Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
AS szerint plusz 4-20 meccs.
Azok voltak, de behozták a 3 legjobbjukat, ezzel valószinűleg meg is lesz a meccs nekik.visca el barca írta:atleti elég durván tartalékos...
gondolom ez nekem szólt. a két történetnek semmi köze egymáshoz.LG írta:Akik szerint itt fél éves eltiltás
Tromort77 írta:Ha ez el van nézve akkor mi a következő? Kilövi a biztosítékot, ha bármelyik csapat a térfelére lép?
Mondjuk az 1 meccs meg már a ló túloldala nálam, olyan szankció kell, ami nem aránytalanul szigorú, de azért van visszatartó ereje. Én ezt kb. 3-5 meccsben határoznám meg, és a jövőben ha megint kiművel vmit, akkor visszaesőnként szigorúbban kell büntetni.kapjon egy meccset aztán kész
Nem hinném, hogy egy ember bűnéért az egész csapatot meg kéne ilyen szinten büntetni.P.U.Y.O.L. írta:Szerintem is elítélendő az ilyesmi. Sosem szerettem az ehhez hasonló "ügyeskedéseket" semmilyen sportban. Lehet ezt rafkósnak nevezni, az is volt. No problem, meccs lefúj, 0-3 az ellenfélnek, aztán legközelebb nem lesz rafkósság...
Amúgy nekem simán Pinto jutott eszembe, (gondolom nem kell magyarázni) akkor felé sokkal megbocsájtóbb volt a fórum, pedig dettó ugyanez a szituáció...
Azért mert nálam a köpés nem férfias cselekedet. Azt tartom sunyinak. Gyere üss meg vagy rúgj meg, aztán majd meglátjuk mi lesz.hajnesz írta:Nagyjából azonosulni tudok ezzel, de akkor nálad a köpés miért nem fér bele? Az is elítélendő cselekedet, de mindent a győzelemért.Bob_Marley írta:Maga a cselekedet tényleg erős volt, de ő is tudta és bevállalta. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a sikerért mindent meg kell tenni. Mindig írtam régebben is és most is tartom, hogy nem erkölcsi kódex ez. Nagyon leegyszerűsítve a taktikai fault is milyen "okádék" hiszen direkt megakadályozod hogy az ellenfél kibontakozzon. Itt is némileg hasonló történt. Meg kellett valahogy akadályozni a kontrát. Tudta ő, hogy ebből lehet vagy lesz bünti, de egy csatában vannak áldozatok. És félre értés ne essék én sem az egekbe emelem, vagy megtapsolom, de a miért értem, s eltudom fogadni.
Igazából szerintem ennek a megítélése függ attól is, hogy ki mit látott életében,ki milyen poszton játszott,stb. Én is az a játékos voltam, aki nem ilyedt meg egy pokróckemény belépőtől, vagy akár az ellenfél provokálásától, ha azon múlott a meccs. Mondjuk én hátvéd voltam, szóval az ilyen nálunk majdnem "must have" tulajdonság volt
Tromort77 írta:Nagyon meglep ez a mentalitás.Konkrétan szabotálni akarta a játékot. Már rég a Málaga támadott amikor bedobatta azt a labdát. Pályán kívülről nyúl bele a játékba az nem ejnyebejnye meg micsoda tökösség. Ez maga a nagybetűs patkányság. Az egészben a határvonal a lényeg. Messze átlépte. Ha ez el van nézve akkor mi a következő? Kilövi a biztosítékot, ha bármelyik csapat a térfelére lép?
Taktikai fault esetén van retorzió. Ilyen esetben igazán nincs. Utólag kap pár meccset és annyi. De akkor legyen ez a gyakorlat, hogy mostantól kidobósok álljanak az oldalvonalnál?
Egyébként meg pont ezért is dühítő ez az egész. Mert egy kiváló edzőről beszélünk. Én örülök a felemelkedésüknek és jót tesz, hogy 3 csapatos lett a bajnokság. De ez a legalja volt.
Nagyjából azonosulni tudok ezzel, de akkor nálad a köpés miért nem fér bele? Az is elítélendő cselekedet, de mindent a győzelemért.Bob_Marley írta:Maga a cselekedet tényleg erős volt, de ő is tudta és bevállalta. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a sikerért mindent meg kell tenni. Mindig írtam régebben is és most is tartom, hogy nem erkölcsi kódex ez. Nagyon leegyszerűsítve a taktikai fault is milyen "okádék" hiszen direkt megakadályozod hogy az ellenfél kibontakozzon. Itt is némileg hasonló történt. Meg kellett valahogy akadályozni a kontrát. Tudta ő, hogy ebből lehet vagy lesz bünti, de egy csatában vannak áldozatok. És félre értés ne essék én sem az egekbe emelem, vagy megtapsolom, de a miért értem, s eltudom fogadni.
Ennyi. Vagy amikor hazai pályán megszerzik a vezetést az összes lasztit kidurrantják, az is a győzelem megtartásának érdekében tennékTripleH írta:A sikerért mindent meg kell tenni, a pályán, a játékosoknak, szabályos keretek között. Jó hogy nem legközelebb a stadion világítás kapcsolója lesz az edző kezébe, és ha elvesztik a lasztit gyors lekapcsolja.
Én is nekik szurkoltam, de ez így nekem sok(k). Remélem kiesnek a Bayernnel szemben. Alattomos parasztok gyülekezete az edzőjükkel együtt. "a cél szentesíti az eszközt" ezen formája nálam nem nyerő. Egy edző ilyen szinten már nem volna szabad, hogy részese legyen a meccsnek.Nero. írta: Amikor Ramos befejelte a 93.ba azt a rohadt szögletet a szívem szakadt meg és nem csak azért mert a Real volt az ellenfél.