La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 17:07:07

S.Agüero írta:28-án sajnos Madrid értelmesebb felének fogok drukkolni. :P :lol:
milyen meccset játszik a rayo? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.15. 17:04:26

Más: Hánykor lesz az ünneplés?
https://www.youtube.com/watch?v=pWrlrgc7ShE" target="_blank

Itt lehet nézni, 55 perc múlva kezdődik. :) 8)
Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallak :D
Ha lennel kedves ezek utan a realnak drukkolni a dontoben..koszonom
Haha, lehet, hogy igazad van, mert pont 10 éve szurkolok a csapatnak. :mrgreen:
28-án sajnos Madrid értelmesebb felének fogok drukkolni. :P :lol:
daffy
Madridista

2016.05.15. 17:02:17

S.Agüero írta: A szerencse oké, de 10 éve mondják, hogy valami miatt mindig szerencsénk van, ez hogy lehet? :D
Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallak :D
Ha lennel kedves ezek utan a realnak drukkolni a dontoben..koszonom
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.15. 17:00:24

Jött, látott, vesztett. Hagyjátok már ti is abba. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.15. 16:57:29

Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

Ezt magyarázzátok meg nekem...
Nincs mit magyarázni.

:mrgreen:

Más: Hánykor lesz az ünneplés?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.15. 16:53:26

daffy írta:
S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni. :wink:
Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.
A vilag top5ben levo csapatat nem illik ennyire lenezni.
A ligat a hossza miatt szerintem minden esetben olyan csapat nyeri meg aki meg is erdemli azt.
Az atm behuzza a bl dontot. Ennek ellenere sem vagok eret a szezon miatt hisz hajszalakon mulik mint lathato. A biroi tevedesek meg kiegyenlitik egymast. Mar csak abbol is latszik h minden csapat szurkolotabora birozik.

A szerencse egy statisztikailag valoszinutlen pozitiv esemeny. :D
Persze, túloztam természetesen, mert feldúlt lelkiállapotban voltam. :mrgreen:
Leginkább a megnyert kupákra gondoltam egyébként.

A szerencse oké, de 10 éve mondják, hogy valami miatt mindig szerencsénk van, ez hogy lehet? :D
daffy
Madridista

2016.05.15. 16:45:43

S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni. :wink:
Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.
A vilag top5ben levo csapatat nem illik ennyire lenezni.
A ligat a hossza miatt szerintem minden esetben olyan csapat nyeri meg aki meg is erdemli azt.
Az atm behuzza a bl dontot. Ennek ellenere sem vagok eret a szezon miatt hisz hajszalakon mulik mint lathato. A biroi tevedesek meg kiegyenlitik egymast. Mar csak abbol is latszik h minden csapat szurkolotabora birozik.

A szerencse egy statisztikailag valoszinutlen pozitiv esemeny. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.15. 16:32:24

Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....
A BL sorsolashoz meg annyit, hogy evekig megkaptatok a cityit ment a vergodes,hogy nektek milyen [auto_cenzúra] nagy bl rangadokat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk oket, a city egy zs kategoria... Ez is muatatja, milyen komolytalanok vagytok.
A szerencse az tudtommal azért szerencse, mert ritkán fordul elő, ha minden évben megvan, akkor azt nem szerencsének mondják tudtommal. :|

Cityt mi nem a 4 között kaptuk meg, és a bajnok City ellen picit nehezebb dolgunk volt. :)

Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 15:47:46

Bob_Marley írta:Ezek a mondatok számítanak nem az elfogult szurkolóké (bármelyik oldalról beszélünk)
Zidane (coach Real Madrid): "We're all disappointed, but we can't change anything. Barça deserved to win the Liga."
=D>
Én kedveltem őt játékosként is, igaz, az ősi riválisnál játszott, és néha elborult az agya, de nem emlékszem rá, hogy valaha a Barcát mocskolta volna, inkább úgy rémlik, mindig tisztelettel nyilatkozott rólunk. És eddig edzőként is hasonlóan csinálja, remélem így is marad.

