Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is el tudnám képzelni ezt a forgatókönyvet is, de az Atleticonak elég egy egy sikeres kontra, vagy pontrúgás, és szinte el is döntötték a továbbjutás, ezért piszok nehéz a bajorok dolga.Azért azt hozzá kell tenni, hogy idegenben már nem vitézkednek annyira. Én simán el tudom képzelni, hogy kapnak vagy 2-3 gólt Münchenben.
Előre meg mindig tudnak hozni egy gólzsákot. Torres, Agüero, Forlán, Falcao, Costa, most Griezmann. Szép kis névsor.TripleH írta:De az a legkeményebb, hogy bárkit raknak be a védelembe, az mintha 10 éve játszana együtt a többiekkel...
Lehet,meglátjuk.LG írta: A Real is más. Azért Ancelottival jóval szervezettebbek voltak. + nincs egy Di Mariájuk, aki akkor élete meccsét játszotta.
2 éve sérülések is erősen hátráltatták az Atleticot, ellenünk az első félidőben le kellett cserélni Costát és Ardát, aztán a Real ellen megint le kellett cserélni Costát az elején.
A Real is más. Azért Ancelottival jóval szervezettebbek voltak. + nincs egy Di Mariájuk, aki akkor élete meccsét játszotta.Megérdemlik, ez nem véletlen már, de kritikus helyzetben kifulladnak majd. Lásd két éve.
Ugyanaz várható.
Bár hozzáteszem, más csapat már ez az atletico mint akkor volt. Mostmár fociznak is olykor.
Nem vagyok benne biztos, mert azóta rutint szereztek, mert egy BL döntőre igenis kell rutin szerintem. Ott is javarészt az történt, amit ők akartak a végére elfáradtak és a koncentráció elment, Ramos ott maradt egyedül. Lehet az lesz, amit írsz meg be se jutottak a döntőbe meg azt se tudni ki ellen, de egyszerűen nem látom ki tudná őket "megtömni" ahogy te írod. Azóta még inkább egyben vannak, s több veszélyesebb emberük is van. Kp-ra is Augusto féle embereket hoznak, akinek egyszer nem hallod a nevét, de mindenhol ott van. Tökéletes példája a Cruyff féle mondásnak, hogy labda nélkül is lehetsz az egyik legjobb játékos.csababarca írta:
Megérdemlik, ez nem véletlen már, de kritikus helyzetben kifulladnak majd. Lásd két éve.
Ugyanaz várható.
Abbahagytam, ne haragudj, sasok nem vadásznak legyekre.bakonyibetyar írta:sportszerűtlenség és jó játék együtt. itt valamit összekevertélrecrea írta:Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.
Köze nem volt a meccshez az elsőben a Bayernnek, másodikban igen, de ziccert én ma csak egyet láttam, Torres rúgta kapufára.
Ha több pénzt fognak kapni a "közösből", akkor, amit Bob ír, tartósan így is marad. Adom, amit írsz, tökéletes Atma jellemzés.
Amikor valaki az Atletico sikereit vitatja, az pont olyan mikor Dávid legyőzi Góliátot, de a módszereit vitatja. Inkább azon kéne elgondolkodni, hogy ma a két kezdőcsapat közt volt 300 millió euró értékbeli különbség.recrea írta:Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.
Köze nem volt a meccshez az elsőben a Bayernnek, másodikban igen, de ziccert én ma csak egyet láttam, Torres rúgta kapufára.
Ha több pénzt fognak kapni a "közösből", akkor, amit Bob ír, tartósan így is marad. Adom, amit írsz, tökéletes Atma jellemzés.
sportszerűtlenség és jó játék együtt. itt valamit összekevertélrecrea írta:Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Sportszerűtlen dolog volt, focit meg jól tolják. Átgondoltam, tartom.
Kb a legjobb csapat jelenleg Európában, mi lenne szégyen? Sztem be fogják húzni, szurkolok is nekik. De érdekelne, h mi itt Madridban múltkor vagy ma mivel játszott jobban a Bayern, mint a hazaiak?bakonyibetyar írta:bob addig dícséred az atma-t amíg bl-t nem nyernek, ami óriási szégyen lenne egyébként. lássuk be nagyrészt gyilkolják a focit, egyben vannak vagy sem...Bob_Marley írta:Volt itt kapufa meg fejes meg jöttek labdák, de ennyi szerencséje minden csapatnak van, hogy kifelé megy egy kapufa a távolis lövés után. Viszont ilyen egyben lévő csapatot hát én megmondom őszintén talán még soha nem is láttam. Ezeknek bakker nem lehet gólt lőni.Volt oké kapufa de harmincról volt megeresztve. És ott vannak mindenhol, rohadt jól körbetudják venni a játékosokat. Mögéjük menni is nagyon nehéz, de ha össze is jön, embere mindenkinek megvan középen. Brutális stabil ez az Atletico, stabilabb mint valaha.
bob addig dícséred az atma-t amíg bl-t nem nyernek, ami óriási szégyen lenne egyébként. lássuk be nagyrészt gyilkolják a focit, egyben vannak vagy sem...Bob_Marley írta:Volt itt kapufa meg fejes meg jöttek labdák, de ennyi szerencséje minden csapatnak van, hogy kifelé megy egy kapufa a távolis lövés után. Viszont ilyen egyben lévő csapatot hát én megmondom őszintén talán még soha nem is láttam. Ezeknek bakker nem lehet gólt lőni.Volt oké kapufa de harmincról volt megeresztve. És ott vannak mindenhol, rohadt jól körbetudják venni a játékosokat. Mögéjük menni is nagyon nehéz, de ha össze is jön, embere mindenkinek megvan középen. Brutális stabil ez az Atletico, stabilabb mint valaha.