Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Szia cps46,
Abszolút egyetértek: Oli az utóbbi időben rengeteget fejlődött, viszont Juliano csőd-közeli állapotban van, még cserének sem szívesen látnám. Inkább már Alves.
Forca Barca!
Abszolút egyetértek: Oli az utóbbi időben rengeteget fejlődött, viszont Juliano csőd-közeli állapotban van, még cserének sem szívesen látnám. Inkább már Alves.
Forca Barca!
-
- Entrenador del Barça
Hát nem tudom, hogy láttál-e Barca meccset mostanában, de Oleguer az utóbbi pár hónapban meghatározó játékossá nőtte ki magát, nálam stabil kezdő, Belletti meg cserének jó.Ronal.10 írta:Cicinhonak örültem volna Belletti mellé..helyére....(csak Oleger ne játszon jövöre..
)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Entrenador del Barça
A felállásodban Carvalhot tetted a kezdőbe és Márquezt cserének, ezért írtam, hogy Márquez jobb. Azt nem állítom, hogy cserének nem lenne jó.loki13 írta:és ki lenne a cseréje?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Márpedig, ha olyan cserecsatárunk lesz/lenne mint Forlan akkor a tökünket a földhöz verhetnénk örömünkben...doki írta:Kb.100 jobb csatár van nála!Ordog írta:FORLAN, FORLAN, FORLAN, FORLAN!!!!!!
ÉS PUNKTUM!!!!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
loki13 ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon ostoba a felállásod... Főleg a védelem...
Az viszont tény hogy jövőre sürgősen kéne vki jobb oldalra Oleguer mellé, na meg középre is vki, mivel Marquez kissé sérülékeny... a bal oldalt még jövőre kielégítően megoldja Gio illetve Sylvinho.
Amúgy akárki akármit mondd én megvenném ezt a Forlán gyereket, ha nem jönne Henry... A legjobb foci korban van és Larsson szinten szvsz simán van. Néha olyan gólokat szúr hogy eszem megáll... Egyérintős játékban is baba! Bár lehet hogy 2 szezon alatt lőtt 40+ gólja elég borsossá teszi az árát... De persze csak akkor kéne, ha van EU-s útlevele!! Vki világosítson már fel erről
Az viszont tény hogy jövőre sürgősen kéne vki jobb oldalra Oleguer mellé, na meg középre is vki, mivel Marquez kissé sérülékeny... a bal oldalt még jövőre kielégítően megoldja Gio illetve Sylvinho.
Amúgy akárki akármit mondd én megvenném ezt a Forlán gyereket, ha nem jönne Henry... A legjobb foci korban van és Larsson szinten szvsz simán van. Néha olyan gólokat szúr hogy eszem megáll... Egyérintős játékban is baba! Bár lehet hogy 2 szezon alatt lőtt 40+ gólja elég borsossá teszi az árát... De persze csak akkor kéne, ha van EU-s útlevele!! Vki világosítson már fel erről
és ki lenne a cseréje?
Miért mi bajod van a chelsea vel ?? Szerintem csak murinhoval lehet bajod nem egy olyan játékosal aki kiemelkedő alakja volt a párszoros portugál bajnok és 1xes bl győztes portónak és a eb 2. portugál válogatottnak!
Én ha a barca vezetők helyében lennék akkor nyáron a következő frissitéseket csinálnám
-Eladnám Maxi-t és Ezquerrot
-Ha Giuly menni akar hagynám
-Helyükre igazolnám Henry-t (Arsenal) és Farfant (Psv
-plussz még megerősiteném a védelmet Carvalho (Chelsea) és Chivu (Roma) vagy Alvés (Sevilla) kb ennyi és a felállás igy nezne ki!
Valdés
(Jorquera)
Chivu Puyol Carvalho Gio
(Beletti) (Oleguer) (Marquez) (Sylvinho)
Edmilson
(Motta)
Xavi Deco
(Iniesta) (Van bommel)
Ronaldinho
(Messi)
Henry Eto'o
(Messi) (Farfán)
Messi nem véletlenül van kétszer mert Ronnie helyére belva is hasznos és ha henry helyett áll be akkor meg kihúzódik szélre! Ronnie meg a másikra
-Eladnám Maxi-t és Ezquerrot
-Ha Giuly menni akar hagynám
-Helyükre igazolnám Henry-t (Arsenal) és Farfant (Psv
-plussz még megerősiteném a védelmet Carvalho (Chelsea) és Chivu (Roma) vagy Alvés (Sevilla) kb ennyi és a felállás igy nezne ki!
Valdés
(Jorquera)
Chivu Puyol Carvalho Gio
(Beletti) (Oleguer) (Marquez) (Sylvinho)
Edmilson
(Motta)
Xavi Deco
(Iniesta) (Van bommel)
Ronaldinho
(Messi)
Henry Eto'o
(Messi) (Farfán)
Messi nem véletlenül van kétszer mert Ronnie helyére belva is hasznos és ha henry helyett áll be akkor meg kihúzódik szélre! Ronnie meg a másikra
Az AS Roma román védőjét, Cristian Chivut a Real Madrid szemelte ki.
[auto_cenzúra] real már minden lehetséges barca igazolást meg akarszereznI???
jah és bocs a sok irásért
[auto_cenzúra] real már minden lehetséges barca igazolást meg akarszereznI???
jah és bocs a sok irásért

Az FC Barcelona érdeklődik a PSV Eindhoven perui csatára, Jefferson Farfán iránt.
A hírek szerint Ricardo Carvalho a nyáron távozik a Chelsea FC-ből. A portugál középhátvéd iránt állítólag a real madrid és az FC Barcelona is érdeklődik
A real állitólag 35 millió eurót ajánlott az Arsenal FC-nek Thierry Henryért.
A tribalfootball.com-on már Tavano neve merült fel az Empoliból, mint lehetséges Larsson utód, de fogadni mernék hogyha Henry nem jön össze akkor megvesszük azt a lófejű Nistelrooyt!! Mintha rémlene h régen vagy 1,5-2 évvel ezelőtt felröppent az ő neve is. Remélem erre már a vezetőség sem emlékszik 

Szia Zsolti,
Én eddig még csak 1-2-szer láttam őt játszani, de sztem jobb, mint Belletti, ako mostanában (sajnos) a leggyengébb pont a csapatban! Oli mellé kéne vki és a jobbszél okés lenne.
Én eddig még csak 1-2-szer láttam őt játszani, de sztem jobb, mint Belletti, ako mostanában (sajnos) a leggyengébb pont a csapatban! Oli mellé kéne vki és a jobbszél okés lenne.
És én meg nemtom hogy miért kell leírni... mintha annyira ismernédZsolti írta:nemtom mér vna mindenki annyira elájulva attól az Alvestől..ugyna az mint belletti,csak kicsiben..

Talán egy Uefa kupa döntővel okosabbak leszünk

- Attya
- Jugador d'estrella
Azt hiszem ezen az oldalon lehetett olvasni, hogy Eto’o is a Milan-ba akar menni!!!!dickricsi írta:Sziasztok,
Íme egy friss hír, mely szerint Henry nem hozzánk, vagy a Real-ba menne legszívesebben, hanem a Milan-ba... Mondjuk az olasz sportújságoknak nem feltétlenül hiszek, illetve még az sem teszi ezt valószínűvé, hogy a Juvét már próbálta korábban és nem igazán jött be neki a Serie.
Forca Barca!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=47863
Ebből kiindulva én azt mondom, hogy ez az egész csak 1 KACSA!!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO