Lehet benne valami, mert a Schmeichel gyerekről plegykáltak tegnap a PL összefoglalóban, hogy szeretné a Barca. Amennyiben ez igaz, akkor sanszos, hogy Stegen-ért valóban érdeklődik a MC és ő sem nagyon lehet ellene. Nyilván védeni szeretne, itt meg Bravo a favorit. Szóval meglátjuk mennyi az igazság ebben.franklin írta:Azért nem lennék meglepődve, ha Guardiola ebbe még beleszólna, főleg Ter Stegen esetében.
http://index.hu/sport/futball/2016/04/2 ... a_cityhez/" target="_blank
Barca Igazolások
- Normandia
- Director del Fútbol
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Hart elég jó és a szurkolók is szeretik, nem hiszem hogy Pep kimerné rakni, legalábbis nem lenne valami jó kezdés tőle.
Busquets meg 100% hogy marad, Neymar meg nem érdekel. Azt csinál amit akar. Remélem a klub is így áll hozzá.
Busquets meg 100% hogy marad, Neymar meg nem érdekel. Azt csinál amit akar. Remélem a klub is így áll hozzá.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Barça B
Azért nem lennék meglepődve, ha Guardiola ebbe még beleszólna, főleg Ter Stegen esetében.S.Agüero írta:Jesszus.Samper írta:Neymar, Ter Stegen, Busquets - nagy fordulatszámmal forog a pletykagyár. Ki merné biztosra venni, hogy alaptalanul?
Busi tuti marad, másik kettő meg szerintem hülye lenne elmenni.
http://index.hu/sport/futball/2016/04/2 ... a_cityhez/" target="_blank
- MatyiG
- Adminisztrátor
Jesszus.Samper írta:Neymar, Ter Stegen, Busquets - nagy fordulatszámmal forog a pletykagyár. Ki merné biztosra venni, hogy alaptalanul?
Busi tuti marad, másik kettő meg szerintem hülye lenne elmenni.
Neymar, Ter Stegen, Busquets - nagy fordulatszámmal forog a pletykagyár. Ki merné biztosra venni, hogy alaptalanul?
Azért a spanyol bajnokság jóval erősebb, mint az olasz v. a francia, nálam ezért mindenképpen előnnyel indul Koke Pogbával v. Verrattival szemben.Én is valahogy így látom. Ha nem lenne Rakitic, akkor lenne értelme, de így nem annyira látom. Az assistjai rendben vannak, de van közöttük pár szöglet/szabadrúgás, ívelés ami nálunk nem igazán menne. De nem is erre akarok kilyukadni, hanem, itt nem hiszem, hogy tudna olyan sok pluszt adni, és lehet, hogy az Atletico alapembere stb,, de Arda szintén az volt, sőt inkább ő volt a húzóember, mint a Koke, aztán láttuk mi lett. Amellett biztos, hogy 50+ - os igazolás lenne és nem a középpályánk erősítése most a legsürgetőbb. Amellett Verratti mobilisabb is, Busquets-et is többet lehetne rotálni, illetve több pluszt tudna adni szerintem, mint Koke. Csak azért mert spanyol, nem hiszem, hogy sokkal több előnnyel "indulna"
Az Ardás részhez: szerintem még nem szabadna leírni, másrészt hogy megállapításuk, hogy az Atletico emberei nálunk nem vállnak be, nem elég 1 példa. De ha még ez is igaz lenne, lehet pont Koke lenne a kivétel.
Ekkora ordas nagy baromságot is rég olvastam.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Chino
- Llegenda del Barça
palesz77 írta:Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi - vannak nagy passzai, de de a "nem letezo passzsavokat" nem latja meg. Meg annyira nem is pontos, foleg a hosszu labdai pontatlanok. A rendszerbe biztos passzolna, de a betomorult vedelmeket o nem bontana ugy meg a passzaival, mint Verratti pl. Ha nem lenne Rakitic, akkor en is szivesen latnam, de "robotolonak" mar itt a horvat, ugyhogy most felesleges lenne szerintem.
Én is valahogy így látom. Ha nem lenne Rakitic, akkor lenne értelme, de így nem annyira látom. Az assistjai rendben vannak, de van közöttük pár szöglet/szabadrúgás, ívelés ami nálunk nem igazán menne. De nem is erre akarok kilyukadni, hanem, itt nem hiszem, hogy tudna olyan sok pluszt adni, és lehet, hogy az Atletico alapembere stb,, de Arda szintén az volt, sőt inkább ő volt a húzóember, mint a Koke, aztán láttuk mi lett. Amellett biztos, hogy 50+ - os igazolás lenne és nem a középpályánk erősítése most a legsürgetőbb. Amellett Verratti mobilisabb is, Busquets-et is többet lehetne rotálni, illetve több pluszt tudna adni szerintem, mint Koke. Csak azért mert spanyol, nem hiszem, hogy sokkal több előnnyel "indulna".
De most nem is ez a fő szempont. Kell valaki az MSN mögé, talán megint rárepülünk Nolitora, amiben én "benne lennék", illetve egy olyan kh, aki lassan átveheti a kezdőtagságot Piqué mellett. Mert Mathieu nem az a szint, ráadásul már 33 éves lesz, Bartrara nem számít így Lucho, Vermaelen szintén zenész. Ha újból képbe jönne Hummels neki örülnék legjobban. Nagyon jó védő, a legjobb korban és a szerződése is lejár jövőre. Klopp sincs már ott, ami nagyon visszatartaná. szerintem ideális jelölt. De elhallgattak róla hírek. Viszont ha választani kéne Marquinhos és Laporte között, ami a jelenlegi "célpontokat" jelenti, akkor inkább a brazilnak örülnék. Így hogy Aurier újra "megtért" a PSG is valamivel könnyebben adná. Az árak között pedig nem lenne nagy difi, a Bilbao nem engedné könnyen.
Emellé már csak egy csere balbekk kéne és le lehetne zárni az átigazolási szezont.

Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
szóval 62 millió?Castiel írta:60 miska + az eladásokból befolyt összeg!zola8787 írta:Van már olyan hír, hogy mennyit költhetünk átigazolásokra?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Soha senki nem látott úgy a pályán, mint Xavi, elvakultság is beszél belőlem, de akkor is ő volt a tökéletes középpályás, Koke még a közelében sincs (nem is lesz, mert elvakult vagyokpalesz77 írta:Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi -

Van már olyan hír, hogy mennyit költhetünk átigazolásokra?
Azt is hozzátenném hogy az öreg későn erő volt.Ennyi idős korában közel nem volt meg olyan szinten mint most Koke.És szerintem meg közel nincs képességei csúcsán.palesz77 írta:Én nagyon szeretem Koke játékát, ezerszer inkább őt nézném nálunk, mint Pogbát pl. Szóval egyáltalán nem dőlnék a kardomba, ha jönne..visca el barca írta:valóban nem az a látványos irányító típus, de Te annyira nem szeretnéd itt látni, hogy már mindent próbálsz belemagyarázni![]()
idén eddig van 16 gólpassza (2. az assist listán), tavaly volt neki 18, azelőtt szintén 18.
iniestánál ue. az adat idén 3, tavaly 8, azelőtt 13.
nekem ezek a számok a "nem létező passzsávok nem látásánal" 100x többet érnek.Csak majd ha a megint olyan lesz a támadósor, akiknek kell a középpálya komoly támogatása, ahhoz szerintem az ő irányítói képessége nem lenne elég - a statok ellenére is. Már ha maradunk ilyen játéknál, hogy beszorítjuk az ellent, ha sok terület lenne a 16-os környékén, akkor tökéletes lehetne ő is. Aztán lehet tévedek, de nekem az eddig mutatott játékából ez jött le - a rengeteg jó tulajdonsága mellett. De az utóbbi időben ebben is fejlődést vélek felfedezni amúgy, szóval lehet itt szárnyakat kapna, és még jobb lenne "open play"-ből is..

