La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Samper
Director del Fútbol

2016.07.07. 12:00:48

palesz77 írta:Barcelona will have a 6M buy option for Fluminense defender Marlon (20), who is set to join Barcelona B on loan. The 6M buy option will automatically take effect if Marlon plays at least five games for the first team during his loan spell. [globo]

Moraes (agent Marlon): "Marlon will have several chances to be with the first team. He will spend the preseason with them, for example."

Na, hat kivancsi leszek. Meg arra is, hogy mas vedot is viszunk-e a B-bol az eloszezonra, vagy csak ot.

Barcelona have secured a first option on Palmeiras centre back Yerry Mina (21). Initially, they wanted to buy him for Barça B. In the end, the two clubs agreed that Mina stays at Palmeiras for now, but Barcelona will have a first option clause to sign him. [sport]
A kettő közül csak a B-be szerződés az előnyös figura, különösen, hogy ott a vételár is rögzítve van. Ha Umtitin kívül mem igazolunk védőt,. akkor tényleg csak Marlon teljesítményén múlik, hogy ötször szóhoz jut-e az A-ban. Douglas,Adriano, Verma és Mathieu mellett a többi fiatal védőnek is lesz perspektívája, ha bizonyít. Mina érkezéséért viszont nem tennék le egy mina rezet se.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.06. 18:40:09

Barcelona will have a 6M buy option for Fluminense defender Marlon (20), who is set to join Barcelona B on loan. The 6M buy option will automatically take effect if Marlon plays at least five games for the first team during his loan spell. [globo]

Moraes (agent Marlon): "Marlon will have several chances to be with the first team. He will spend the preseason with them, for example."

Na, hat kivancsi leszek. Meg arra is, hogy mas vedot is viszunk-e a B-bol az eloszezonra, vagy csak ot.

Barcelona have secured a first option on Palmeiras centre back Yerry Mina (21). Initially, they wanted to buy him for Barça B. In the end, the two clubs agreed that Mina stays at Palmeiras for now, but Barcelona will have a first option clause to sign him. [sport]
palesz77

2016.06.21. 15:42:17

Sokszor bajunk, hogy a Masiából kijövő játékosok elég gyengék - jogosan. Na, Tarínnal ahogy nézem ilyen gondok nem lesznek majd.. :D Előszezont remélem a nagycsapattal tölti, kíváncsi lennék rá nagyon.
Samper
Director del Fútbol

2016.06.16. 16:57:46

Teljesen egyértelmű, hogy a B csapat első számú feladata játékosokat nevelni az A-ba és ehhez képest csak másodrendű a helyezés. Eusebio katasztrofális hülyesége volt, hogy ezt nem látta be. Arra sincs törvény, hogy kinek mennyi időt kell eltöltenie a B-ben. A kényes, felnőtté válási időszakban van, aki megtáltosodik, van akinek idő kell. Persze a döntés az A csapat edzőjének kezében van.
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.16. 16:57:08

Alfa írta: Szeritnem belátta, hogy a nagycsapatba való felkerülés teljesen irreális, ezért okosan a váltás mellett tette le a voksát. Ha valaki mostanában 18 évesen az U19-es csapatban játszik a Barcaban az nem nagyon reménykedhet a Barca A-ba való fellépésre..Persze a B-be még simán játszhatott volna, de -itt- nála ez a maximum amit elérhet .
Én abban sem vagyok biztos, hogy a B-ben befuthatott volna valamilyen karriert. Aki a Juvenilben 18 évesen is majdhogy epizódszereplő jó esetben is egy év múlva kölcsön lesz adva valahová. Onnan megint tovább és így folytatódik. Arra a posztra pedig vannak bőven előtte, még fiatalabbak is.

