Khedira... még a nevét is fájó kimondani a tuniszi hercegnek...
Mint VKP alapjában véve annyira vészes nem volt, de sajna, ahogy hozzá került a labda elkezdőttek a gondok.
A legeslegnagyobb gond Khedirával az volt, hogy, folyamatosan felrohant a támadásokkal és ott maradt a helye... folyamat felért ês folyamat el is cseszte...
Teljesen érthetetlen volt... és hiába volt balkuki utána is rohant előre... senki nem is értette, hogy miért nem veszik ezt észre, hogy nettó emberhátrány elől Sami és csak a lyuk marad môgötte... Persze ez az edző felelőssége, de mivel csak az emberünk rohangtál fel továbbra is csak ő lett elővéve... Gondolom inkább neki kellett volna rohangálni Xabi helyett előre, de erre alkalmatlan...
Én már konkrétan idegbajt kaptam ettől.
Viszont emlékszem 1 felkészülési meccsre, ahol csak a védekezéssel kellett törődnie és nem azzal amihez nem ért, már is egy nagyon korrekt teljesítményt rakott le.
Én majdnem pezsgőt bontottam, mikor megszabadultunk tőle...
Egyértelmű, hogy jobb jàtékos annál, ami a madridista közvélemény mondja és okosan használva, megtiltva neki ahhoz amihez nem ért nagy gond nem lett volna vele.
Németben egy olyan rendszerben jàtszik, ahol nem jönnek ki annyira a gyengeségei és okosan is van használva.
De azért a szépre is emlékezzünk...
Mint kés a vajon...