Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
inkább tippelnék egy laza, edzőmeccses ritmustalan lötyögést mint gálát...palesz77 írta:sima galat lathatunk vegre..
Nem tudom minek magyarazol bele olyan dologba amirol nem tudsz szinte semmit. Pogba nem Casemiro helyere jonne, hanem Modric-Kroos paros rotalasara es elobbi helyettesitesere hosszutavon. Khedira gyenge volt, Di Maria a meccsek felen semmit nem mutatott es belevezette az emberbe a labdat, melle meg vedekezni lusta volt (Ozil detto), Morata meg annyira nevetseges szinten volt hogy hagyjuk is. Egy goal poacher most is, de a Juveban fejlodott sokat ezt elismerem, de mikor nalunk volt akkor sokszor egy labdat is nehezere esett atvenni. Di Mariat osszessegeben hulyeseg volt eladni, de mindharmuk tavozasa vedheto. En is mondhatnam nagyokosan hogy Munir nem kap lehetoseget mert nem sztaralkat.visca el barca írta:
de szó nélkül lecserélnétek pogbára még akkor is ha ezzel borul az egész rendszer.soha nem tűrtétek a nem sztár alkatokat, khedira, di maria, morata stb stb is ezért lett kirakva.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy dögunalmas lesz. A válogatottjukra egyébként sem jellemző a durr-bele játék, szerintem kifejezetten defenzíven fognak játszani magas labdabirtoklási fölénnyel. A csehek sem fognak rohanni, betömörülnek majd a kapu elé.palesz77 írta:Ma a spanyol meccsben bizok, remelem VDB jo kezdot kuld fel, es porgosen jatszanak, akkor sok szep elmennyel gazdagodhatok este..
de szó nélkül lecserélnétek pogbára még akkor is ha ezzel borul az egész rendszer.Veidt_madridista írta:Casemirot 1 eve meg senki sem vette szamitasba, most mindenki tudja hogy mekkora szerepe volt iden.
Hagyjuk mar...Modric egyaltalan nem volt csilivili mikor leigazoltuk, most kozonsegkedvenc. Casemirot 1 eve meg senki sem vette szamitasba, most mindenki tudja hogy mekkora szerepe volt iden. Khedira egy fullatlag jatekos, nem tobb. Kar hogy nem jatszott nalatok, mert akkor ti sem dicsernetek.Tromort77 írta:Nekem is összes Madridista haverom ki nem állhatja de én sose értettem ezt. Vagyis értem én. Mert csillivilli középpályások kellenek akik állandóan képesek varázsolni. Khedira nem ez az ember. De baromi hasznos. A német válogatottban meg van a helye és remekül játszik is benne. Ahogy most a Juvés haveromék is áradoznak róla. Emlékszem volt olyan, hogy inkább Pepe lett a vkp mintsem Khedira. Foggalmam sincs mivel harcolta ki szerencsétlen, hogy ennyire hátra került a sorban, mikor egy remek játékos, csak nem box to box-nak kell játszatni. Nem hinném, hogy vele volt a gond, hisz máhol tud teljesíteni. Csak nem illik a balerinák közé egy munkásember.
Idén pl. egyszer sem volt lesen, viszont ahhoz képest, hogy elég sokat volt sérül, nem volt rossz szezonja, 9 gólpontot ért el 20 mérkőzésen.Veidt_madridista írta:LG: hat, nem tudom mit látsz Khediraban. Labdakihozatalban nem tesz hozza, ütközni nem tud, bezzeg a lesre futás...na abban o a mester, volt is valami stat egy szezonbol hogy nem Benzema meg Higu volt a legtöbbet lesen, hanem Khedira...vedekezo felfogású jatekostol eleg furcsa. Meg eleve miert megy elore mikor falabu?
S.Agüero írta:https://twitter.com/TheEuro2016/status/ ... 51265?s=09
![]()
Bob, ez messze volt a kiegyenlített meccstől. Volt egy jó húsz percük az ukránoknak, azon kívül a németek voltak a jobbak.
Végét elfogadom, de pont ez az hogy sokkal inkább ő legyen ott mint egy olyan, aki szimpla kívülálló. És azért van neve, mert elért valamit ebben a játékban. Tudása van hozzá, kifejezőkészsége nem mindig. Inkább ő mint egy Nacsa Olivér és társai. Szimpla fociszerető, nincs is vele baj, de nem ért ehhez. Sebők legalább játszotta és vannak jó meglátásai. Mondom még egyszer Wales-Szlovákia meccsen teljesen jól bemutatta miért is fojtják meg a walesiek a szlovákokat. Mozgás elemzés volt, s ez sokkal fontosabb mint sem félremond egy nevet.Tromort77 írta:Hogy minden meccs után van valami ilyen baromsága Löw-nek az egészen hihetetlen.
Bob!
Pontosan azért van ott Sebők mert van neve. El lehet mondani, hogy itt hozzáértők szakértenek, mégis csak volt válogatott. Közben meg tudása nincs, ahogy szakmai alázata sincs. Aki meg kevésbé ért a focihoz annak se jó, ha baromságokat hall, "hiteles" emberektől, mert csak félre lesz informálva. Bár a köztévénél tényleg a sporttal van a legkevesebb baj. Ez mindent elmond.
Valóban nagyon gyengék a német szélső védők, ráadásul Höwedes nagyon lassú is. Lesz ebből még baj.visca el barca írta:na erről van szó, ha ez ember leül egy EB elé ezt akarja nézni, nem laffertyt![]()
jó meccs, hector meg höwedes néha azt sem tudja milyen rendezvényen vannak, egyértelmű, hogy rájuk kell játszani.
de isten bizony khedira a legnagyobb az a pali mindehol ott van a pályán
Sajnos visszavonult, pedig még bőven elférne. Ha Hummels 100 százalékos lesz, akkor esetleg Mustafi lehet a jhv, más nincs.amúgy Lahm visszavonult? őt mondjuk marha nehéz pótolni, de az meglep kicsit, hogy ez a Hector az első számú alternatíva, elég vaknak tűnik.
Ez az ember nem fogja fel h több millióan nézik
Ezen is lehetne élcelődni mert bajnoki cím után mondta ezt.hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=dIkCphc-0AU" target="_blankpalesz77 írta: Gondolom egy Fradi drukker nem komoly fricskája.