Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom, hogy láttál-e Barca meccset mostanában, de Oleguer az utóbbi pár hónapban meghatározó játékossá nőtte ki magát, nálam stabil kezdő, Belletti meg cserének jó.Ronal.10 írta:Cicinhonak örültem volna Belletti mellé..helyére....(csak Oleger ne játszon jövöre..
)
A felállásodban Carvalhot tetted a kezdőbe és Márquezt cserének, ezért írtam, hogy Márquez jobb. Azt nem állítom, hogy cserének nem lenne jó.loki13 írta:és ki lenne a cseréje?
Márpedig, ha olyan cserecsatárunk lesz/lenne mint Forlan akkor a tökünket a földhöz verhetnénk örömünkben...doki írta:Kb.100 jobb csatár van nála!Ordog írta:FORLAN, FORLAN, FORLAN, FORLAN!!!!!!
ÉS PUNKTUM!!!!
És én meg nemtom hogy miért kell leírni... mintha annyira ismernédZsolti írta:nemtom mér vna mindenki annyira elájulva attól az Alvestől..ugyna az mint belletti,csak kicsiben..
Azt hiszem ezen az oldalon lehetett olvasni, hogy Eto’o is a Milan-ba akar menni!!!!dickricsi írta:Sziasztok,
Íme egy friss hír, mely szerint Henry nem hozzánk, vagy a Real-ba menne legszívesebben, hanem a Milan-ba... Mondjuk az olasz sportújságoknak nem feltétlenül hiszek, illetve még az sem teszi ezt valószínűvé, hogy a Juvét már próbálta korábban és nem igazán jött be neki a Serie.
Forca Barca!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=47863