S.Agüero írta:Kovbal88 írta:Szerintem jó mérkőzés lesz egy BL döntő csak nem lehet rossz.
Amennyiben az Atleticoból nem lesz kiállítás és a Real nem csinálnak tizenegyest a Realnak, akkor én rájuk fogadnék.
Tippem 0:1 az Atleticonak.
2010-es Inter-Bayern elég rossz volt...

Nekem a legrosszabb BL döntőm a 2003-as Juve-Milan volt, 120 perc kín, egyedül a büntetők voltak izgalmasak.
De az két defenzív csapat meccse volt, most az egyik legalább offenzív. A forgatókönyv hasonló lehet, mint a mi párharcunk, meg a Bayerné az AM-el, főleg, ha matracosok szereznek vezetést. Nem lehetetlen ellenük fordítani, de keserves meccs lesz akkor a Madridnak. 2 évvel ezelőtt is csak a vége lett sima, az egyenlítésért nagyot kellett kaparniuk. Könnyebb lehet, ha a Real szerez vezetést, de még ekkor sem írnám le az Atleticot, azért tudnak ők támadni, ha nagyon kell.
Nem hinném, hogy gólzápor lenne, az Atleticot még nem verték meg idén kettővel, és szerintem most sem fogják.
Hogy milyen lesz a meccs? Talán nem nagyon látványos, de izgalmas mindenképp, a városi rivalizálás + motiváció a csapatoknak. Talán azoknak nem fog tetszeni, akik mindkét csapatot utálják, azt hiszem vannak páran a fórumon.

Én sem vagyok oda egyikért sem, de mégiscsak a Realt szívlelem a legkevésbé, + az Atletico papíron kisebb csapat, még sosem nyert BL-t, tehát ez is az ő javukra billenti a mérleget nálam. Őszintén az ő győzelmüknek sem örülnék, de ez a kisebb rossz.