Be kell látni nagy falat volt neki a Barca, veszteni nem vesztett vele, de tovább kell lépnie.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.16. 13:56:18

Ebbn abszolút igaza van, korábban is elmondta, hogy nem akar a B-ben éveket játszani. Ha lép, hát most kell lépnie. Benne volt egy profi közegben, egészen biztos, hogy rengeteget profitált már ebből is. Remélem nem tűnik el.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.16. 13:29:00

MQuCsabi írta:Itt is megint megy a kavarás. 442 lehozott egy minősíthetetlen cikket, azzal ,hogy kivágták.... Még, ha így is van, ilyet hogy írhat le valaki? Na mindegy, újságírás....

Valaki tud közelebbi, hihető infot arról, hogy mi volt az ok, vagy hogy történt valójában? Olvastam Tajti fb posztját is, de én már senkinek nem hiszek. :D
Szeritnem belátta, hogy a nagycsapatba való felkerülés teljesen irreális, ezért okosan a váltás mellett tette le a voksát. Ha valaki mostanában 18 évesen az U19-es csapatban játszik a Barcaban az nem nagyon reménykedhet a Barca A-ba való fellépésre..Persze a B-be még simán játszhatott volna, de -itt- nála ez a maximum amit elérhet . Azok a játékosok akik huszon pár évesen huzamosabb időre megrekedtek a B-ben nem nagyon tudtak máshol se kibontakozni. A másik oldalon pedig ott van Piqué,Fábregas és Bellerin sorsa akik még a B előtt váltottak és mára az első kettő világsztár lett Bellerin pedig az egyik legnagyobb ígéret. Nagy valószínűséggel ha ők a Barcaban maradnak akkor szépen lassan elkallódtak volna. Tajti nagyon jól belátta, hogy neki profinak kell állnia ha még akar magának karriert.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.16. 11:44:25

Itt is megint megy a kavarás. 442 lehozott egy minősíthetetlen cikket, azzal ,hogy kivágták.... Még, ha így is van, ilyet hogy írhat le valaki? Na mindegy, újságírás....

Valaki tud közelebbi, hihető infot arról, hogy mi volt az ok, vagy hogy történt valójában? Olvastam Tajti fb posztját is, de én már senkinek nem hiszek. :D
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.16. 11:12:39

HIVATALOS
Tajti távozik a Barcaból. Egyenlőre még nem lehet tudni, hogy hol folytatja. Sok sikert neki!
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.06.15. 17:23:18

Chino írta:Ami gáz, hogy igazi jobbszélsőnk nincs. Perea nem rossz, de nem is valami nagy szám, főleg, hogy Palencia van mögötte, aki nem túl támadó felfogású.
A Sport szerint a 24 éves Jesús Alfaro csatlakozhat a csapathoz a nyáron az Alcoyanótól, ő pedig elvileg jobbszélső, szóval így arra a posztra meglennénk. Ha kell, akár még Aleñá vagy Paik is tud játszani ott.
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.15. 14:42:54

Samper írta:
Ha Umtitin kívül nem jön középső védő és Tarin a nagycsapattal kezd, akkor élnie kéne a lehetőséggel.
Ő maradjon még csak a B-ben. Nagy szükség van rá és csak egy év rutinja van ott is. Nem kell elsietni. Minimum egy szezont még teljes értékben B-ben kell játszania, aztán majd kacsingathat néha felfelé. Még csak 19 éves, bőven van ideje.
Gareth Tello írta:
Chino írta:Szerintem Lee kimaradt. Legalábbis benne biztos voltam. Franquesanak örülök, jó kis balbunkó lehet belőle. Mujica mondjuk maradhatott volna. Nem hiszem hogy túl sok lehetőséget kapna, pedig tehetséges és ilyen fiatalon kellene a folyamatos játék. A Campeny-Ferran-Carbonell pakkról túl sokat nem tudok, valami infot tudsz? Vilanova a kh ugye?
Lee-ről azt írja Romero, hogy elképzelhető, hogy a B-vel fogja végigcsinálni a felkészülést, de a szezont minden bizonnyal a Juvenil A-nál kezdi majd. Ebben van is logika szerintem, mivel Lee-nek kell még idő, hogy felvegye a ritmust és fizikálisan is fejlődjön kicsit, a Juvenil A-ban pedig valószínűleg több játékperchez juthat majd, mint amennyi a B-ben várna rá. Ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy a szezon alatt többször is látni fogjuk a Barça B-ben. Sőt, ha jó ütemben fejlődik és a sérülések sem hátráltatják, akkor szerintem tavaszra gyakorlatilag fel is kerülhet véglegesen a B-be, valahogy úgy, mint idén Aleñá és Mujica.
Azért vettem biztosra, mert ő volt az akit felhívtak és játszott is. Igaz minimálisat. 18 évesen viszont simán feljöhet.
Gareth Tello írta:Mujica miatt én nem aggódok annyira, szerintem kap majd elég lehetőséget, pláne úgy, hogy Romerának ugyebár műteni kellett a térdét nagyjából egy hónappal ezelőtt, így ő októberig biztosan nem lesz bevethető.

