palesz77 írta:Mundo állítása szerint Gameiro hajlandó jönni 4. embernek, és a Sevilla 20 milliót + Halilovicot kéri.
AMENNYIBEN ez igaz, szerintem jó vétel lenne. Szélre lesz nekünk Denis, akár Rafinha is be tud ugrani, nem kell nekünk három posztra hat már befutott kimondott támadó.. Főleg, hogy Munir is marad nagy valószínűséggel.
Ha Gameiro érkezik, akkor három posztra lesz: Messi, Suarez, Neymar; Munir, Gameiro, Sandro (?) -> tud játszani itt Rafinha, Denis, sőt ott van Arda, aki bár nem győzte meg LE-t - se - támadóként, de ha sikerülne neki aklimatizálódni a játékunkhoz, akkor jó lehet ott, de őt ne számoljuk ide.
Számban még sok is, minőségben szerintem megfelelő. Szvsz felesleges nagy név a padra, egyrészt úgyse jönne, másrészt ki győzi azt pénzzel.
Remélem összejön a vétel, egy hangyányival jobban örülnék neki, mint Nolitonak (ha ő érkezne se lennék szomorú, de egyszerre a kettő felesleges!).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!