Marianoval így önmagában nem lenne gond, ha Vidal lenne a kezdő, mert Douglast úgysem fogja használni, pedig azért neki is megadtam volna a lehetőséget.
De ha Vidal dobbant, vagy megint nem fog vele foglalkozni Lucho, már pedig gyanítható, hogy így lesz, akkor meg érthetetlen egy ilyen Mariano féle igazolás. Sr-ről meg már elmondtam a véleményem. Kell venni egy fiatal tehetséges Jhv-et, nem kell erre sajnálni a pénzt, nem akarom elhinni, hogy pont 60 milliónk van igazolásokra, ilyen nincs.
És itt most nem arról van szó, hogy egy sztárt szeretnék látni csilliárdokért, de könyörgöm, ott van Cancelo fiatal fejlődőképes, Mario Gaspar, Fabinho, ne egy Mariano legyen itt a kezdő, akit a Sevilla fedezett fel alig 1 éve, mert az kész vicc lenne akkor, ennyi erővel maradhatna Douglas is. Persze ez csak pletyka, de a fő kérdés itt az lesz, hogy mennyire fog számolni Vidallal.
KH posztra meg annyi, hogy Vermaelen valószínűleg lécel, Mathieunak még 1 éve lesz(várhatóan), Mascheranoba kezdőként még 1 év szerintem(ő is ezért gondolkodhatott a távozásban). Ehhez mérten kell igazolni.