Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
milyen meccset játszik a rayo?S.Agüero írta:28-án sajnos Madrid értelmesebb felének fogok drukkolni.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=pWrlrgc7ShE" target="_blankMás: Hánykor lesz az ünneplés?
Haha, lehet, hogy igazad van, mert pont 10 éve szurkolok a csapatnak.Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallak
Ha lennel kedves ezek utan a realnak drukkolni a dontoben..koszonom
Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallakS.Agüero írta: A szerencse oké, de 10 éve mondják, hogy valami miatt mindig szerencsénk van, ez hogy lehet?
Nincs mit magyarázni.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Ezt magyarázzátok meg nekem...
Persze, túloztam természetesen, mert feldúlt lelkiállapotban voltam.daffy írta:Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni.
A vilag top5ben levo csapatat nem illik ennyire lenezni.
A ligat a hossza miatt szerintem minden esetben olyan csapat nyeri meg aki meg is erdemli azt.
Az atm behuzza a bl dontot. Ennek ellenere sem vagok eret a szezon miatt hisz hajszalakon mulik mint lathato. A biroi tevedesek meg kiegyenlitik egymast. Mar csak abbol is latszik h minden csapat szurkolotabora birozik.
A szerencse egy statisztikailag valoszinutlen pozitiv esemeny.
Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni.
A szerencse az tudtommal azért szerencse, mert ritkán fordul elő, ha minden évben megvan, akkor azt nem szerencsének mondják tudtommal.Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....
A BL sorsolashoz meg annyit, hogy evekig megkaptatok a cityit ment a vergodes,hogy nektek milyen [auto_cenzúra] nagy bl rangadokat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk oket, a city egy zs kategoria... Ez is muatatja, milyen komolytalanok vagytok.
Bob_Marley írta:Ezek a mondatok számítanak nem az elfogult szurkolóké (bármelyik oldalról beszélünk)
Zidane (coach Real Madrid): "We're all disappointed, but we can't change anything. Barça deserved to win the Liga."
Tipikus barcas hozzaallas... Valaki vegre felnyitja a szemuket, es nem tudjak elviselni a fajo igazsagot....visca el barca írta:van az oldalon 8 moderátor
Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....visca el barca írta: te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátoksálkék, apoel, és ca többi. 5 évente kb 1x kaptok egy épkézláb csapatot, ennek ellenére sehol nem vagytok a bl-ben. tavaly mikor európa összes bajnokcsapatát végigvertük hol volt a nagy arcod?
több mint neked,mert a mondatértelmezés nem sikerült, nem rád használtam a jelzőt.Veidt írta:Ja, csak az a kulonbseg, hogy en pl. jogosan "ugatok". Kosz ezt a szep jelzot, neked is sok eszed van.csababarca írta: Túloldalon röhögtök amikor fosibácsi,meg hetty nevű agytrösztök odamennek ugatni,most te sem vagy különb semmivel.![]()
te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátokVeidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Tudtommal a ligát 38 meccsre adják, nem egyre. És az egész szezon alapján megérdemelten nyertünk, ezt szerintem a többség nálatok is elismeri.Lattuk a Clasicon is, hogy jobbak vagytok. 10 emberrel galaztunk a campban.
Te "Samy" vagy a másik oldalról? Mert tőle olvastam ugyanezt. A kiállítások, meg a tizenegyesek tények, bár nem tudom, melyik volt jogtalan (biztos volt hiba, spanyol bírók). Ha ezt nálatok nézzük, csak CR kapott vagy 3 jogtalan büntetőt decemberig, fejezzük is be itt. A "8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt" meg kicsit szubjektívnek tűnik.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Nem akarom megmagyarázni, de úgy lenne a korrekt, hogy mindegyik szituáció ki lenne elemezve, én nyilván nem emlékszem mindre fejből. Nyilván voltak a büntetők és kiállítások között jogtalanok, és a 8 gólt is elhiszem. De meg kéne nézni a másik oldalt is, hány büntetőt nem kaptunk meg, ami fújható lett volna, hány megadható sárga/piros lap maradt el, hányszor lőttek nekünk lesgól, vagy minket hányszor állítottak meg lesen.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Nem kellene itt vagdalkóznod. A bajnokság a mienk, nektek meg ha szerencsétek lesz semmit sem nyertek.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Fos a spanyol játékvezetés, ezen nincs mit magyarázni.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.