Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szépen le kéne vinni 60 percre a játékidőt, mindig megállítani, mint a kéziben vagy a futsalban és ölhetik az időt. Viszont a legjobb lenne, hogyha ilyen végjátékban valaki "megsérül", amíg áll a játék, annak az idejét megtriplázná a bíró és annyi pluszban a ráadás. Ha a sok szimulálás miatt lenne plusz 20 perc, akkor lenne annyi.MessiNeymarSuarez írta:Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.
Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.
Egyedül azt sajnálom, hogy számomra nem lesz szimpi csapat a döntőben.
Lehet választani, ki nyerjen?
Aki egy Európa-liga ággal jut be a döntőbe, vagy aki öli a focit?
Bőség zavara, nem is tudom melyiket válasszam, annyira sok érvek-ellenérvek vannak...
Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.
Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.
Egyedül azt sajnálom, hogy számomra nem lesz szimpi csapat a döntőben.
Hatalmas +1!palesz77 írta: Bar igy lehet meg se nezem a dontot majd, ezt a "focit" nem akarom egy dontoben is nezni. Kiscsapatoknal amugy meg belefer, bar ott is utalom, de ezzel BL-t nyerni? Csoda lenne. Remelem mutatjak az utat a tobbi csapatnak majd, es egyre tobb hasonlo egyuttest lathatunk, oromfoci..
Ízlésbeli dolgokban nincs mit vitatkozni. Én nem azért védtem be őket, mert testszik, amit játszanak vagy én ezt a focit bírom, nekem az igazságérzetem bántja. Különben is minek próbálnának a világ legjobb zsugásai ellen joga bonitozni? Akkor 100 évente nyerhetnének 1 meccset bármelyik nagy ellen.mahitoo írta:Értem én amit mondtok, rengeteg munka van ebben a teljesítményben, elképesztő akarat és védekezés. De akkor is leírom. Nyert a NAGYBETŰS FUTBALL.![]()
Magyarázza neked a bús franc, úgyse akarod elfogadni akkor meg minek. Az Atletico se ezt játssza mindig, csak úgy van beállítva meg antifoci. De az talán a leglogikusabb ha nem egy meccset veszünk alapul és ez minden csapatra igaz. De egyébként elfogadom hogy nem a legjobb példa a Leicester!!!!! Arra akartam utalni, hogy szervezett foci, team effort az sokat jelent.csababarca írta:K.....
A sport erről szól, hogy kimész és legyőzd a másikat. Ezek úgy dolgoznak együtt csapatként, amit én komolyan mondom még nem láttam és igen emiatt is szerettem meg pl a Barcat is, mert rohadtul együtt mozogtunk. Ez a futball, csapatjáték. Begyakorolt elemek, s ki mondja fel jboban az iskolában. És akkor lehetek tőlem korlátolt is, mindig előjön a személyeskedés ha máshogy nem megy (nem neked írom) én szeretem az ilyet mikor ezt látom. Nem konkrétan a mai meccsre, mert mint írtam simán lehtett volna fordítva is a továbbjutás a végén, de összességében az idei év, de legfőképpen a finis egyértelműen az Atleticoé és azért mert rohadt nagy betűs csapat, ahogy együtt dolgoznak.Annyit mondj nekem, hogy te emiatt szeretted meg a focit, emiatt kezdted el nézni, és játszani. Ha igen, akkor rendben vagyunk.
Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...TripleH írta:Ezt én nem tudom lökésként definiálni.Bob_Marley írta:Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.
Ezt én nem tudom lökésként definiálni.Bob_Marley írta:Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.
szeretem amikor ezt csinálod, nagyon jó vagy...Bob_Marley írta:Undorító, antifoci, parasztok még-még.Imádom az ilyen jelzőket, főleg mikor előtte egy Leicester kivédekezi akkor az nagy taps, de egy Atletico az antifoci. Alapból ez is egy szép szó, mert max más stílus, de ez is futball és azt tudom mondani mint múltkor, tessenek uraim más csapatban ezt utánozni és olyat végrehajtani mint az Atletico. Ha annyira könnyű, meg annyira antifutball meg undorító. Sokan szeretnének ilyen undorító csapat lenni, csak nem tudnak. Rekordok-rekordok hátán és antifutball.
Nem kell őket szeretni, de azért parasztozni mert tudnak valamit és végrehajtják nekem fura. Angolban van egy kifejezés, hogy team effort, na ez a fociban az Atletico. És a csapatsport erről szól, s megint megmutatták, habár hangsúlyozom lehetett volna másképp is!!!!!De most ők tudtak felülkerekedni.
Le a kalappal a Bayern előtt, óriásit toltak és hatalmas lehetőségük volt a tizinél, mert ott pillanatok alatt megcsömörlöttek Gimenez dolgai után, de összekapták magukat és a másodikra pl Carrasco remek cserének bizonyult és meg is lett a fontos idegenbeli gól. De ennek az Atleticonak nem lehet hármat lőni. Másodikra már sokkal inkább az volt a pályán, amit akartak és meg is lett az eredménye, továbbjutás.
Ha ennyire telegatyával mennek ki a döntőben, akkor szerintem senkinek se legyen sajnos kétsége...Alfa írta:Örülök, hogy továbbjutott az Atletico mert szeritnem nekik van a legnagyobb esélyük a Real leverésére viszont az tény, hogy néha nagyon sportszerűtlenül viselkedtek. Simeone is amit leművelt egyszerűen gusztustalan. Én bírom az olyan edzőket akik ennyire beleélik magukat a meccsbe viszont egy bizonyos határt már nem szabadna átlépni.
Holnap pedig bízok egy kicsit a Cityben, hátha sikerül összehozniuk egy X-et. Igaz erre nincs túl nagy esély.
En szerintem komolyan inkabb a Realnak fogok. Bar igy lehet meg se nezem a dontot majd, ezt a "focit" nem akarom egy dontoben is nezni. Kiscsapatoknal amugy meg belefer, bar ott is utalom, de ezzel BL-t nyerni? Csoda lenne. Remelem mutatjak az utat a tobbi csapatnak majd, es egyre tobb hasonlo egyuttest lathatunk, oromfoci..Rivaldo11 írta:Egyetértek. Bizonyára ebben hatalmas meló van, de akkor is undormány. Adöntőben közel állok ahhoz, hogy szurkoljak a Realnak. Komolyan. Ezek ne nyerjenek már bl-t...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Megmondom én se érzem annyira azt higy sima Reak BL lenne.Ezzel a féreg játékkal ők bárkire veszélyes mek és azert most nem azok az erőviszonyok mint Ancelotti idejében.LG írta: Ami az Atleticot illeti, nagyon antipatikusan játszottak, de ettől még nem érdemtelen a továbbjutásuk. Nagyon szervezett és profi csapat, nem féltem őket a döntőben, bárki legyen az ellenfél.
Hát ezzel én is így vagyokRivaldo11 írta: Adöntőben közel állok ahhoz, hogy szurkoljak a Realnak. Komolyan. Ezek ne nyerjenek már bl-t...