Nigel írta:kloppról mindenki tudta hogy nagy edző, enriquétől az eredményei dacára sokkal tehetségesebb szakembernek tartom. remélem egyszer leül a barca kispadjára is.

Aztán lehet, hogy egy Barca/Real/Bayern szintű csapattal nem lenne olyan jó, mert ezeken a helyeken nem lenne ideje a szisztematikus csapatépítésre, mint a Dortmundnál vagy a Liverpoolnál. A vörösöknél a közeg tökéletesen megfelel neki, ha visszajuttatja őket az európai elitbe klublegenda lehet ott is.
Nálunk, meg a Mardidnál, meg hiába nyer bármit vki, ha jön egy gyengébb szezon egyből közellenség lesz.
Szerintem meg neki egyik extracsapat sem való. Klopp ugyan az a kategória, mint Simeone, de egyik sem érne el világsztárokkal olyan sikereket, mint a "kisebb" csapatokkal. Nem mondom, hogy rossz edző, de a fanatizmusnál egy Realnál, Barcánál, stb több kell. Ott politikára is szükség van. A sztároknak kevés azt mondani, hogy ezt csináld meg azt, meg hű de nagyon tedd oda magad, ott az egóra is hatni kell. Ezért értelmetlen hasonlítgatni Luchóval
Hasonlót írtam én is, csak kicsit más szemszögből, és feltételes módban. Utóbbit azért tartom fontosnak, mert amíg nem látjuk mit csinál Simeone és Klopp egy sztárcsapatnál, addig azért ezt kijelenteni nem lehet.
De amúgy igen, lényeges dolog, hogy amilyen fanatikus Simeone és Klopp, olyan fanatikusan követik a szurkolók és a játékosok is őket. Itt azért ilyen Messivel, Neymarral nem lenne olyan könnyű elérni ezt, meg a szurkolók azon jelentős részével, akikkel elszaladt a ló, és azt hiszik, a csapatnak kötelessége minden évben triplázni.