EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.13. 14:32:44

palesz77 írta:sima galat lathatunk vegre.. :D
inkább tippelnék egy laza, edzőmeccses ritmustalan lötyögést mint gálát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2016.06.13. 14:30:07

Veidt: Mert ha odamegy Pogba biztos nagy rotálás lesz :D :D Tedd le a padra Pogbát 2-3 szor 120 millióért... az szép lenne ,bár én élvezném azt a helyzetet. :) Ha megveszitek Pogbát akkor Casemiro lesz kihagyva nem Kroos meg Modric. Ez 100%.
Abi & Tito
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.13. 14:20:15

Tenyleg jo, egyedul Cesc az, aki helyett talan Koket vagy Thiagot jatszattam volna, de elvileg o is nagy formaban zarta a szezont, komoly rutinja is van, szoval ertheto. Igy majd Lucas es Thiago a masodik felidoben johetnek kicsit felporgetni, ha szukseg lesz ra, de remelem nem, es sima galat lathatunk vegre.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.13. 14:18:04

De Gea – Juanfran, Piqué, S. Ramos, Jordi Alba – Fabregas, Busquets, Iniesta – David Silva, Morata, Nolito.

jó kezdő, sztem ma lehető legjobb
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 13:13:55

visca el barca írta:
de szó nélkül lecserélnétek pogbára még akkor is ha ezzel borul az egész rendszer. :D soha nem tűrtétek a nem sztár alkatokat, khedira, di maria, morata stb stb is ezért lett kirakva.
Nem tudom minek magyarazol bele olyan dologba amirol nem tudsz szinte semmit. Pogba nem Casemiro helyere jonne, hanem Modric-Kroos paros rotalasara es elobbi helyettesitesere hosszutavon. Khedira gyenge volt, Di Maria a meccsek felen semmit nem mutatott es belevezette az emberbe a labdat, melle meg vedekezni lusta volt (Ozil detto), Morata meg annyira nevetseges szinten volt hogy hagyjuk is. Egy goal poacher most is, de a Juveban fejlodott sokat ezt elismerem, de mikor nalunk volt akkor sokszor egy labdat is nehezere esett atvenni. Di Mariat osszessegeben hulyeseg volt eladni, de mindharmuk tavozasa vedheto. En is mondhatnam nagyokosan hogy Munir nem kap lehetoseget mert nem sztaralkat.

Ma spanyol es olasz gyozelemben remenykedek.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.13. 13:04:49

https://www.youtube.com/watch?v=YAw7s6RAQgE" target="_blank

Egy kis Löw-válogatás... :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.13. 12:59:59

palesz77 írta:Ma a spanyol meccsben bizok, remelem VDB jo kezdot kuld fel, es porgosen jatszanak, akkor sok szep elmennyel gazdagodhatok este.. :D
Majdnem biztos vagyok benne, hogy dögunalmas lesz. A válogatottjukra egyébként sem jellemző a durr-bele játék, szerintem kifejezetten defenzíven fognak játszani magas labdabirtoklási fölénnyel. A csehek sem fognak rohanni, betömörülnek majd a kapu elé.
Utóbbiaknak nem most kell bizonyítani és egy nagy verésbe sem szeretnénk beleszaladni, előbbieknek pedig mindig formába kell lendülniük a jó teljesítmény előtt.

A meccs végén el tudom képzelni a rohanást, de gyanús, hogy sok gólt és lehengerlő játékot nem fogunk látni.

A tippjeim nem jönnek mostanában, szóval reménykedjünk :D.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.13. 12:54:04

2014-es BL dontot eleg csak megnezni, ott kiderul mi bajuk volt Khediraval. Nagyon nem volt meg a kemia kozte es a Real kozt, a Juveban es a valogatottban szintekkel jobban tolja. Elofordul az ilyen, de nem a nev miatt kerult ki onnan, hanem mert nem utotte meg a szintet.

