Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Menj el vele orvoshoz, lehet semmi komoly, de mindig érdemes rendesen kivizsgálni az ilyeneket, és be kell tartani mindent, amit az orvos mond. Nem érdemes kockáztatni, tapasztalat.Nero. írta:Valaki megmondja mi a bajom?Mivel augusztusba par het kimaradt ezért az elmult heteket alapozassal toltottem ami azt jelentette hogy heti 6szor futottam/usztam ( a terembe van kulon nagypalyas medence) meg kicsit sulyzoztam. Kb. ket hete elkezdett fajni a labam de meg tudtam vele futni. Az elmult het kimaradt megfazas (tehat a labam tudott pihenni bar neha gyaloglas kozben is faj) ma viszont már nem tudtam futni se mert ugy fajt.
Fajdalom alatt azt ertem hogy a bal bokamnal faj valami, de nem is a bokam hanem ott a vadlimnal belul valami. Minden edzes elott es utan is lenyujtottam.
Inszalaghuzodas? Ha igen mi a teendo? Kihagyni nem akarok.
Szia, glutént biztos, hogy bírod?visca el barca írta:élt itt valaki saját készítésű, 100% teljes kiörlésű kenyéren? kb 1 hónapja kezdtem el sütögetni meg élni rajta rendszeresen, de két hete fo*ok mint az állatmás bajom nincs, úgyhogy kezd gyanús lenni, hogy ez nyírta ki a bélflórámat. érdekes mert a zabot kétpofára eszem, attól meg soha semmi bajom nem volt...
Köszi szépen.recrea írta:Gratulálok, kemény vagy nagyon, EB időben diétázni....én gyenge jellem vagyok ehhez, meg a leírtak nagy részéhez. Ez a napi 6-8 evés, csirkemell, rizs, zab, zöldség, túró, no alkohol nem nekem való, mégha kifejezetten szeretem is ezeket a kajákat. Nem is akarom, de nem is tudom tartani, annyira változatosak a napjaim, mint térben, mint időben.
Én kipróbálok valami újat, de majd egy-két hónap múlva írok róla, mert le lennék itt osztvaHa bejön, jövök arcoskodni (nem mintha bárkit is érdekelne), ha nem, akkor elsunnyogom a hozzászólást és nem látogatom tovább a topikot
Gratulálok, kemény vagy nagyon, EB időben diétázni....én gyenge jellem vagyok ehhez, meg a leírtak nagy részéhez. Ez a napi 6-8 evés, csirkemell, rizs, zab, zöldség, túró, no alkohol nem nekem való, mégha kifejezetten szeretem is ezeket a kajákat. Nem is akarom, de nem is tudom tartani, annyira változatosak a napjaim, mint térben, mint időben.etooka9 írta:Nekem pont vasárnap volt az utolsó nap. 12 hét rengeteg idő basszus, elfáradtam nagyon. Főleg ezek a reggeli éhgyomros kardió edzések, utána egyből csirkét megcsinálni.. Már kb akkor is büdösnek éreztem, amikor még teljesen friss volt. Eb meccsek alatt volt amúgy nehéz, városba meccsnézés, mindenki sör, bor én meg zero cola.Nekem 11 kg ment le, hasnak a felső részén elég szépen látszik, alján maradt még felesleg, de dolgozok rajta.
![]()
Persze ezekután is odafogok figyelni, próbálom majd tartani ezt az étrendet, de most pár nagy kajálás biztos vár rám. Főleg, hogy a soundot is meglátogatom.![]()
Nem hittem volna, hogy valaha egy szelet rántotthús, vagy egy palacsinta ennyire boldoggá tud tenni.![]()
Leírták már előttem, de én is hozzászólok, hátha hasznosnak találsz valamit ezekből.geridoss írta:
1) A kettő együtt összeegyeztethető? Ha igen, melyiket előbb, és hogyan?
2) Diétát keresek a neten, gondolom azt 100%-ban tartani. Edzés előtt mennyivel nem szabad enni?
3) Ha nem eszek, akkor gondolom valami táplálékkiegészítőt vagy zsírégetőt csak beiktatnék, ezekre is szeretnék tippeket kérni, kinek mi a tapasztalata.
Nagy súlycsökkentést tervezek, és nem 2-3 hetes programot, hanem szeretném a mindennapjaimba is beiktatni.
Igen, ha tényleg utána néztél, hogy mit jelent az aerob edzés, akkor arra nem térek ki, a lényeg a pulzuson van. Azt leszögezném, hogy nincs ilyen, mint ahogy sokan hirdetik előszeretettel, hogy csak 30 vagy 40 perc után indul be a zsírégetés a szervezetben, úgyhogy annyit kell minimum.geridoss írta:Zsírégető edzésbe szeretnék kezdeni.
