Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.27. 23:10:51

LG írta: A Real is más. Azért Ancelottival jóval szervezettebbek voltak. + nincs egy Di Mariájuk, aki akkor élete meccsét játszotta.
2 éve sérülések is erősen hátráltatták az Atleticot, ellenünk az első félidőben le kellett cserélni Costát és Ardát, aztán a Real ellen megint le kellett cserélni Costát az elején.
Lehet,meglátjuk.
Azt csak azért írtam,mert mostmár szerintem nem csak a busz jellemzi őket mint anno. Vannak egész pofás támadásaik, van egy Griezmann, egy Saul akik mernek menni előre.
Szóval picit mozdultak pozitívba, megítélésben, legalábbis nálam.

Egyébként írtam,hogy megérdemelnék,mert évek óta tűzközelben vannak, és verik a nagyokat. (mondjuk a real ellen a bl-ben nem megy nekik, odavissza párharcot buktak,meg döntőt is)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.27. 23:06:54

Megérdemlik, ez nem véletlen már, de kritikus helyzetben kifulladnak majd. Lásd két éve.
Ugyanaz várható.
Bár hozzáteszem, más csapat már ez az atletico mint akkor volt. Mostmár fociznak is olykor.
A Real is más. Azért Ancelottival jóval szervezettebbek voltak. + nincs egy Di Mariájuk, aki akkor élete meccsét játszotta.
2 éve sérülések is erősen hátráltatták az Atleticot, ellenünk az első félidőben le kellett cserélni Costát és Ardát, aztán a Real ellen megint le kellett cserélni Costát az elején.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.27. 23:01:59

csababarca írta:
Megérdemlik, ez nem véletlen már, de kritikus helyzetben kifulladnak majd. Lásd két éve.
Ugyanaz várható.
Nem vagyok benne biztos, mert azóta rutint szereztek, mert egy BL döntőre igenis kell rutin szerintem. Ott is javarészt az történt, amit ők akartak a végére elfáradtak és a koncentráció elment, Ramos ott maradt egyedül. Lehet az lesz, amit írsz meg be se jutottak a döntőbe meg azt se tudni ki ellen, de egyszerűen nem látom ki tudná őket "megtömni" ahogy te írod. Azóta még inkább egyben vannak, s több veszélyesebb emberük is van. Kp-ra is Augusto féle embereket hoznak, akinek egyszer nem hallod a nevét, de mindenhol ott van. Tökéletes példája a Cruyff féle mondásnak, hogy labda nélkül is lehetsz az egyik legjobb játékos. :D

És még visszatérve hogy megérdemlik-e? Papíron a három erős csapatot mind megfirkálták idén akár a bajnokságban akár a BL-ben. Véletlenek azért nincsenek.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:59:22

bakonyibetyar írta:
recrea írta:Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.

Köze nem volt a meccshez az elsőben a Bayernnek, másodikban igen, de ziccert én ma csak egyet láttam, Torres rúgta kapufára.

Ha több pénzt fognak kapni a "közösből", akkor, amit Bob ír, tartósan így is marad. Adom, amit írsz, tökéletes Atma jellemzés.
sportszerűtlenség és jó játék együtt. itt valamit összekevertél
Abbahagytam, ne haragudj, sasok nem vadásznak legyekre.

Csaba: 2 éve annyira kifáradtak, h megnyerték a bajnokságot, meg utolsó perces gólt kaptak, közel sem voltak kitömve. Plusz mindkettő esetben minket gyóntattak meg.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:57:38

recrea írta:Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.

Köze nem volt a meccshez az elsőben a Bayernnek, másodikban igen, de ziccert én ma csak egyet láttam, Torres rúgta kapufára.

Ha több pénzt fognak kapni a "közösből", akkor, amit Bob ír, tartósan így is marad. Adom, amit írsz, tökéletes Atma jellemzés.
Amikor valaki az Atletico sikereit vitatja, az pont olyan mikor Dávid legyőzi Góliátot, de a módszereit vitatja. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy ma a két kezdőcsapat közt volt 300 millió euró értékbeli különbség.

Csaba: Benne van, én is tartok tőle és marha rosszul esne még egy Real BL, ezért kéne valahogy a Citynek tovább mennie.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
bakonyibetyar
Barça B

2016.04.27. 22:55:16

sportszerűtlenség és jó játék együtt. itt valamit összekevertél
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.27. 22:54:53

Szépek ezek a nem kapnak gólt rekordok, meg egyebek.
Döntőben meg megtömik őket mint a libát megint. Aztán majd dobálgathatja a vadbarom a labdákat befelé :lol:

Ugyanaz várható.
Bár hozzáteszem, más csapat már ez az atletico mint akkor volt. Mostmár fociznak is olykor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.04.27. 22:59:48-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:50:26

Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.27. 22:48:38

Egy olyan focit, ahol egy Bayernnek momentuma nem volt az első félidőben és mondjuk ki pl nekünk sem a visszavágón. És bőven dolgoztak ki lehetőségeket, s akár ma pl ők is rúghattak volna még gólt. Lenyűgöző, amit tolnak. Tudatosan, szervezetten, fegyelmezetten begyakorolva. Ilyenre azt mondani, hogy nem érdemelnék meg? Csinálja valaki utánuk, rekordokat döntögetnek ők is egyébként. Lejjebb írt stat, egyenes kiesére vonatkozó kapott gól, meccs nyerés stb. Lehet valakinek kijön egy idény, jó sorsolás, jó cserék, megnyert tizipárbaj vagy bármi. De ez a Tico évek óta ott van a top közelében. Csak ők tudtak bajnokságot nyerni mostanában, csak ők tudnak minket is kiejteni a BL-ben. Rohadt jók, s nem fellángolás meg a szél fújja oda ezeket. Megtanulták a focit és magas szinten művelik.

A Ligában is brutális a kapott gól mutatójuk. Lehet all-time legjobb lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.04.27. 22:50:44-kor.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.04.27. 22:48:23

Hiába vannak egyben, meg védekeznek, ha nincs szerencséjük akkor 1-1 vagy 1-2 is lehetett volna. Mondom ezt úgy, hogy ha a Bayernen múlik 2-0 is lehetett volna. Bayern kihagyott mindent, Atleti meg köszönte szépen. Ezt mi is eljátszottuk ellenük. De a Bayern jobb volt 11 vs 11 ellen mint mi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.27. 22:47:03

Innen piszok nehéz lesz a Bayernnek. Gólt kell lőniük, de ha kapnak közben, akkor el is dől, ha beáll az Atleti bekkelni a büdös életbe nem rúgnak 3-t nekik. :?
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.27. 22:45:11

Ez az atma nem, hogy kipukkadni nem akar, de még erősödik is, mint meccs alatt már írtam, engem Saúl kilóra megvett, ellenünk is ő volt az egyik kulcs. Torres meg olyan ebben az atmában mint a Phoenix.
recrea
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:45:01

bakonyibetyar írta:
Bob_Marley írta:Volt itt kapufa meg fejes meg jöttek labdák, de ennyi szerencséje minden csapatnak van, hogy kifelé megy egy kapufa a távolis lövés után. Viszont ilyen egyben lévő csapatot hát én megmondom őszintén talán még soha nem is láttam. Ezeknek bakker nem lehet gólt lőni. :D Volt oké kapufa de harmincról volt megeresztve. És ott vannak mindenhol, rohadt jól körbetudják venni a játékosokat. Mögéjük menni is nagyon nehéz, de ha össze is jön, embere mindenkinek megvan középen. Brutális stabil ez az Atletico, stabilabb mint valaha.
bob addig dícséred az atma-t amíg bl-t nem nyernek, ami óriási szégyen lenne egyébként. lássuk be nagyrészt gyilkolják a focit, egyben vannak vagy sem...
Kb a legjobb csapat jelenleg Európában, mi lenne szégyen? Sztem be fogják húzni, szurkolok is nekik. De érdekelne, h mi itt Madridban múltkor vagy ma mivel játszott jobban a Bayern, mint a hazaiak?
Gyilkolják a focit....óriási :D
zola8787
Director del Fútbol

2016.04.27. 22:44:49

És most gondoljunk bele, hogy majdnem kizúgtak a PSV ellen, most meg verik a világot :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.27. 22:41:55

Vidal is utolso percben 15-rol szemben a kapuval tok uresen eltori a labdat.. Ezzel lehet ki is esett a Munchen, ha talal egy golt az Atletico a kovetkezo meccsen, kb vege is. 3 golt nekik szinte lehetetlen loni sajnos. Szomoru, mert legyenek barmilyen szervezettek is, szamomra ez a foci nem jogosit fel valakit arra, hogy Europa legjobb csapata legyen. Meg ha egyutt is vannak, meg vedekezni is nehez megtanulni, de ilyen focinak nem tudok szurkolni - mondom ezt ugy, hogy Koket is tokre birom, meg meg vagy 4-5 jatekosukat. Ha Atma-Real donto lesz lehet meg se nezem, olyan erdektelen donto lesz szamomra..:D

Masodik felido meg nem Pep-en mult, nagyon felporogtek arra mar. Bar Coman kivalasaval kicsit visszaestek, de siman lohettek volna akar tobb golt is.
bakonyibetyar
Barça B