On:
Ma a spanyol meccsben bizok, remelem VDB jo kezdot kuld fel, es porgosen jatszanak, akkor sok szep elmennyel gazdagodhatok este.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.13. 12:42:46

Veidt_madridista írta:Casemirot 1 eve meg senki sem vette szamitasba, most mindenki tudja hogy mekkora szerepe volt iden.
de szó nélkül lecserélnétek pogbára még akkor is ha ezzel borul az egész rendszer. :D soha nem tűrtétek a nem sztár alkatokat, khedira, di maria, morata stb stb is ezért lett kirakva.

on

ma 3 jó meccset várok, a spanyolok remélem nem rápörögnek meccsre és nem ilyen unalmas tilitolit tolnak 1-0-ra játszva. ír-svéd abszolut 1-1, de az se lepne meg ha kampóorr verne 2-3 gólt simán benne van amekkora formában tolja idén. esti meccs is 1-1 lesz, hiába jobb a belga keret, az olaszok, azok olaszok, sztem most is ott lesznek a 4 között, hiába nincs sok klasszis náluk.
Kép
Tromort77

2016.06.13. 12:33:11

Casemiro az egyetlen kivétel évek óta aki munkásemberként bekerült tartósan.
Khedira jól játszik a Juvé-ban és a válogatottban, nálatok gyenge volt akkor lehet nem benne van a hiba.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 12:26:11

Tromort77 írta:Nekem is összes Madridista haverom ki nem állhatja de én sose értettem ezt. Vagyis értem én. Mert csillivilli középpályások kellenek akik állandóan képesek varázsolni. Khedira nem ez az ember. De baromi hasznos. A német válogatottban meg van a helye és remekül játszik is benne. Ahogy most a Juvés haveromék is áradoznak róla. Emlékszem volt olyan, hogy inkább Pepe lett a vkp mintsem Khedira. Foggalmam sincs mivel harcolta ki szerencsétlen, hogy ennyire hátra került a sorban, mikor egy remek játékos, csak nem box to box-nak kell játszatni. Nem hinném, hogy vele volt a gond, hisz máhol tud teljesíteni. Csak nem illik a balerinák közé egy munkásember.
Hagyjuk mar...Modric egyaltalan nem volt csilivili mikor leigazoltuk, most kozonsegkedvenc. Casemirot 1 eve meg senki sem vette szamitasba, most mindenki tudja hogy mekkora szerepe volt iden. Khedira egy fullatlag jatekos, nem tobb. Kar hogy nem jatszott nalatok, mert akkor ti sem dicsernetek.
Kép
Tromort77

2016.06.13. 12:12:40

Nekem is összes Madridista haverom ki nem állhatja de én sose értettem ezt. Vagyis értem én. Mert csillivilli középpályások kellenek akik állandóan képesek varázsolni. Khedira nem ez az ember. De baromi hasznos. A német válogatottban meg van a helye és remekül játszik is benne. Ahogy most a Juvés haveromék is áradoznak róla. Emlékszem volt olyan, hogy inkább Pepe lett a vkp mintsem Khedira. Foggalmam sincs mivel harcolta ki szerencsétlen, hogy ennyire hátra került a sorban, mikor egy remek játékos, csak nem box to box-nak kell játszatni. Nem hinném, hogy vele volt a gond, hisz máhol tud teljesíteni. Csak nem illik a balerinák közé egy munkásember.
ferninho
Madridista

2016.06.13. 02:00:00

Khedira... még a nevét is fájó kimondani a tuniszi hercegnek...
Mint VKP alapjában véve annyira vészes nem volt, de sajna, ahogy hozzá került a labda elkezdőttek a gondok.
A legeslegnagyobb gond Khedirával az volt, hogy, folyamatosan felrohant a támadásokkal és ott maradt a helye... folyamat felért ês folyamat el is cseszte...
Teljesen érthetetlen volt... és hiába volt balkuki utána is rohant előre... senki nem is értette, hogy miért nem veszik ezt észre, hogy nettó emberhátrány elől Sami és csak a lyuk marad môgötte... Persze ez az edző felelőssége, de mivel csak az emberünk rohangtál fel továbbra is csak ő lett elővéve... Gondolom inkább neki kellett volna rohangálni Xabi helyett előre, de erre alkalmatlan...
Én már konkrétan idegbajt kaptam ettől.
Viszont emlékszem 1 felkészülési meccsre, ahol csak a védekezéssel kellett törődnie és nem azzal amihez nem ért, már is egy nagyon korrekt teljesítményt rakott le.

Én majdnem pezsgőt bontottam, mikor megszabadultunk tőle...
Egyértelmű, hogy jobb jàtékos annál, ami a madridista közvélemény mondja és okosan használva, megtiltva neki ahhoz amihez nem ért nagy gond nem lett volna vele.
Németben egy olyan rendszerben jàtszik, ahol nem jönnek ki annyira a gyengeségei és okosan is van használva.

