Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vicente CalderonNormandia írta:Hun lesz a kupadöntő?
én csak azt fikázom amelyiket ismeremNero. írta:A madridi Cerro Grande fogja vezetni a kupadöntőt. Ő volt az aki kiállította Mascheranot az Eibar ellen.
noname, veb, ti jöttök!
A legdurvább pár éve a budicserék voltak, szerintem...noname írta:Fűcsere, most koncert, jövőre mi lesz? Lebontják gyorsan?
Szánalmas banda.![]()
Ez a spanyol kupa. Minden csapatnak rendelkezésre kéne bocsájtania a saját stadionját. A szövetség helyében egyszerűen oldanám meg:
Kik játsszák a döntőt?
Mely nagy stadionok vannak félúton a 2 döntős között?
Melyiket választják a döntősök?
Ebbe nem kéne beleszólása legyen a stadionban játszó klubnak, hiszen konkrétan semmi közük hozzá. Ha Madrid városa libalegelőt akar csinálni a Bernabeuból, akkor minden joga megvan rá.
Majd jönnek mások is, én röviden leírnám azt amit láttam.messideco írta:Valaki azon kevesek közül, akik nézték a meccset, el tudja magyarázni a formációt, és a játékosok alkalmazkodását hozzá? Voltak pozitívumok, kiket lehetett kiemelni stbPersze ha van kis időtök rá.
Nameg a WC-ket is , gyorsan amortizálódnak arrafelevisca el barca írta:persze h nem. hirtelen majd megint fel kell újítani a gyepetNero. írta:Érdekes lenne a Bernabeuban döntőzni, de nyilvánvaló, hogy nem fogják megengedni a blancók.
persze h nem. hirtelen majd megint fel kell újítani a gyepetNero. írta:Érdekes lenne a Bernabeuban döntőzni, de nyilvánvaló, hogy nem fogják megengedni a blancók.
Mondjuk 3-1 és emberelőnyben is kellett volna még 3 gólt rúgniuk.MessiNeymarSuarez írta:Ejjnye mi megy a Celta-Sevilla meccsen....![]()
Celta-Sevilla 2-1 a 60. percben, Sevilla kapusa kijön, elkaszálja utolsó emberként a Celta támadót, és csak sárgát kap, plusz még mellé Guidetti kapufára rúgja a bűntetőt...
Ha azt berúgja, vagy esetleg a Sevillából kiállítják a kapust, eléggé kemény lett volna onnanstól a meccs, persze fociban nincsen " ha"