Igen, Vilanova középhátvéd, csak úgy, mint Campeny - aki egy nagyon jó testfelépítésű, erős, viszonylag gyors és intelligens középhátvéd, engem hamar meggyőzött. :) Olyan sokszor sajnos nem láttam még játszani, mert ő csak tavaly csatlakozott a Juvenil A-hoz, és januárig nem szerepelhetett tétmérkőzésen, de amiikor éppen belenéztem egy-egy meccsébe, akkor elég jó benyomást tett rám. Kíváncsi leszek, mit tesz le az asztalra a B-ben - habár ha a Tarín-Borja-Campeny-Vilanova négyessel számol Gerard López jövőre (elméletileg még Costa és Juste is számításba jöhet, de szerintem ők távozni fognak), akkor elég nehéz lesz úgy megoldani a dolgokat, hogy mind a négyen elegendő játékperchez jussanak majd.
Ez a kh kérdés nagyon érdekes. Egyedül Tarín a biztos pont. Mellette folyamatosan nyomta Gerard felváltva a Costa-Juste párost, sőt Fali és Gumbau is többször játszott ott. Nem túl meggyőzően. Vilanova-ról hallottam, korrekt kis játékosnak mondták, de kíváncsi leszek, hogy illeszkedik be. Costa-ékat nem sajnálnám, nem igzán szint egyik se. Viszont ha ez a Campeny tényleg rendben van ütős kis párost alkothatnak Rodrival.
Gareth Tello írta:Carbonell eredetileg támadó, tavaly viszont már a középpályán szerepelt többnyire. Gólokat viszont még így is egész szép számban szerez. Összességében nem tartom olyan tehetségesnek, mint mondjuk Aleñát vagy Paikot, ezzel együtt hasznos kis játékos, kiegészítő embernek szvsz bőven jó lehet a B-ben is.

Ferran korrekt kis védekező középpályás (bár szerintem Oriol Busquets többre viheti majd, mint ő), jó szezonja volt. Az egyedüli kérdéses pont a fizikai adottságaival kapcsolatos: nem kifejezetten magas és erős, López pedig idén előszeretettel játszatott olyan embereket szűrőként, akikre pont ezek a tulajdonságok voltak jellemzőek (Ros, Fali, Gumbau). Érdekes lesz.
Gumbau biztos első számú lesz, még Sampert is "beáldozza" erre és eggyel feljebb küldi, így viszont sok tehetséges kp ül majd a padon. Főleg a Kaptoum-Alena-Paik pakknak kéne több idő. Ami gáz, hogy igazi jobbszélsőnk nincs. Perea nem rossz, de nem is valami nagy szám, főleg, hogy Palencia van mögötte, aki nem túl támadó felfogású.
Busquets tényleg nagyon tehetséges kíváncsi vagyok mi lesz belőle, szerintem jövőre felhozzuk.
Azt nem is tudtam, hogy Romeranak ilyen súlyos a sérülése. Elég baj, mert első számú gólfelelős.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.06.15. 10:31:59