1) A kettő együtt összeegyeztethető? Ha igen, melyiket előbb, és hogyan?
Törekedj a magas fehérjebevitelre, ne félj a telítetlen és többszörösen telítetlen zsíroktól, az hogy milyen diétát választasz, az már pénztárcától és ízléstől is függ, a lényeg, hogy nincsen arany módszer, neked kellene kitapasztalni neked melyik jön be a legjobban. Általában az összes lényege, hogy csökkented a napi kalóriabevitelt, a szénhidrátbevitelt, növeled a fehérjét, az, hogy milyen élelmiszerből viszed be, és hogyan játszol a zsír-szénhidráttal az már változhat, mindenki másra esküszik. Próbálj be elismertebb diétát, és ha nehezen megy/megrekedsz a súlyvesztéssel, akkor merj változtatni rajta, személyre szabni.2) Diétát keresek a neten, gondolom azt 100%-ban tartani. Edzés előtt mennyivel nem szabad enni?
Van amit ajánlanak éhgyomorra van amit nem, nézz utána, én azt mondom, hogy ezek nélkül inkább minőségibb szilárd kajába fektesd a pénzed, de te neked kell tudni.3) Ha nem eszek, akkor gondolom valami táplálékkiegészítőt vagy zsírégetőt csak beiktatnék, ezekre is szeretnék tippeket kérni, kinek mi a tapasztalata.
Nagy súlycsökkentést tervezek, és nem 2-3 hetes programot, hanem szeretném a mindennapjaimba is beiktatni.
Ez baromság, az igaz, hogy van olyan kesztyű amin van "csuklószorító rész", és ha folyamatosan használod akkor a csuklód nem fog megerősödni rendesen, nekem kéztörés után volt fájdalmam bizonyos bicepsz gyakorlatok után, amin ez segített, de azóta ezt letudtam és soha többet nem is használtam. Vízhólyag, bőrkeményedés az ezzel a sporttal jár, egyedüli hasznát még akkor láttam, amikor valaki a full izzadt kezét nyújtotta.Nero. írta:Ha elhagynám a kesztyűt edzéshez akkor jobban erősödne az alkarom? Vagy ez csak valami nettó baromság? Ezt ma hallottam a teremben.
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozikAlcantara írta:Gratulálok!
Gratulálok!recrea írta:Akkor két dolog:
- lehet, h Nálad vagyok én letiltva
- nyomorék maradok![]()
Küldök priviben e-mail címet.
Majd töröljétek, ha off, csak ne legyen bünti
Szerk: hoppszi, be volt állítva, h nem kaphatok privit senkitőlmost már jó.
Igen, elolvastam és nem tudok. Ez új nekem itt teljesen, mert szoktam privizni, legutóbb palesszal 1 hete.recrea írta:Amit küldtem üzenetet, arra sem tudsz válaszolni? Mert úgy látom, h el tudtad olvasni.Alcantara írta:Bárkinek a nevét beírom, be lehet emelni a címzésbe, a tiedet nem engedélyezi.
Segítség?:)
Amit küldtem üzenetet, arra sem tudsz válaszolni? Mert úgy látom, h el tudtad olvasni.Alcantara írta:Bárkinek a nevét beírom, be lehet emelni a címzésbe, a tiedet nem engedélyezi.
Segítség?:)
recrea írta:Edzésre nagyon nem mondanak semmit, de én pl súlyt még nem láttam, mégis kinyírom az izmaimatközben meg a derekamat egyáltalán nem érzem, csak a sugárzás.
Alcantara,
biztos nem tiltottalak le, egyrészt nem csinálnék ilyet, másrészt azt se tudom hogyan kell
De mindjárt ránézek
Szerk, én tudtam neked küldeni, nézz rá, nyilván Te vagy a balféknem voltál letiltva.
Ezt amúgy nem akarod itt megosztani? Ha olyan személyes dolgok vannak benne, akkor nyilván érthető hogy nem, de ha csak általános, akkor szerintem sokakat érdekelhet. Nekem remélhetőleg még messze van, de sajna a családban eléggé benne vannak ezek a dolgok, úgyhogy én szívesen ovlasnám, jó lenne előre felkészülni..Alcantara írta:Nem tudok privit küldeni, nem engedélyezi. Biztos letiltottál pár éve, mikor "eszmét cseréltünk".![]()
Kérek feloldást!
persze, hogy van csak az olyanok kivétel nélkül magánpraxisban dolgoznak, ami nem olcsó mulatság, főleg ha olyan dologról van szó, amivel mondjuk nem egyszer kell elmenni.Zolee23 írta:Vannak profi orvosok itthon is, akik tényleg szakemberek, csak azokat nem a helyi SZTK-ban kell keresni, meg a falusi kórházakban.