Szerintem mi nem ugyanazt a Barcát nézzük!Chino írta:Ha eladjuk a "tölteléket", akire nem számít már LE bejöhet ehhez a 60-hoz még pár millió. Lehet, hogy a Sandro-Vermaelen-Bartra-Adriano kvartett nem hozna sokat, de szerintem nyugodtan idevehetjük Vidalt is. De ha Denist visszahozzuk mehetne Arda is Isten hírével. Két posztra 6 embernek nincs értelme, még ha Suarezt Neymar alternatívájának is szánják. Nem hiszem, hogy az bejönne, ráadásul sokat sem játszana.Feast4 írta:Csak az a baj hogy van 60 millió a nyárra és ebből venni kéne egy klasszist meg két kiegészítő embert...
Gameirot azért nem értem mert tipikus center. Legalábbis amennyit én láttam játszani. Munir sem volt egyszer sem a helyén játszatva, mindig szélre rakták be. Azt csinálnánk, mint Ibraval meg Villaval. A spanyol még csak-csak elboldogult, de akkor sem ott volt az igazi. Ha Suarez kiesik, akkor úgyis Messi menne be, de Neymar is nyugodtan játszhatna ott, egyáltalán nem játszott rosszul középen.
Ezért lenne jobb szerintem Nolito. Ő mindkét szélen bevethető, Gameiro meg gyakorlatilag vészmegoldás ha Messi vagy Neymar kidől/rotálják.
Én leginkább ezért nem szeretném itt látni. Ezért is örültem nagyon Neymarnak, mert végre hiányposztra igazoltunk egy minőségi játékost, nem centert rakosgattunk ki, most ugyanúgy eljátszanánk ezt csak egy cserével. Nem olyan statikus mint mondjuk Ibra, de neki inkább az az erőssége, hogy nagyon jól érkezik a kapu elé.
Lehet, hogy kiröhögtök, de Matyinak lenne talán a legjobb ha lelépne. Ha hozunk egy kh-t, már pedig prioritás, és nem csak a fórumon, nem hiszem, hogy negyedik számúnak kellene. Akkor viszont a francia mindenképp hátracsúszna és a következő szezonban ráadásul a 33. évét húzná. Ha most elmenne valahová (a Monacoról volt szó) még bőven játszhatna és a válogatottból sem biztos, hogy kiesne, de itt nem sok sót enne már meg. Mi pedig még egy kis pénzt is kapnánk.
Neymar erősége, hogy képes megverni szélen az emberét egy az egyben, és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Aztán Arda és Vidal még most kezdek el játszani, kell még idő nekik, Vidalt nem nagyon ismerem, de Arda a nem éppen gyenge Atletico kiemelkedő játékosa volt.
Matyi (Mathieu) meg akkor se ért 18-at mikor megvettük. 6 millilót se kapnánk érte, és előtte még venni kell egy középhátvédet, mielőtt eladnád.
Munir se éppen kimondottan az a tipikus középcsatár alkat, nem az a robbanékony erős játékos aki magával ránt három embert.
Bár lehet, hogy tévedek.