekik, hogy kijöjjenek ebből az ütésből, mert erre rámehet a bajnokság és a BL is... és az ATM ezek után fog hinni abban, hogy kiverhetnek minket...