De azért a szépre is emlékezzünk...
Mint kés a vajon... :D
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.13. 01:30:40

Veidt_madridista írta:LG: hat, nem tudom mit látsz Khediraban. Labdakihozatalban nem tesz hozza, ütközni nem tud, bezzeg a lesre futás...na abban o a mester, volt is valami stat egy szezonbol hogy nem Benzema meg Higu volt a legtöbbet lesen, hanem Khedira...vedekezo felfogású jatekostol eleg furcsa. Meg eleve miert megy elore mikor falabu?
Idén pl. egyszer sem volt lesen, viszont ahhoz képest, hogy elég sokat volt sérül, nem volt rossz szezonja, 9 gólpontot ért el 20 mérkőzésen.

Labdakihozatalban szerintem egyáltalán nem rossz, passzjátéka is elég jónak mondható, áltagban ilyen 85 százalék közül szokott lenni a pontosság, és meccsenként átlagban van egy kulcspassza is.

Az ütközésben tényleg gyenge, de ahogy mi sem arra tartjuk Busit, neki sem az a feladata a németeknél. Azoknál a németeknél, akik 2006 óta mindig top 3-ban vannak, és Khedira is jó ideje alapember, és jól is szokott játszani.

Nem lehet, hogy ti használtátok őt rosszul? Illetve Ancelotti, Mourinhonál szerintem egyáltalán nem volt rossz.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2016.06.13. 00:37:10

S.Agüero írta:https://twitter.com/TheEuro2016/status/ ... 51265?s=09

:mrgreen:

Bob, ez messze volt a kiegyenlített meccstől. Volt egy jó húsz percük az ukránoknak, azon kívül a németek voltak a jobbak.

Ez lement a tv közvetítésben? Hajdú mester hogyan kommentálta? :D Atya ég.. nálam az orrtúrása már kiverte a biztosítékot, de ez. :D ](*,) [-X
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 00:34:55

Szerintem is túlbeszéltük még annyit hogy nála rosszabbat olyat mondtam, aki nem szakmabeli. Abból indult, hogy a fórumon a fél társaság jobban értene hozzá, totálisan kétlem.

http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016 ... ol-2506753
Kép
Kép
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 00:33:23

LG: hat, nem tudom mit látsz Khediraban. Labdakihozatalban nem tesz hozza, ütközni nem tud, bezzeg a lesre futás...na abban o a mester, volt is valami stat egy szezonbol hogy nem Benzema meg Higu volt a legtöbbet lesen, hanem Khedira...vedekezo felfogású jatekostol eleg furcsa. Meg eleve miert megy elore mikor falabu?

Pogbahoz. Szerintem akik fikazzak azok életükben nem lattak. Koze nincs az aktualis felhajpolt sztarocskahoz (James). 120 milliót nem er jelenleg, de 23 évesen nagyon kozel van a komplett középpályás jelzohoz. Amugy sem csak Perez, hanem Zidane is akarja.
Kép
Tromort77

2016.06.13. 00:10:45

Csak azért mert vannak nála rosszabbak őt még nem teszi jóvá. Ez nálam bukott érvelés, hogy de legalább ő... Az, hogy tudja a neveket például az alapkövetelmény, azért nem jár a keksz. Túlbeszéltük.

Viszont Hegedűs Henrik-nek én is nagyon örülök. Ilyen egy igazi hozzáértő.

De a kommentátorok is megérnének egy-két szót. Én kedvelem Gundelt de foci közvetítésre nem való. Ma azon akadt ki, hogy sérülés után nem küldték le az egyik játékost. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 23:57:48

Tromort77 írta:Hogy minden meccs után van valami ilyen baromsága Löw-nek az egészen hihetetlen.

Bob!

Pontosan azért van ott Sebők mert van neve. El lehet mondani, hogy itt hozzáértők szakértenek, mégis csak volt válogatott. Közben meg tudása nincs, ahogy szakmai alázata sincs. Aki meg kevésbé ért a focihoz annak se jó, ha baromságokat hall, "hiteles" emberektől, mert csak félre lesz informálva. Bár a köztévénél tényleg a sporttal van a legkevesebb baj. Ez mindent elmond.
Végét elfogadom, de pont ez az hogy sokkal inkább ő legyen ott mint egy olyan, aki szimpla kívülálló. És azért van neve, mert elért valamit ebben a játékban. Tudása van hozzá, kifejezőkészsége nem mindig. Inkább ő mint egy Nacsa Olivér és társai. Szimpla fociszerető, nincs is vele baj, de nem ért ehhez. Sebők legalább játszotta és vannak jó meglátásai. Mondom még egyszer Wales-Szlovákia meccsen teljesen jól bemutatta miért is fojtják meg a walesiek a szlovákokat. Mozgás elemzés volt, s ez sokkal fontosabb mint sem félremond egy nevet.

