Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon érzi egymást a két brazil, mint régen Messi meg Alves, persze bármi lehet még...palesz77 írta:Ez kicsit off, de itt mire gondolsz? Mitől lesz jobb Rafinha mellett?Kovbal88 írta:és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Szerintem mi nem ugyanazt a Barcát nézzük!Chino írta:Ha eladjuk a "tölteléket", akire nem számít már LE bejöhet ehhez a 60-hoz még pár millió. Lehet, hogy a Sandro-Vermaelen-Bartra-Adriano kvartett nem hozna sokat, de szerintem nyugodtan idevehetjük Vidalt is. De ha Denist visszahozzuk mehetne Arda is Isten hírével. Két posztra 6 embernek nincs értelme, még ha Suarezt Neymar alternatívájának is szánják. Nem hiszem, hogy az bejönne, ráadásul sokat sem játszana.Feast4 írta:Csak az a baj hogy van 60 millió a nyárra és ebből venni kéne egy klasszist meg két kiegészítő embert...
Gameirot azért nem értem mert tipikus center. Legalábbis amennyit én láttam játszani. Munir sem volt egyszer sem a helyén játszatva, mindig szélre rakták be. Azt csinálnánk, mint Ibraval meg Villaval. A spanyol még csak-csak elboldogult, de akkor sem ott volt az igazi. Ha Suarez kiesik, akkor úgyis Messi menne be, de Neymar is nyugodtan játszhatna ott, egyáltalán nem játszott rosszul középen.
Ezért lenne jobb szerintem Nolito. Ő mindkét szélen bevethető, Gameiro meg gyakorlatilag vészmegoldás ha Messi vagy Neymar kidől/rotálják.
Én leginkább ezért nem szeretném itt látni. Ezért is örültem nagyon Neymarnak, mert végre hiányposztra igazoltunk egy minőségi játékost, nem centert rakosgattunk ki, most ugyanúgy eljátszanánk ezt csak egy cserével. Nem olyan statikus mint mondjuk Ibra, de neki inkább az az erőssége, hogy nagyon jól érkezik a kapu elé.
Lehet, hogy kiröhögtök, de Matyinak lenne talán a legjobb ha lelépne. Ha hozunk egy kh-t, már pedig prioritás, és nem csak a fórumon, nem hiszem, hogy negyedik számúnak kellene. Akkor viszont a francia mindenképp hátracsúszna és a következő szezonban ráadásul a 33. évét húzná. Ha most elmenne valahová (a Monacoról volt szó) még bőven játszhatna és a válogatottból sem biztos, hogy kiesne, de itt nem sok sót enne már meg. Mi pedig még egy kis pénzt is kapnánk.
Ha eladjuk a "tölteléket", akire nem számít már LE bejöhet ehhez a 60-hoz még pár millió. Lehet, hogy a Sandro-Vermaelen-Bartra-Adriano kvartett nem hozna sokat, de szerintem nyugodtan idevehetjük Vidalt is. De ha Denist visszahozzuk mehetne Arda is Isten hírével. Két posztra 6 embernek nincs értelme, még ha Suarezt Neymar alternatívájának is szánják. Nem hiszem, hogy az bejönne, ráadásul sokat sem játszana.Feast4 írta:Csak az a baj hogy van 60 millió a nyárra és ebből venni kéne egy klasszist meg két kiegészítő embert...Tromort77 írta:30-40 milla ma már semmi. Elég megnézni a nyáron kik és mennyi pénzért váltottak klubbot. Nagyon el van szabadulva a piac.
Samper írta:Sztárcsapatoknál már nem működik a gálacsapat - kiegészítők típusú felállás. Nálunk is ennek az árát fizetjük. Ha ennyire nincs pénz, inkább sztárt is el kéne adni rekordáron és úgy változtatni.
Én egy jó közepes játékosnak tartom, 3. számú védőnek jónak tűnik, de arra nem tartom elégnek, hogy a kezdőbe hosszútávon beverekedje magát.Tromort77 írta:Barcelona are following Villarreal defender Mateo Musacchio (25).Not a priority, but among alternative centre back options. [md]
Ez a hír alapján, róla mi a vélemény? Párszor láttam csak de én kedvelem a stílusát. Bár nem tudom mennyire tett be neki az a horror sérülés tavaly. De tavaly nagyon élte. Illetve idén a visszatérésével együtt hozott 11 clean sheetet is zsinorban.
Szerintem Munir lehetőségeihez képest nem produkált olyan rossz számokat. Nem biztos, hogy a francia lényegesebben jobbat tudna, de majd meglátjuk, ha úgy alakul.Én bírom Munirt de nem ő az akitől várhatjuk a megmentést és látszólag LE sem hisz benne még úgy. Ha lenne egy rendes kiegészítő ember akkor talán az MSN-t is lemerné venni a pályáról. De nem csodálom, hogy Munirokért nem kapkodja le.
