Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Ezt magyarázzátok meg nekem...
Nem akarom megmagyarázni, de úgy lenne a korrekt, hogy mindegyik szituáció ki lenne elemezve, én nyilván nem emlékszem mindre fejből. Nyilván voltak a büntetők és kiállítások között jogtalanok, és a 8 gólt is elhiszem. De meg kéne nézni a másik oldalt is, hány büntetőt nem kaptunk meg, ami fújható lett volna, hány megadható sárga/piros lap maradt el, hányszor lőttek nekünk lesgól, vagy minket hányszor állítottak meg lesen.
Ha vkinek van rohadt sok szabadideje, akkor ezeknek mind számoljon utána, majd tegye meg ugyanezt a Real és az Atletico kettőssel is, és akkor megkapjuk, hogy kit mennyire segítettek, sújtottak a rossz birói ítéletek. Csakhogy még ebből sem lehetne megállapítani, hogy mi lett volna, ha..., mert ott volt a Gijon elleni meccsünk, ahol egyértelműen hátszelünk, de nagyon valószínű, hogy a nélkül is megnyertük volna a meccset, csak nem 6, hanem 2-3 góllal, vagy ha csak 1-el is, a bajnokság végeredménye ugyanaz. Vagy ha megadják Bale gólját ellenünk, és nem 2, hanem 3-1re nyertek, még mindig ugyanott vagyunk. De ha Ramost megkapja a második sárgáját korábban, amit el kell ismerned megkaphatott volna, akkor LEHET más a vége (az is lehet, hogy úgy is ti győztök, de nem vehessük 100 százalékra) Épp ez a gond, hogy már sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha.
Én egyébként nem érzem, hogy olyan nagyon segitett volna minket a játékvezetés, emlékezzünk vissza, szezon elején pl. elmaradtak a büntetők, aztán a szezon második felében olyanokat is befújtak, amit nem kellett volna, de jó néhány esetben több góllal nyertünk, tehát nem volt jelentősége.