Chino írta:Szerintem Lee kimaradt. Legalábbis benne biztos voltam. Franquesanak örülök, jó kis balbunkó lehet belőle. Mujica mondjuk maradhatott volna. Nem hiszem hogy túl sok lehetőséget kapna, pedig tehetséges és ilyen fiatalon kellene a folyamatos játék. A Campeny-Ferran-Carbonell pakkról túl sokat nem tudok, valami infot tudsz? Vilanova a kh ugye?
Lee-ről azt írja Romero, hogy elképzelhető, hogy a B-vel fogja végigcsinálni a felkészülést, de a szezont minden bizonnyal a Juvenil A-nál kezdi majd. Ebben van is logika szerintem, mivel Lee-nek kell még idő, hogy felvegye a ritmust és fizikálisan is fejlődjön kicsit, a Juvenil A-ban pedig valószínűleg több játékperchez juthat majd, mint amennyi a B-ben várna rá. Ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy a szezon alatt többször is látni fogjuk a Barça B-ben. Sőt, ha jó ütemben fejlődik és a sérülések sem hátráltatják, akkor szerintem tavaszra gyakorlatilag fel is kerülhet véglegesen a B-be, valahogy úgy, mint idén Aleñá és Mujica.

Mujica miatt én nem aggódok annyira, szerintem kap majd elég lehetőséget, pláne úgy, hogy Romerának ugyebár műteni kellett a térdét nagyjából egy hónappal ezelőtt, így ő októberig biztosan nem lesz bevethető.

Igen, Vilanova középhátvéd, csak úgy, mint Campeny - aki egy nagyon jó testfelépítésű, erős, viszonylag gyors és intelligens középhátvéd, engem hamar meggyőzött. :) Olyan sokszor sajnos nem láttam még játszani, mert ő csak tavaly csatlakozott a Juvenil A-hoz, és januárig nem szerepelhetett tétmérkőzésen, de amiikor éppen belenéztem egy-egy meccsébe, akkor elég jó benyomást tett rám. Kíváncsi leszek, mit tesz le az asztalra a B-ben - habár ha a Tarín-Borja-Campeny-Vilanova négyessel számol Gerard López jövőre (elméletileg még Costa és Juste is számításba jöhet, de szerintem ők távozni fognak), akkor elég nehéz lesz úgy megoldani a dolgokat, hogy mind a négyen elegendő játékperchez jussanak majd.

Carbonell eredetileg támadó, tavaly viszont már a középpályán szerepelt többnyire. Gólokat viszont még így is egész szép számban szerez. Összességében nem tartom olyan tehetségesnek, mint mondjuk Aleñát vagy Paikot, ezzel együtt hasznos kis játékos, kiegészítő embernek szvsz bőven jó lehet a B-ben is.

Ferran korrekt kis védekező középpályás (bár szerintem Oriol Busquets többre viheti majd, mint ő), jó szezonja volt. Az egyedüli kérdéses pont a fizikai adottságaival kapcsolatos: nem kifejezetten magas és erős, López pedig idén előszeretettel játszatott olyan embereket szűrőként, akikre pont ezek a tulajdonságok voltak jellemzőek (Ros, Fali, Gumbau). Érdekes lesz.
Samper
Director del Fútbol

2016.06.15. 05:27:49

palesz77 írta:
Chino írta:A jelenlegi keretből Tarín, Samper, Kaptoum, akikre inkább figyelni kell
Wilfrid Kaptoum 2015/2016 ● Barça B
Rodrigo Tarín 2015/2016 ● Barça B

Úgy tudom mindketten a nagycsapattal kezdik meg az előszezont majd, kíváncsi leszek rájuk nagyon. Remélem jövőre kapnak szerepet a kupa első fordulóiban. :)
Ha Umtitin kívül nem jön középső védő és Tarin a nagycsapattal kezd, akkor élnie kéne a lehetőséggel.
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.14. 23:51:18

Gareth Tello írta:A La Masía ügyeiben igencsak megbízható Gerard Romero szerint Tajti, akinek érkezése óta nem sikerült tökéletesen alkalmazkodnia a Barça-stílushoz, nem folytatja a klubnál jövőre. :(

A Juvenil A többi játékosa közül jelen állás szerint Campeny, Vilanova, Franquesa, Ferran, Aleñá, Carbonell, Paik és Mujica fog felkerülni a B csapathoz.
Szerintem Lee kimaradt. Legalábbis benne biztos voltam. Franquesanak örülök, jó kis balbunkó lehet belőle. Mujica mondjuk maradhatott volna. Nem hiszem hogy túl sok lehetőséget kapna, pedig tehetséges és ilyen fiatalon kellene a folyamatos játék. A Campeny-Ferran-Carbonell pakkról túl sokat nem tudok, valami infot tudsz? Vilanova a kh ugye?