LE és ő is elég vehemens játékosok voltak, volt is afférjuk a pályán, de ettől függetlenül szerintem a kölcsönös tisztelet megvan közöttük, és nem hiszem, hogy belemennének vmi sárdobálásba.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.15. 15:40:16

Dolgozok, nem volt időm még végigolvasni mindent, majd ha lesz időm törölgetek is, de ezekre nem kell reagálni. Kollégától búcsúzunk, nekem nincs bajom az ellenvéleménnyel, de itt ne írjon olyat senki a Barca játékosokra, hogy undorítóak és társai. Azt hittem ez alap..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:34:14

Ezek a mondatok számítanak nem az elfogult szurkolóké (bármelyik oldalról beszélünk)
Zidane (coach Real Madrid): "We're all disappointed, but we can't change anything. Barça deserved to win the Liga."
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2016.05.15. 15:34:04

Kedves Madridista kolléga!

Elég fusztráltnak kell lenned ahhoz,hogy regisztrálj a rivális oldalára,csak azért ,hogy bizonygasd a sajátodnak gondolt igazadat,mikor jó magad is tudhattad előre,hogy semmi értelme nem lesz.

Talán azt vártad,hogy meggyőzöl itt valakit? Természetesen voltak olyan szituációk amikor a bírók vagy a szerencse nekünk kedvezett...ezt mindegyik itteni fórumozónak tudnia kell,még ha van aki tagadja is. Viszont a Te fejedben az meg sem fordul,hogy ESETLEG nektek is volt pár kétes szitutok... természetesen a Roma-WV-City sorsolás sem mondható szerencsésnek. Bár nekem semmi gondom a sorsolással sem. Örüljetek neki inkább és ne magyarázkodjatok...ha megnyeritek ,akkor csak az fog számítani,senkit nem fog érdekelni ,hogy kiket vertetek ki.

Emellett ráfogjátok Benitezre,Dalai Lámára,Obama gyíkembereire...Komolyra fordítva : Benitezt talán nem Perez nevezte ki? Ő nem a klubotok része? Vagy talán a BBC és társai sem hibásak a 2. helyért akik a szezon felét lesz.rták és bicskanyitogató volt a hozzáállásuk?
Görbe tükröt szeretnél tartani,de nem nagyon megy. Saját háza táján kéne sepergetni mindenkinek.

Az meg nem kicsit arrogáns felfogás,mi szerint Ti nektek köszönhetjük a bajnoki címet,mert Ti voltatok olyan gálánsak,hogy 1 szezonon át formán kívül voltatok,ecetera ecetera. Nagyon nagylelkű a Madrid.

Bajnokok ligájában dönthet 1-1 hibás bírói ítélet,dönthet 1-1 rossz momentum vagy a szerencse.
Ellenben a bajnokság 38 meccsről szól. Ott nyomhat bárkit a bíró,ha rossz(vagy nem olyan jó mint a másik) az életben nem nyeri meg a bajnokságot.

Ha tetszik nektek,ha nem a ligát a hosszútávon kiegyensúlyozottabb és jobb csapat nyeri. Én megértem ,hogy savanyú a szőlő ,utóbbi 8 évben egyszer ha nyertetek...de a Te lelkivilágod sem attól lesz jobb ,ha itt...okítasz minket. Sőt.Csak felhúzod magad...vagy szólj hozzá a dolgokhoz érdemben,vagy kérlek szépen menj vissza a madridomra és szurkolj a saját csapatodnak a BL cím elnyeréséhez.

Tény az tény,ha fejre állsz is egy biztos: a bajnok csapat : a BARCA.
Abi & Tito
ferninho
Madridista

2016.05.15. 15:33:11

Ilyen idiótákkal minek foglalkoztok? Nálunk is csak a totál hülyeségeket írja folyamatosan...

