ntibi67 írta:Hát azt veszem észre,hogy a felvetésem,hogy ha jó áron eladható Neymar,még úgy is ha teljes értékű pótlása nem megoldható,teljesen nem verte itt ki a biztosítékot.Hiszen az árából 3-4 akár meghatározó fiatal játékos is megvehető.Egyre tőbbekben igy bennem is rossz érzéseket kelt ami vele kapcsolatban nap mint nap olvasható.Gondolok itt az apja zsarolás szerű nyilatkozataira az adóügyeire a bulizásaira a nem éppen tiszta szerződtetésére a most nyilvánosságra került érthetetlen garantált bónuszaira.
Én nem aggódnék annyira Neymar miatt. Amikor egy játékosnak nem megy, akkor általában a média még rátesz egy lapáttal, és előhoz olyan dolgokat, amiket olvashatunk. Persze ezek valós problémák, de nem gondolom, hogy megoldhatatlanok lennének. Nyáron biztos nem adnám el. Ne feledjük, nem is olyan régen még bomba formában volt! Ha a következő szezonja gyenge lesz, akkor én is elgondolkoznék rajta. Attól nem félek, hogy egy gyengébb szezon után ne lenne olyan csapat, aki hajlandó lenne kisebb vagyont kiadni érte.
De mondom, elsősorban arra törekednék, hogy ő se akarjon elmenni, és a klub segítsen neki megoldani a problémáit. 24 éves, még nagyon sok lehet benne. Több, mint 4 évvel fiatalabb, mint Messi, CR-nél 7-el, tehát néhány éven belül ő lehet a világ legjobbja, persze, ha nem esik Ronaldinho hibájába.
Az ilyen Denis Suarez, Halilovic féle játékosokra nem érzem, hogy szükség lenne.
Én annyira nem figyeltem a játékukat, hogy véleményt tudjak róluk mondani. Sokan azt írják róluk, nincs posztjuk a csapatban, hát akkor LE találja meg!
Nekem nagy szívfájdalmam, hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni már egy ideje. Pár éve még verte a mellét a fórum, hogy mi akár 11 saját neveléssel is ki tudunk állítani egy ütős kezdőt, bezzeg a Real, meg a többiek... Hol vannak már azok idők? Ha mi is Pogbákat fogunk igazolni 100 milliókért, akkor miben leszünk különbek pl. egy Real Madridnál?