Tajtin nem csodálkozok, nem tudott megragadni a Juvenilben sem, ha most nem tiplizik csak nehezebb helyzetbe került volna.
Alenat nagyon várom, kíváncsi leszek hogy mutatkozik be az első szezonjában.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.06.14. 22:08:03

A La Masía ügyeiben igencsak megbízható Gerard Romero szerint Tajti, akinek érkezése óta nem sikerült tökéletesen alkalmazkodnia a Barça-stílushoz, nem folytatja a klubnál jövőre. :(

A Juvenil A többi játékosa közül jelen állás szerint Campeny, Vilanova, Franquesa, Ferran, Aleñá, Carbonell, Paik és Mujica fog felkerülni a B csapathoz.
palesz77

2016.06.08. 17:12:04

Chino írta:A jelenlegi keretből Tarín, Samper, Kaptoum, akikre inkább figyelni kell
Wilfrid Kaptoum 2015/2016 ● Barça B
Rodrigo Tarín 2015/2016 ● Barça B

Úgy tudom mindketten a nagycsapattal kezdik meg az előszezont majd, kíváncsi leszek rájuk nagyon. Remélem jövőre kapnak szerepet a kupa első fordulóiban. :)

Bár Kaptoumnál olvastam olyat is, hogy a Gijon vinné Samperrel egyetemben kölcsön, az talán még jobb is lenne. Tarín meg szimpatikus, fizikális adottságok alapján hasonló védőt szeretnék Piqué mellé, jó felépítésú, de fürge gyereknek tűnik. Előszezonban remélhetőleg többet is megtudok róla.. :D Aztán ha jól teljesít, akkor remélem a következő évek védőkeringője alatt majd ő is kap esélyt a bizonyításra.
Chino
Llegenda del Barça

2016.06.07. 19:13:13

Samper írta:
Egyáltalán kik ígérnek Barcas jövőt a B-ből vagy a még fiatalabbak közül?

A jelenlegi keretből Tarín, Samper, Kaptoum, akikre inkább figyelni kell, de egyelőre Samper az, aki kacsingathat feljebb. Tarín hiába a legstabilabb játékos volt, még csak ezt a szezont töltötte a B-ben, ő egy-két évet még elvan, plusz függ attól is, hogy mi lesz a kh kérdésből. Kaptoum szintén nagyon fiatal és rutintalan. Aki még magasan kiemelkedik, de ő is a "feljövők" közt lesz az Alena, de rá is várni kell legalább egy szezont, hogy kiderüljön mennyi lehet benne. A két koreai is kérdéses (valószínűleg ők jönnek még fel), Lee-ben bízom, hogy lesz olyan jó, hogy Camara-t kitúrja. (nem mintha előbbi nem lenne jó, de ha már egy poszton játszanak, lehet, hogy jobb megoldás lesz)
Igazából ott van még Romera, aki eléggé érzi a kaput, de nem hiszem, hogy nálunk valamire vinné.