Aki nem látja, hogy a Barca ezt megérdemelte az menjen más sportágot nêzni.
Ezt a bajnokságot már korábban elvesztette a Real.
Barca lebetlizett párszor, emiatt feljebb jött a Real, de már egyszer se volt a saját kezükben semmi.
Ott loholt a Madrid végig, tettêk a nyomást a Barcára, megtettek mindent, ha ez nem volt elég akkor nem volt elég, korábban lett ez elbacva, nem itt a végén.
Gratulálni kell a Barcának és legközelebb jobban odafigyelni, ennyi.
madridista
Veidt
Barça C

2016.05.15. 15:32:22

visca el barca írta:van az oldalon 8 moderátor
Tipikus barcas hozzaallas... Valaki vegre felnyitja a szemuket, es nem tudjak elviselni a fajo igazsagot....
Kép

“Büszke vagyok, hogy játszhattam a Real Madrid mezében. A legjobb dolog, ami egy futballistával történhet. Minden másodperc, amikor pályán lehettem a legjobb volt az életemben.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:29:51

van az oldalon 8 moderátor, vmelyik csak ki dobja a innen. engem amugy annyira nem zavar, imádom nézni a vergődését.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt
Barça C

2016.05.15. 15:29:36

visca el barca írta: te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátok :D sálkék, apoel, és ca többi. 5 évente kb 1x kaptok egy épkézláb csapatot, ennek ellenére sehol nem vagytok a bl-ben. tavaly mikor európa összes bajnokcsapatát végigvertük hol volt a nagy arcod?
Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....
A BL sorsolashoz meg annyit, hogy evekig megkaptatok a cityit ment a vergodes,hogy nektek milyen [auto_cenzúra] nagy bl rangadokat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk oket, a city egy zs kategoria... Ez is muatatja, milyen komolytalanok vagytok.
Kép

“Büszke vagyok, hogy játszhattam a Real Madrid mezében. A legjobb dolog, ami egy futballistával történhet. Minden másodperc, amikor pályán lehettem a legjobb volt az életemben.”
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.15. 15:21:08

Szerintem majd akkor válaszolgassunk, ha van értelme, mert csak tele lesz szemetelve a topik. Aki kötözködni jön, azt csak a sok válasz, veszekedés, beszólás érdekli.

Én ennyivel zárom magam részéről: volt oda-vissza bajnokság, kupa, BL, amikor lehetett mocskolni, csalózni, mázlistázni a másik csapatot, de ez most nem ilyen volt.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.15. 15:20:49

Veidt írta:
csababarca írta: Túloldalon röhögtök amikor fosibácsi,meg hetty nevű agytrösztök odamennek ugatni,most te sem vagy különb semmivel.
Ja, csak az a kulonbseg, hogy en pl. jogosan "ugatok". Kosz ezt a szep jelzot, neked is sok eszed van. =D>
több mint neked,mert a mondatértelmezés nem sikerült, nem rád használtam a jelzőt.
Tényleg nem értem mi szükséged erre.

Gáláztatok a Campban? #-o Akkor mi mit csináltunk a 0-4nél jóbarát?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:18:51

Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátok :D sálkék, apoel, és ca többi. 5 évente kb 1x kaptok egy épkézláb csapatot, ennek ellenére sehol nem vagytok a bl-ben. tavaly mikor európa összes bajnokcsapatát végigvertük hol volt a nagy arcod?

frusztrált vagy, nehezen emészted meg, hogy ez már nem a franco éra. menj vissza a saját játszóteredre, ott a többi birka biztos vevő erre a nyafogásra amit itt levágsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.15. 15:22:10-kor.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 15:16:54

Lattuk a Clasicon is, hogy jobbak vagytok. 10 emberrel galaztunk a campban.
Tudtommal a ligát 38 meccsre adják, nem egyre. És az egész szezon alapján megérdemelten nyertünk, ezt szerintem a többség nálatok is elismeri.