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Én nagyon szeretem Koke játékát, ezerszer inkább őt nézném nálunk, mint Pogbát pl. Szóval egyáltalán nem dőlnék a kardomba, ha jönne..visca el barca írta:valóban nem az a látványos irányító típus, de Te annyira nem szeretnéd itt látni, hogy már mindent próbálsz belemagyarázni![]()
idén eddig van 16 gólpassza (2. az assist listán), tavaly volt neki 18, azelőtt szintén 18.
nekem ezek a számok a "nem létező passzsávok nem látásánal" 100x többet érnek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
valóban nem az a látványos irányító típus, de Te annyira nem szeretnéd itt látni, hogy már mindent próbálsz belemagyaráznipalesz77 írta:Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi - vannak nagy passzai, de de a "nem letezo passzsavokat" nem latja meg. Meg annyira nem is pontos, foleg a hosszu labdai pontatlanok. A rendszerbe biztos passzolna, de a betomorult vedelmeket o nem bontana ugy meg a passzaival, mint Verratti pl. Ha nem lenne Rakitic, akkor en is szivesen latnam, de "robotolonak" mar itt a horvat, ugyhogy most felesleges lenne szerintem.

nekem ezek a számok a "nem létező passzsávok nem látásánal" 100x többet érnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Csak annyiban gyengebb az oregnel, hogy kozel sem lat ugy a palyan, mint Xavi - vannak nagy passzai, de de a "nem letezo passzsavokat" nem latja meg. Meg annyira nem is pontos, foleg a hosszu labdai pontatlanok. A rendszerbe biztos passzolna, de a betomorult vedelmeket o nem bontana ugy meg a passzaival, mint Verratti pl. Ha nem lenne Rakitic, akkor en is szivesen latnam, de "robotolonak" mar itt a horvat, ugyhogy most felesleges lenne szerintem.
Detto!Az a srác nekem egy az egybe Xavi bika változata.Erős felépítésű jól lát fiatal és Európa egyik legmeghatározóbb klubbjában alapember.LG írta:Örülnék, ha többnyire meg is tartaná ez jó szokását. Én még nem látom az idejét egy sztárigazolásnak a középpályára, de mégis is itt lenne, sokkal inkább Koket támogatnám.Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.

Örülnék, ha többnyire meg is tartaná ez jó szokását. Én még nem látom az idejét egy sztárigazolásnak a középpályára, de mégis is itt lenne, sokkal inkább Koket támogatnám.Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.
Azért nem látom realitását mert egyrészt marha drága lenne, másrészt Suarezen kívül KE még soha nem igazolt más bajnokságból.palesz77 írta:Barça are ready to splash €60m to sign Marco Verratti from PSG this summer [La Rebubblica]hajnesz írta:+ Iniesta helyett egy kevésbé nyugdíjas embert, aki egy hét alatt 2*90 percet végig tud szaladni.
Mondjuk szerintem nem igaz, és ennyiért nem is jöhetne, de Busi kifulladását elnézve, kéne még egy hozzá hasonló stílusú középpályás. Verratti meg konkrétan mindhárom pozícióba tudna játszani a középpályánkon, logikus lenne - de előbb Sampernek kéne lehetőséget adni.

én úgy látom, a védelmünk az amihez alaposabban hozzá kellene nyúlni. meg is jelöltem: eladnám Douglast, Vermaelent,Adrianot és vennék két szélső hátvédet (értelemszerűen egy olyat aki mindkét oldalon bevethető)
középre senkit! előre senkit.
LE. részére: Bartrát beépíteni-játszatni, Munírt beépíteni Játszatni, érdemben pedig: a cseresort aktívabbá, erősebbé tenni, egy kiforrottabb hatékonyabb rotációs taktikával.
én ugyan nagyon elhibázottnak tartom, de sajnos tény, hogy a spanyolok is fanyalognak Neymarral (állítólag 62% eladná) ha tehát egy ilyen figura megtörténne, az persze borítja a támadósor ügyét is elsősorban úgy hogy akkor már egyetlen világklasszis csapatrészünk sem maradna (készen!)
középre senkit! előre senkit.
LE. részére: Bartrát beépíteni-játszatni, Munírt beépíteni Játszatni, érdemben pedig: a cseresort aktívabbá, erősebbé tenni, egy kiforrottabb hatékonyabb rotációs taktikával.
én ugyan nagyon elhibázottnak tartom, de sajnos tény, hogy a spanyolok is fanyalognak Neymarral (állítólag 62% eladná) ha tehát egy ilyen figura megtörténne, az persze borítja a támadósor ügyét is elsősorban úgy hogy akkor már egyetlen világklasszis csapatrészünk sem maradna (készen!)
Ha Netán elbukná mindkettőt is marad.Semmi ok nincs az elküldése mellett.Egy ilyen év után belefér egy gyengébb(abket kupa se lenne gyenge).Itt nagy igazolás talán ha egy védő lesz.El fogja adni Bartrát Douglast és Adrianot Denis Suarez vissza Sandro megy lehet Halilovic is visszavásárlásivsl vagy kölcsönbe és ha marad pénz egy szélső csere árhoz korhoz mérten.Aztán kifújt.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.

Nem is kellenének nagy igazolások, inkább az itt lévő játékosokat kéne jobban kihasználni.Kovbal88 írta:5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
A végén még nagy igazolások se lesznek.
Mondogatjuk, hogy gyenge a pad, de azért ott van Bartra, Rafinha, Sergi Roberto, Mathieu, ők azért úgy gondolom minőséget képviselnek. Ebből 2 sérülés miatt játszott keveset a szezonban, de jövőre nyugodtan számolhatunk velük, Bartrát meg sajna Enrique nem csipi, de hátha a szerdai teljesítménye után kicsit átgondolja a dolgot.
Arda Turan eddig nem sokat mutatott, de én még róla sem mondanék le, megnézném a következő szezonban, mit tud nálunk.
Kezdőbe csak akkor igazolnék, ha Alves távozna. Abban az esetben ha nem, akkor egy támadót az MSN mögé, egy bhv-et Alba mögé. Középső védőt is csak akkor, ha vki megy a mostaniak közül.
5 azaz öt kupát nyert tavaly, nem fogja senki elküldeni LE. Idén is áprilisig nagyon jól muzsikált a csapat. Volt már ilyen, hogy nagy vérfrissítést ígértek, és mégis maradt Alves, Pedro, stb.Samper írta:Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
A végén még nagy igazolások se lesznek.
- Castiel
- Capitá del Barça
Repkednek a nevek rendesen, de nem gondolnám hogy pl egy Verrattit meg tudunk szerezni a psg-től! KIZÁRT! sokkal több esélyünk lenne egy Yayara ha már az olajcsapatokra koncentrálunk! Persze ennek a valószínűsége is egyenlő a 0-val, vagy a körüli.
Van az alapcsapat,és a padra kéne olyat találni aki kiválóan tud beszállni a meccsbe... Vagy ahogy valaki már írta, Iniesta lehetne a padon kezdő, és az alapcsapatba lehetne hozni valakit. Denis Suarez játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ő lehetne kezdő ebben a Barcában. remélem hogy megállja a helyét. Hosszú időre meg oldanánk azt a posztot megint... ráadásul egy Iniestától tanulhat. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra.
Van az alapcsapat,és a padra kéne olyat találni aki kiválóan tud beszállni a meccsbe... Vagy ahogy valaki már írta, Iniesta lehetne a padon kezdő, és az alapcsapatba lehetne hozni valakit. Denis Suarez játékára nagyon kíváncsi leszek, mert ő lehetne kezdő ebben a Barcában. remélem hogy megállja a helyét. Hosszú időre meg oldanánk azt a posztot megint... ráadásul egy Iniestától tanulhat. Nagyon-nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Két vonalat látok. Megnyert bajnokság - LE marad - kiegészítő igazolások ill. Elvesztett bajnokság - új edző - nagy mozgás a keretben. Várjuk ki a szezon végét.
- palesz77
Barça are ready to splash €60m to sign Marco Verratti from PSG this summer [La Rebubblica]hajnesz írta:+ Iniesta helyett egy kevésbé nyugdíjas embert, aki egy hét alatt 2*90 percet végig tud szaladni.
Mondjuk szerintem nem igaz, és ennyiért nem is jöhetne, de Busi kifulladását elnézve, kéne még egy hozzá hasonló stílusú középpályás. Verratti meg konkrétan mindhárom pozícióba tudna játszani a középpályánkon, logikus lenne - de előbb Sampernek kéne lehetőséget adni.