Csak az a baj hogy van 60 millió a nyárra és ebből venni kéne egy klasszist meg két kiegészítő embert...Tromort77 írta:30-40 milla ma már semmi. Elég megnézni a nyáron kik és mennyi pénzért váltottak klubbot. Nagyon el van szabadulva a piac.
Szerintem gyötrelmes, hogy egy ekkora csapatnak nincs egy rendes tartalék csatára már évek óta. Senki akitől gólokat lehetne várni. Hihetetlen csonka a pad. Én bírom Munirt de nem ő az akitől várhatjuk a megmentést és látszólag LE sem hisz benne még úgy. Ha lenne egy rendes kiegészítő ember akkor talán az MSN-t is lemerné venni a pályáról. De nem csodálom, hogy Munirokért nem kapkodja le.LG írta:Ez igaz, de nemrég még arról szóltak a hírek, hogy elméletileg spórolni akarunk. Akkor meg hinném, hogy kiegészítő emberekre kéne ennyit költeni, aki ha mindenki egészséges, alig fog játszani, max tétnélküli meccseken. Egy rangadón úgysem cseréli le LE az MSN egyik tagját sem. Ezeket figyelembe véve nem ellenénk Munirral?
Ez igaz, de nemrég még arról szóltak a hírek, hogy elméletileg spórolni akarunk. Akkor meg hinném, hogy kiegészítő emberekre kéne ennyit költeni, aki ha mindenki egészséges, alig fog játszani, max tétnélküli meccseken. Egy rangadón úgysem cseréli le LE az MSN egyik tagját sem. Ezeket figyelembe véve nem ellenénk Munirral?Tromort77 írta:30-40 milla ma már semmi. Elég megnézni a nyáron kik és mennyi pénzért váltottak klubbot. Nagyon el van szabadulva a piac.
Feast4 írta:Eleve azt nem értem stadion, mezsponzor sehol, de dobáljuk ki a 30-40 milliókat a 30 közeli játékosokra.Értem én hogy kész játékos meg hogy azonnali eredmény és nem is vagyok a kész emberek ellen de lassan négy éve lesz hogy hosszútávú igazolást csináltuk illetve olyan embert vettünk akiből jól ki tudunk esetleg szállni az is Neymar volt.
LG írta:Guardiolának is voltak felesleges, értelmetlen igazolásai, de legalább nem 30-40 millió eurókért.
Okos döntés lenne tőle, a Dortmund szvsz az egyik legjobb hely egy fiatal tehetségnek a fejlődése.Ousmane Dembelé meg közel a Dortmundhoz, 1-el kevesebb lehetséges nyári igazolás. Mondjuk még mindig Gameirot tartom a legesélyesebbnek, ma is írt róla megint a Mundo.
Suarez egyidős Gameiroval, szóval azért nem.végül is suarez is majdnem 30 volt mikor megvettük... mondjuk az igaz, hogy vele befürödtünk...
Pénz és trófeák. 29 éves és ez valószínűleg az utolsó esélye, hogy top csapatban játszon, hülye volna nem megragadni. Oké, nem lesz kezdő, de ennél nagyobb kihívást, minthogy megállni a helyed egy Barca szintű csapatban nehéz elképzelni. Illetve elsőszámú támadó csereként jó sok percet hozhat össze. De ami a legfontosabb, a kupák. Itt van esélye komoly címeket nyerni.palesz77 írta:
Gameirot meg őszintén nem értem, hogy miért jönne el az MSN mögé padozni. Élete szezonját futja, lődözhetné még a gólokat bőven pár évig, és élvezhetné a játékot. Ezt elcserélni egy padra..Még ha az az FC Barcelona padja is.
Mondjuk így a stadion project indulása előtt szerintem se 30 körüli játékosokért kéne 40 milliókat dobálni.. Csak mert volt szó 20 mllió + Vidalról is már például.visca el barca írta:végül is suarez is majdnem 30 volt mikor megvettük... mondjuk az igaz, hogy vele befürödtünk...
végül is suarez is majdnem 30 volt mikor megvettük... mondjuk az igaz, hogy vele befürödtünk...Feast4 írta:Mi az öreg ördögnek veszünk egy majdnem 30 éves játékost megint.palesz77 írta: Ousmane Dembelé meg közel a Dortmundhoz, 1-el kevesebb lehetséges nyári igazolás. Mondjuk még mindig Gameirot tartom a legesélyesebbnek, ma is írt róla megint a Mundo.
Mi az öreg ördögnek veszünk egy majdnem 30 éves játékost megint.palesz77 írta: Ousmane Dembelé meg közel a Dortmundhoz, 1-el kevesebb lehetséges nyári igazolás. Mondjuk még mindig Gameirot tartom a legesélyesebbnek, ma is írt róla megint a Mundo.
Kubla9 írta:Állítólag tárgyalunk Alabával.
Egy csomagban jöhetne Boateng-elKubla9 írta:Állítólag tárgyalunk Alabával.