Sajnos úgy látom, hogy a provokáláson kívül nincs más szándéka az ittlétednek, szóval ne csodálkozz, ha olyan reakciókat kapsz, amilyeneket. :|
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.15. 15:02:35

Te "Samy" vagy a másik oldalról? Mert tőle olvastam ugyanezt. A kiállítások, meg a tizenegyesek tények, bár nem tudom, melyik volt jogtalan (biztos volt hiba, spanyol bírók). Ha ezt nálatok nézzük, csak CR kapott vagy 3 jogtalan büntetőt decemberig, fejezzük is be itt. A "8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt" meg kicsit szubjektívnek tűnik. :D Honnan szedtétek ezt? Marca? Gondolom a katalán lapok meg összeszedték a Real hasonló statisztikáit, csak mi nem írjuk le ide, mert nincs értelme.

Én a helyetekben örülnék annak, hogy volt még remény az utolsó fordulóban is a bajnoki címre, pedig a teljesítményetek idén nagyon nem volt rendben, Zidane-al javult, de a játék még mindig nincs meg, a védekezés sem az igazi. A BL sorsolás pedig lehetővé tette, hogy döntőzzetek, elképesztő szerencsétek volt. Persze nem tudjuk, lehet mások ellen is bementek a döntőbe, de valljuk be, nem sok remény lett volna rá, és pontosan tudom, hogy a madridom.hu fórum 90%-a is így látta.

Nem csalták el nekünk a bajnokságot, jobbak voltunk, mint ti, mint az Atleti, mind mindenki. Ha nincs 3 rossz hetünk, nem lenne miről beszélgetni. Ez most pont nem az a bajnokság, mikor sárt kéne ránk bármi miatt dobálni.

Szerk: egy 6 perces videót egyedül Ronaldo szimulálásairól is lehetne csinálni, nem hatottál meg minket.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 14:52:30

Nem akarom megmagyarázni, de úgy lenne a korrekt, hogy mindegyik szituáció ki lenne elemezve, én nyilván nem emlékszem mindre fejből. Nyilván voltak a büntetők és kiállítások között jogtalanok, és a 8 gólt is elhiszem. De meg kéne nézni a másik oldalt is, hány büntetőt nem kaptunk meg, ami fújható lett volna, hány megadható sárga/piros lap maradt el, hányszor lőttek nekünk lesgól, vagy minket hányszor állítottak meg lesen.

Ha vkinek van rohadt sok szabadideje, akkor ezeknek mind számoljon utána, majd tegye meg ugyanezt a Real és az Atletico kettőssel is, és akkor megkapjuk, hogy kit mennyire segítettek, sújtottak a rossz birói ítéletek. Csakhogy még ebből sem lehetne megállapítani, hogy mi lett volna, ha..., mert ott volt a Gijon elleni meccsünk, ahol egyértelműen hátszelünk, de nagyon valószínű, hogy a nélkül is megnyertük volna a meccset, csak nem 6, hanem 2-3 góllal, vagy ha csak 1-el is, a bajnokság végeredménye ugyanaz. Vagy ha megadják Bale gólját ellenünk, és nem 2, hanem 3-1re nyertek, még mindig ugyanott vagyunk. De ha Ramost megkapja a második sárgáját korábban, amit el kell ismerned megkaphatott volna, akkor LEHET más a vége (az is lehet, hogy úgy is ti győztök, de nem vehessük 100 százalékra) Épp ez a gond, hogy már sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha.

Én egyébként nem érzem, hogy olyan nagyon segitett volna minket a játékvezetés, emlékezzünk vissza, szezon elején pl. elmaradtak a büntetők, aztán a szezon második felében olyanokat is befújtak, amit nem kellett volna, de jó néhány esetben több góllal nyertünk, tehát nem volt jelentősége.
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.15. 14:40:11

Nem kellene itt vagdalkóznod. A bajnokság a mienk, nektek meg ha szerencsétek lesz semmit sem nyertek.:-D Kit érdekel, hogy te erről mit gondolsz?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.15. 14:34:12

Fos a spanyol játékvezetés, ezen nincs mit magyarázni.
Veidt
Barça C

2016.05.15. 14:31:01

A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

Kép

Válasz küldése