palesz77 írta:Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi - vannak nagy passzai, de de a "nem letezo passzsavokat" nem latja meg. Meg annyira nem is pontos, foleg a hosszu labdai pontatlanok. A rendszerbe biztos passzolna, de a betomorult vedelmeket o nem bontana ugy meg a passzaival, mint Verratti pl. Ha nem lenne Rakitic, akkor en is szivesen latnam, de "robotolonak" mar itt a horvat, ugyhogy most felesleges lenne szerintem.
Én is valahogy így látom. Ha nem lenne Rakitic, akkor lenne értelme, de így nem annyira látom. Az assistjai rendben vannak, de van közöttük pár szöglet/szabadrúgás, ívelés ami nálunk nem igazán menne. De nem is erre akarok kilyukadni, hanem, itt nem hiszem, hogy tudna olyan sok pluszt adni, és lehet, hogy az Atletico alapembere stb,, de Arda szintén az volt, sőt inkább ő volt a húzóember, mint a Koke, aztán láttuk mi lett. Amellett biztos, hogy 50+ - os igazolás lenne és nem a középpályánk erősítése most a legsürgetőbb. Amellett Verratti mobilisabb is, Busquets-et is többet lehetne rotálni, illetve több pluszt tudna adni szerintem, mint Koke. Csak azért mert spanyol, nem hiszem, hogy sokkal több előnnyel "indulna".
De most nem is ez a fő szempont. Kell valaki az MSN mögé, talán megint rárepülünk Nolitora, amiben én "benne lennék", illetve egy olyan kh, aki lassan átveheti a kezdőtagságot Piqué mellett. Mert Mathieu nem az a szint, ráadásul már 33 éves lesz, Bartrara nem számít így Lucho, Vermaelen szintén zenész. Ha újból képbe jönne Hummels neki örülnék legjobban. Nagyon jó védő, a legjobb korban és a szerződése is lejár jövőre. Klopp sincs már ott, ami nagyon visszatartaná. szerintem ideális jelölt. De elhallgattak róla hírek. Viszont ha választani kéne Marquinhos és Laporte között, ami a jelenlegi "célpontokat" jelenti, akkor inkább a brazilnak örülnék. Így hogy Aurier újra "megtért" a PSG is valamivel könnyebben adná. Az árak között pedig nem lenne nagy difi, a Bilbao nem engedné könnyen.
Emellé már csak egy csere balbekk kéne és le lehetne zárni az átigazolási szezont.