De Sebőkön kívül vannak mások is Hajnalék vagy Szabicsék tudásra rendben vannak szerintem még ha Szabics néha iszonyat flegma tud lenni.....
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.12. 23:42:31

Khedirának pedig általában jól megy a válogatottban, meg amúgy is nagyon jó játékos. A madridisták messze túlzóan lehúzzák.
Hát persze, hiszen ő nem Pogba, és nem kerül 100 millióba. :mrgreen: :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.12. 23:34:22

visca el barca írta:na erről van szó, ha ez ember leül egy EB elé ezt akarja nézni, nem laffertyt :D

jó meccs, hector meg höwedes néha azt sem tudja milyen rendezvényen vannak, egyértelmű, hogy rájuk kell játszani.

de isten bizony khedira a legnagyobb az a pali mindehol ott van a pályán :D
Valóban nagyon gyengék a német szélső védők, ráadásul Höwedes nagyon lassú is. Lesz ebből még baj.

Khedirának pedig általában jól megy a válogatottban, meg amúgy is nagyon jó játékos. A madridisták messze túlzóan lehúzzák.
amúgy Lahm visszavonult? őt mondjuk marha nehéz pótolni, de az meglep kicsit, hogy ez a Hector az első számú alternatíva, elég vaknak tűnik.
Sajnos visszavonult, pedig még bőven elférne. Ha Hummels 100 százalékos lesz, akkor esetleg Mustafi lehet a jhv, más nincs. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.12. 23:58:39-kor.
Tromort77

2016.06.12. 23:31:57

Hogy minden meccs után van valami ilyen baromsága Löw-nek az egészen hihetetlen.

Bob!

Pontosan azért van ott Sebők mert van neve. El lehet mondani, hogy itt hozzáértők szakértenek, mégis csak volt válogatott. Közben meg tudása nincs, ahogy szakmai alázata sincs. Aki meg kevésbé ért a focihoz annak se jó, ha baromságokat hall, "hiteles" emberektől, mert csak félre lesz informálva. Bár a köztévénél tényleg a sporttal van a legkevesebb baj. Ez mindent elmond.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.12. 23:26:43

Ez az ember nem fogja fel h több millióan nézik :lol: ?! Hogy lehet ilyet megcsinálni egy EB-n ? Az meg oké, hogy rossz helyen volt és arréb rakta, de hogy utána még meg is szagolja a kezét :lol: .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.12. 23:20:25

https://twitter.com/TheEuro2016/status/ ... 51265?s=09" target="_blank

:mrgreen:

Bob, ez messze volt a kiegyenlített meccstől. Volt egy jó húsz percük az ukránoknak, azon kívül a németek voltak a jobbak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.12. 23:08:03

Sima vicc volt ott volt a smiley is.

Az is tiszta sor hogy nem egyenes arányos ezt írtam is. Mert ehhez is kell érzék, de van egy jó kiállása mondott már értelmes dolgokat, van hitele nincs vele baj. Nem hiába többnyire volt focistákat alkalmaznak szakértőnek mindenhol vagy volt edzőket és nem kívülállókat. Sebőknél lehetne jobb ezt még el is tudom fogadni. De pl az is sokat jelent, hogy valaki mennyire van tisztában adott csapattal vagy válogatottal. Sokkal könnyebb úgy azon élcelődni hogy nem mond újat ha szinte mindent tudsz adott csapatról. Itt arra gondolok ha eltéveszt egy nevet vagy olyan alapnak tűnőt mond, ami pl nekünk Barca szurkolóknak alap az szinte unalmas, de másnak meg nem és ők nem is egy réteget kell kiszolgáljanak. Itt most a BL dologra vetítem ki, ez nem teljesen EB, de itt is pl a kisebb csapatokból teljesen rendben felkészültek.
hank1ee írta:
palesz77 írta: Gondolom egy Fradi drukker nem komoly fricskája.
https://www.youtube.com/watch?v=dIkCphc-0AU" target="_blank
Ezen is lehetne élcelődni mert bajnoki cím után mondta ezt. :D De ez off.

Érdekes hogy pont ez lett kétgólos különbség, pedig ez is kiegyenlített meccs volt.
Kép
Kép
Kép
Lezárt