Ez a hír alapján, róla mi a vélemény? Párszor láttam csak de én kedvelem a stílusát. Bár nem tudom mennyire tett be neki az a horror sérülés tavaly. De tavaly nagyon élte. Illetve idén a visszatérésével együtt hozott 11 clean sheetet is zsinorban.
Kerestem ezt a statot részletesebben, erre arról találtam cikket, hogy a mi kis Jonathan Dos Santosunkal elvileg együtt voltak, bár Jonathan twitteren tagadta. Mi a szösz.

Szerintem gyötrelmes, hogy egy ekkora csapatnak nincs egy rendes tartalék csatára már évek óta. Senki akitől gólokat lehetne várni. Hihetetlen csonka a pad. Én bírom Munirt de nem ő az akitől várhatjuk a megmentést és látszólag LE sem hisz benne még úgy. Ha lenne egy rendes kiegészítő ember akkor talán az MSN-t is lemerné venni a pályáról. De nem csodálom, hogy Munirokért nem kapkodja le.LG írta:Ez igaz, de nemrég még arról szóltak a hírek, hogy elméletileg spórolni akarunk. Akkor meg hinném, hogy kiegészítő emberekre kéne ennyit költeni, aki ha mindenki egészséges, alig fog játszani, max tétnélküli meccseken. Egy rangadón úgysem cseréli le LE az MSN egyik tagját sem. Ezeket figyelembe véve nem ellenénk Munirral?