2016.04.27. 22:41:01

Bob_Marley írta:Volt itt kapufa meg fejes meg jöttek labdák, de ennyi szerencséje minden csapatnak van, hogy kifelé megy egy kapufa a távolis lövés után. Viszont ilyen egyben lévő csapatot hát én megmondom őszintén talán még soha nem is láttam. Ezeknek bakker nem lehet gólt lőni. :D Volt oké kapufa de harmincról volt megeresztve. És ott vannak mindenhol, rohadt jól körbetudják venni a játékosokat. Mögéjük menni is nagyon nehéz, de ha össze is jön, embere mindenkinek megvan középen. Brutális stabil ez az Atletico, stabilabb mint valaha.
bob addig dícséred az atma-t amíg bl-t nem nyernek, ami óriási szégyen lenne egyébként. lássuk be nagyrészt gyilkolják a focit, egyben vannak vagy sem...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.27. 22:40:43

Abból a 4 elődöntőből kivenném mondjuk a real ellenit, mert ott tényleg nem tudott.
De tavaly annyi döntött,hogy Messi 5 perc alatt elkattant és eldöntötte. Ott reagálni nem volt ideje.
Chelsea ellen meg nem rajta múlt, idegenben kihagytunk mindent, kapufa, Cesc 1 méterről fölé lőtte, visszavágón mindent kihagytunk, tizi kimaradt, VV meg beszedett egy ordas nagy potyát.

A mait is adom, mert ma sem tudott, hibázott is.
De egy nyúlfarknyi szerencsével minimum X lehetett volna.
Ezeket a matracokat most valami aura védi, érinthetetlenek.
Majd a döntőbe bedöntik őket megint, ahogy kell.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:39:52

Az elmúlt 3 évben egy gólt kaptak a BLben hazain az oda-visszavágókon. Ez 8/1es mutató hihetetlen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.27. 22:37:38

Volt itt kapufa meg fejes meg jöttek labdák, de ennyi szerencséje minden csapatnak van, hogy kifelé megy egy kapufa a távolis lövés után. Viszont ilyen egyben lévő csapatot hát én megmondom őszintén talán még soha nem is láttam. Ezeknek bakker nem lehet gólt lőni. :D Volt oké kapufa de harmincról volt megeresztve. És ott vannak mindenhol, rohadt jól körbetudják venni a játékosokat. Mögéjük menni is nagyon nehéz, de ha össze is jön, embere mindenkinek megvan középen. Brutális stabil ez az Atletico, stabilabb mint valaha.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.27. 22:26:47

Nero. írta: Könnyen lehet, hogy ez lesz zsinorban a negyedik olyan BL elödöntője ahol nem tud érdemben reagálni az ellenfél játékára és elbukik.
Nagyon nem értem miért nem volt szélén Alaba.Oké hogy kb. mindenhol bevethető de elképesztő hogy a saját szélső játékát megöli.

Amúgy tovabbra is azt mondom a Bayern is eléggé szét van esve fejben.Ez a Neuer felé sárga is...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.27. 22:21:41

Nero. írta:
Csaba: Ha valaki megkérdezné tőled hogy mi volt a 2014es BL döntőn biztos nem azt mondanád hogy 4-1 sima Real győzelem.
Persze, meg az atleticosok se. (Vannak olyanok?)
De az átlagnéző erre emlékszik, nyert a real és slussz. Krónikákba is a 4-1 került.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.27. 22:18:56

Xavi001 írta:
Feast4 írta:Srácok valaki adna egy jó linket?Elpukkant a TVm. :(
Válogass :)

http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajno ... out20.html" target="_blank

Ezt ajánlom: http://www.mediaklikk.hu/m4-elo" target="_blank
Köszi!

Bakker ha ezt Torrees beveri tovább mennek.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.27. 22:18:12

visca el barca írta:thiago is hót' gyenge...
Iden amugy sokkal kevesebb 1v1-et vallal mint az elozo szezonban is akar. Nem tudom, hogy ez edzoi utasitas-e, gondolom az. De erdekes nagyon, sokkal inkabb lett passzolos jatekos, mint jol cselezo.

Torres kozbe majdnem eldontotte ezt a mait.. Gol nagyon kene a Munchennek, mert igy necces lehet a visszavago.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.27. 22:17:39

LG írta:
BarcafanTomee írta:Eddig a második félidőben nagyon jól tolja a Bayern. Csak a szerencsének köszönheti az Atletico, hogy még vezetnek.
Igen, jól reagáltak, de a gól még hiányzik. Az Atletit a kapufa is megsegíti, ellenünk is kifelé pattant Neymar lövése.
Na jó, most már kapufákban 1-1. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.27. 22:17:15

visca el barca írta:thiago is hót' gyenge...
Pedig mennyien sírtak itt utánna. Eddig akárhány Bayern meccsbe néztem bele a gyerek semmit nem mutatott, márha egyáltalán egészséges volt mert többen van az orvosin mint a pályán. Az Enrique-féle Barcában pláne nem lenne helye.

Csaba: Ha valaki megkérdezné tőled hogy mi volt a 2014es BL döntőn biztos nem azt mondanád hogy 4-1 sima Real győzelem.
Válasz küldése