Ha mondjuk Umititi-t elhoznánk és úgy tűnne nem válik be, Tarínt majd ki lehetne próbálni. Amióta komolyabban követem az utánpótlást a legtehetségesebb kh, még úgy is, hogy csak 19 éves és ez volt a B-ben az első szezonja.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2016.06.07. 16:53:03

palesz77 írta:Carles Aleñá 2015/2016 ● Juvenil A and Barça B

A Masia egyik legnagyobb tehetsége, volt róla cikk is itt. Nem tudom, nekem valami hiányérzetem van vele kapcsolatban, nem tudnám megmondani miért, pedig tényleg ügyesnek néz ki. Kíváncsi leszek, hogy jövőre mennyit játszik

Egyáltalán kik ígérnek Barcas jövőt a B-ből vagy a még fiatalabbak közül?
Alfa
Entrenador del Barça

2016.05.25. 17:37:16

:lol: :lol:

Nem tudom, hogy mennyi a valóságalapja mert a Troll Football rakta ki, de ha mégis igaz akkor az elég kemény :lol: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2016.05.24. 11:46:12

Carles Aleñá 2015/2016 ● Juvenil A and Barça B

A Masia egyik legnagyobb tehetsége, volt róla cikk is itt. Nem tudom, nekem valami hiányérzetem van vele kapcsolatban, nem tudnám megmondani miért, pedig tényleg ügyesnek néz ki. Kíváncsi leszek, hogy jövőre mennyit játszik majd a B-ben.

Grimaldo vs Maritimo

Ezt meg komolyabb kommentár nélkül inkább, valamilyen portugál kupadöntő volt. És még mielőtt valaki belekezdene, hogy megint siratás megy - ami nem -, pedig ott se játszott. Ezt a félévét az adaptációnak szentelte elvileg a Benfica, beépíteni pedig a következő szezontól fogják csak normálisan. Eddig elég jónak tűnik a terv ahogy nézem, nem rossz meccs egy rutintalan ifitől..
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.05.21. 09:33:22

MQuCsabi írta:Kis Busquets nagyon jól olvassa a játékot és erős is. Neki van bármilyen köze Sergiohoz?
Oriol Romeu és Busquets szerelemgyereke :D

Egyébként csupán név- és posztrokonok :) illetve ő is magasnak számít a korosztályában, ezért a nagy hasonlóság.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.05.21. 09:02:23

Kis Busquets nagyon jól olvassa a játékot és erős is. Neki van bármilyen köze Sergiohoz?
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.05.20. 20:23:28

Adrián Ortolá 2015/2016 ● Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=EEQi8jNJY1g" target="_blank
A tavalyi szezon után idén is fantasztikusan védett, persze a csapat szempontjából nem olyan pozitív dolog, hogy ilyen sok bravúrra volt szükség tőle.

És egy másik kedvencem idei szezonjáról készült videó:
Oriol Busquets 2015/2016 ● Barcelona Juvenil A
http://www.youtube.com/watch?v=VFIHXwxFYD8" target="_blank

Busquets egyébként annak a barçás különítménynek is a tagja (Iñaki Peña, Chumi, Mboula, Abel Ruiz), amely az U17-es Eb-n szereplő spanyol válogatott alappillérének számít. Miután megnyerték a csoportjukat, az egyenes kieséses szakaszban túljutottak az angolokon és a németeken. Holnap kora este játsszák a döntőt Portugália ellen. :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.05.16. 23:47:22

Messias2 írta:Barcelona and Valencia agreed Alen Halilovic (19), can join them, preferably sale with buy-back. Player has also offers from England. [ser]

Barcelona are willing to let Alen Halilovic (19) join Valencia for 5M. Valencia offer buy-back for 3 years, with 12M fee in last year. [ser]

Örülnék, ha Spanyolországban maradna, de nem tudom, hogy Valencia-e a legjobb megoldás. Nem hiszem, hogy ott megkapná a játékperceit. Aztán majd meglátjuk.
Az már biznisz... Nem 10-ért vettük?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.16. 23:00:10

Barcelona and Valencia agreed Alen Halilovic (19), can join them, preferably sale with buy-back. Player has also offers from England. [ser]

Barcelona are willing to let Alen Halilovic (19) join Valencia for 5M. Valencia offer buy-back for 3 years, with 12M fee in last year. [ser]

Örülnék, ha Spanyolországban maradna, de nem tudom, hogy Valencia-e a legjobb megoldás. Nem hiszem, hogy ott megkapná a játékperceit. Aztán majd meglátjuk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése