Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak hogy, az akkori realt nem lehet a mostanihoz hasonlítani.nem egymáshoz viszonyítva csalóka, hanem a tavaszi atma meccsekre írtam. BM elleni visszavágón is csont nélkül kieshettek volna, ellenünk az odavágón (mondjuk emberhátrányban) a második félidőben közük nem volt semmihez,csak rajtunk múlt.
Nyilván az egymás elleni meccseik a reallal bizakodásra adnának okot, de mondjuk a legeslegfontosabb meccset a real nyerte 2 éve. (mmint a két csapat viszonyában a legfontosabb meccs)
Most annyiban esélyesebb az akkori önmagához képest az AtMA, hogy Simeone nem bohóckodik egy sérült játékos pályára rakásával (Costa)...azt eltaktikázta, értelmetlen volt felrakni, elvesztett egy nagyon értékes cserelehetőséget. Most ilyen problémája nem lesz valószínűleg.
nem egymáshoz viszonyítva csalóka, hanem a tavaszi atma meccsekre írtam. BM elleni visszavágón is csont nélkül kieshettek volna, ellenünk az odavágón (mondjuk emberhátrányban) a második félidőben közük nem volt semmihez,csak rajtunk múlt.visca el barca írta:nem hinném hogy ez annyira csalóka lenne. az elmúlt 12 egymás elleni meccsen 1 db real győzelem született, egy 1:0, meg ugye a 2 évvel ezelőtti döntő, hosszabbításban.csababarca írta:Atletico szervezettebbnek hat ez tény, de ez nagyon csalóka azért.
+1 darab 1-0-s győzelem, a tavalyi oda-visszavágós párharc visszavágóján a Bernabeuban, az utolsó percben egy Chicarito góllal, azt is úgy hogy emberelőnyben voltak egy ideje már.visca el barca írta:
nem hinném hogy ez annyira csalóka lenne. az elmúlt 12 egymás elleni meccsen 1 db real győzelem született, egy 1:0, meg ugye a 2 évvel ezelőtti döntő, hosszabbításban.
persze, én megértem, hogy adja magát h kitömik őket, barca szurkoloként nem is láthatja máshogy az ember minthogy létező legrosszabb forgatókönyv következik be)
nem hinném hogy ez annyira csalóka lenne. az elmúlt 12 egymás elleni meccsen 1 db real győzelem született, egy 1:0, meg ugye a 2 évvel ezelőtti döntő, hosszabbításban.csababarca írta:Atletico szervezettebbnek hat ez tény, de ez nagyon csalóka azért.
BEK/BL egy kutya.TripleH írta:Az tuti főleg, hogy még időt is kéne utazniuk hozzá, hogy megnyerjék a BEK-et.Bob_Marley írta:na így megnyerni az első BEK-et nem semmi feladat lenne.
Az tuti főleg, hogy még időt is kéne utazniuk hozzá, hogy megnyerjék a BEK-et.Bob_Marley írta:na így megnyerni az első BEK-et nem semmi feladat lenne.
Nekem a legrosszabb BL döntőm a 2003-as Juve-Milan volt, 120 perc kín, egyedül a büntetők voltak izgalmasak.S.Agüero írta:2010-es Inter-Bayern elég rossz volt...Kovbal88 írta:Szerintem jó mérkőzés lesz egy BL döntő csak nem lehet rossz.
Amennyiben az Atleticoból nem lesz kiállítás és a Real nem csinálnak tizenegyest a Realnak, akkor én rájuk fogadnék.
Tippem 0:1 az Atleticonak.![]()
2010-es Inter-Bayern elég rossz volt...Kovbal88 írta:Szerintem jó mérkőzés lesz egy BL döntő csak nem lehet rossz.
Amennyiben az Atleticoból nem lesz kiállítás és a Real nem csinálnak tizenegyest a Realnak, akkor én rájuk fogadnék.
Tippem 0:1 az Atleticonak.
Jobb is ha játszik, főleg ha eleve nem lesz 100%-os. Kell a gyenge láncszem a Real védekezésében.Feast4 írta:Ha fog tudni lépni játszani fog.Normandia írta:http://m.sport365.hu/nemzetkozi-foci,ba ... -meg,89269
NSO is lehozta, de a kommentszekcióban 100 balett szurkolóból 101 azt írta, hogy valami olyasmit nyilatkoztak náluk, hogy csak az ijedség volt nagy és nincs semmilyen komolyabb gond, szal játszani fog.Feast4 írta:Ha fog tudni lépni játszani fog.Normandia írta:http://m.sport365.hu/nemzetkozi-foci,ba ... -meg,89269
Ha fog tudni lépni játszani fog.Normandia írta:http://m.sport365.hu/nemzetkozi-foci,ba ... -meg,89269
Az olaszok nem tudnak számolni, vagy mindenáron a Reallal akartak játszani.Ahhoz harmadiknak kéne lenni a csoportba
Ahhoz harmadiknak kéne lenni a csoportba.Kovbal88 írta:Azért a, Roma, is simán megnyerhetné az EL-t és mégis a Sevilla nyerte. Szerintem anyagilag is jobban járnak mint az olaszok.Bob_Marley írta:A Frimino eset egyértelmű volt a harmadikat sokadjára megnézve azt mondom lehetett volna fújni. A második az tuti nem.
Szerintem a Sevillának hatalmas előny, hogy otthon nagyon jók és ez egy kupapárharcban sokat jelent. Pont olyan csapat, akik a BL-ben egy legjobb 16-ot eltudnának érni, de alapvetően korlátoltak a lehetőségeik az EL-ben viszont náluknál alapvetően gyengébb csapatok vannak. Szerintem ez lehet a kulcs, hogy pont olyan mezsgyén mozognak, ami egy BL jó szerepléshez kevés EL-ben viszont kifizetődő.
Azért a, Roma, is simán megnyerhetné az EL-t és mégis a Sevilla nyerte. Szerintem anyagilag is jobban járnak mint az olaszok.Bob_Marley írta:A Frimino eset egyértelmű volt a harmadikat sokadjára megnézve azt mondom lehetett volna fújni. A második az tuti nem.
Szerintem a Sevillának hatalmas előny, hogy otthon nagyon jók és ez egy kupapárharcban sokat jelent. Pont olyan csapat, akik a BL-ben egy legjobb 16-ot eltudnának érni, de alapvetően korlátoltak a lehetőségeik az EL-ben viszont náluknál alapvetően gyengébb csapatok vannak. Szerintem ez lehet a kulcs, hogy pont olyan mezsgyén mozognak, ami egy BL jó szerepléshez kevés EL-ben viszont kifizetődő.
Jó, persze, de voltak mostanában az EL-ben? Mert a BL indulás azért stabilan megvan nekik már több, mint egy évtizede, és a csoportól tovább szoktak menni.MQuCsabi írta:Az Arsenalt látszólag lassan semmi nem vonzza.
Szerencsétlen Benfica nem, ők meg vannak átkozva.Kovbal88 írta:Hallod, én komolyan gondolom. Mert ilyen a világon nincs. Bár, azért idén elég komoly Bl csoportba kerültek.LG írta: Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy direkt esnek ki a BL-ből. Még tedd hozzá, hogy a bajnokságért is azért nem harcolnak, mert tudják, hogy úgyis megnyerik az EL-t, és úgyis a BL-ben indulhatnak...![]()
Az Arsenal, PSV, Porto, Benfica is simán nyerhetne EL-t és mégis a Sevilla nyeri talán már háromszor egymás után.
Hallod, én komolyan gondolom. Mert ilyen a világon nincs. Bár, azért idén elég komoly Bl csoportba kerültek.LG írta: Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy direkt esnek ki a BL-ből. Még tedd hozzá, hogy a bajnokságért is azért nem harcolnak, mert tudják, hogy úgyis megnyerik az EL-t, és úgyis a BL-ben indulhatnak...![]()