Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lee-ről azt írja Romero, hogy elképzelhető, hogy a B-vel fogja végigcsinálni a felkészülést, de a szezont minden bizonnyal a Juvenil A-nál kezdi majd. Ebben van is logika szerintem, mivel Lee-nek kell még idő, hogy felvegye a ritmust és fizikálisan is fejlődjön kicsit, a Juvenil A-ban pedig valószínűleg több játékperchez juthat majd, mint amennyi a B-ben várna rá. Ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy a szezon alatt többször is látni fogjuk a Barça B-ben. Sőt, ha jó ütemben fejlődik és a sérülések sem hátráltatják, akkor szerintem tavaszra gyakorlatilag fel is kerülhet véglegesen a B-be, valahogy úgy, mint idén Aleñá és Mujica.Chino írta:Szerintem Lee kimaradt. Legalábbis benne biztos voltam. Franquesanak örülök, jó kis balbunkó lehet belőle. Mujica mondjuk maradhatott volna. Nem hiszem hogy túl sok lehetőséget kapna, pedig tehetséges és ilyen fiatalon kellene a folyamatos játék. A Campeny-Ferran-Carbonell pakkról túl sokat nem tudok, valami infot tudsz? Vilanova a kh ugye?
Ha Umtitin kívül nem jön középső védő és Tarin a nagycsapattal kezd, akkor élnie kéne a lehetőséggel.palesz77 írta:Wilfrid Kaptoum 2015/2016 ● Barça BChino írta:A jelenlegi keretből Tarín, Samper, Kaptoum, akikre inkább figyelni kell
Rodrigo Tarín 2015/2016 ● Barça B
Úgy tudom mindketten a nagycsapattal kezdik meg az előszezont majd, kíváncsi leszek rájuk nagyon. Remélem jövőre kapnak szerepet a kupa első fordulóiban.![]()
Szerintem Lee kimaradt. Legalábbis benne biztos voltam. Franquesanak örülök, jó kis balbunkó lehet belőle. Mujica mondjuk maradhatott volna. Nem hiszem hogy túl sok lehetőséget kapna, pedig tehetséges és ilyen fiatalon kellene a folyamatos játék. A Campeny-Ferran-Carbonell pakkról túl sokat nem tudok, valami infot tudsz? Vilanova a kh ugye?Gareth Tello írta:A La Masía ügyeiben igencsak megbízható Gerard Romero szerint Tajti, akinek érkezése óta nem sikerült tökéletesen alkalmazkodnia a Barça-stílushoz, nem folytatja a klubnál jövőre.![]()
A Juvenil A többi játékosa közül jelen állás szerint Campeny, Vilanova, Franquesa, Ferran, Aleñá, Carbonell, Paik és Mujica fog felkerülni a B csapathoz.
Wilfrid Kaptoum 2015/2016 ● Barça BChino írta:A jelenlegi keretből Tarín, Samper, Kaptoum, akikre inkább figyelni kell
Samper írta:
Egyáltalán kik ígérnek Barcas jövőt a B-ből vagy a még fiatalabbak közül?
palesz77 írta:Carles Aleñá 2015/2016 ● Juvenil A and Barça B
A Masia egyik legnagyobb tehetsége, volt róla cikk is itt. Nem tudom, nekem valami hiányérzetem van vele kapcsolatban, nem tudnám megmondani miért, pedig tényleg ügyesnek néz ki. Kíváncsi leszek, hogy jövőre mennyit játszik
Oriol Romeu és Busquets szerelemgyerekeMQuCsabi írta:Kis Busquets nagyon jól olvassa a játékot és erős is. Neki van bármilyen köze Sergiohoz?

Az már biznisz... Nem 10-ért vettük?Messias2 írta:Barcelona and Valencia agreed Alen Halilovic (19), can join them, preferably sale with buy-back. Player has also offers from England. [ser]
Barcelona are willing to let Alen Halilovic (19) join Valencia for 5M. Valencia offer buy-back for 3 years, with 12M fee in last year. [ser]
Örülnék, ha Spanyolországban maradna, de nem tudom, hogy Valencia-e a legjobb megoldás. Nem hiszem, hogy ott megkapná a játékperceit. Aztán majd meglátjuk.
mahitoo írta:Sajnos csak belenézni volt időm.palesz77 írta:Nem néztem az egész meccset, de Kaptoum tetszett addig, amíg láttam. Nem küzdött akkorát, mint az első csapatban, de gondolom edzői utasításra, ő volt a középpálya mindenese ma. Előszezonban kíváncsi leszek rá, szimpatikus srác nagyon. Romera se volt rossz, az ő góljával is lett 1-0, de elég sok Suárezinget nyomott..Perea meg szintén jól mozog elől, csak kapura nem veszélyes.
Remélem jövőre a szezonkezdettől összeáll egy normális csapat a B-nél.
Itt van, érdemes mindenkinek megnéznie, gyönyörű volt..mahitoo írta:Sajnos csak belenézni volt időm.Remélem jövőre a szezonkezdettől összeáll egy normális csapat a B-nél.
Sajnos csak belenézni volt időm.palesz77 írta:Remélem nézted ezt a Kaptoum kapufát a végén..mahitoo írta:Köszi Palesz!![]()
Nem néztem az egész meccset, de Kaptoum tetszett addig, amíg láttam. Nem küzdött akkorát, mint az első csapatban, de gondolom edzői utasításra, ő volt a középpálya mindenese ma. Előszezonban kíváncsi leszek rá, szimpatikus srác nagyon. Romera se volt rossz, az ő góljával is lett 1-0, de elég sok Suárezinget nyomott..Perea meg szintén jól mozog elől, csak kapura nem veszélyes.
Remélem nézted ezt a Kaptoum kapufát a végén..mahitoo írta:Köszi Palesz!
Köszi Palesz!palesz77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=hHgf5NHs2DU
Barca B meccsét élőben közvetíti a hivatalos YouTube csatorna. Hátha valakit érdekelne..![]()
Barcelona B line-up (official): Ortolá - Godswill Costa Borja Moi - Kaptoum Fali Xemi - Perea Romera Cámara
Bench Barcelona B: José Suárez, Juste, Gumbau, Aleñá, Chamorro
De passzolt!visca el barca írta:pff... az aranyköpő![]()
a tegnapi játékát? 0 alázat, 0 csel, 0 akarás. a gijon szintjét sem ütötte meg tegnap.
iniestára elcserélni bazz....

Engem sem nyűgözött le. Kicsit olyan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint pl. G. dos Santos, Deulofeu, vagy Assulin esetében anno. Jóval nagyobb az arc, mint a tehetség, alázat semmi, így pedig sok jót nem jósolok neki.visca el barca írta:pff... az aranyköpő![]()
a tegnapi játékát? 0 alázat, 0 csel, 0 akarás. a gijon szintjét sem ütötte meg tegnap.
iniestára elcserélni bazz....

LG írta:Szomorú ezt hallani róla. Ha ennyire nincs benne alázat, akkor el is felejthetjük, egy jó ajánlat esetén felőlem mehet véglegesen.palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
A 20. forduló óta 3-szor volt kezdő, tartok tőle, hogy lesznek még gondok a hozzáállásával.. Meccsen is lehet sokszor érezni ezt, szerintem ő is tudja már, hogy "kinőtte" a Gijont, ezért nem is hajt már annyira - válogatottban sokkal aktívabb volt múltkor. Csak ennek nem így kéne működnie..